Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν τον εχει γαμησει χαμουτζης δεν ξερω.... οτι τον κερασε ΜΠΑΝΑΚΙ και στο θερμαικο και στο πασαλιμανι..... το ξερω....!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά ενοχλούνται κάποιοι όταν τους χαρακτηρίζουν με βάση τη γεωγραφική τους θέση.
Τεσπα μη νομίσει το ανήλικο ότι προσβάλεται κανείς με τον όρο χαμουτζής ίσα-ίσα που το έχουμε συνηθίσει εδώ κάτω,απλώς να μάθει ποιοι αποκαλούνται έτσι.

Υ.Γ. Ο πλέζουρας είναι πειραιώτης όχι χαμουτζής.(=Πελοπονήσιος)

Επισκέπτης
Μετά ενοχλούνται κάποιοι όταν τους χαρακτηρίζουν με βάση τη γεωγραφική τους θέση.
Τεσπα μη νομίσει το ανήλικο ότι προσβάλεται κανείς με τον όρο χαμουτζής ίσα-ίσα που το έχουμε συνηθίσει εδώ κάτω,απλώς να μάθει ποιοι αποκαλούνται έτσι.

Υ.Γ. Ο πλέζουρας είναι πειραιώτης όχι χαμουτζής.(=Πελοπονήσιος)
ελα ρε που κανεις & μεταφρασεις..
με τον λαζουκο ασχολεισαι???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αληθεια.... που εχουν εξαφανιστει ΟΛΕΣ τους????????  :think: Ε.... γυριστε (απο) πισω.... δεν εχει πλακα ετσι... χωρις εσας, να γελαμε λιγο!!!!

Λαζουκο...... μπαναμπρατσακια!!!!!!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω εδω ειμαι αλλα κ εχει κρυο κ λετε τα δικα σας τα κρυα κ δεν την παλευω.διαβασατε πουστρακια αρειανα την εγγραφη δηλωση σημερα?μαλακομπουκωματα απο τον συνδεσμο του σουπερ 3 της καλαμαριας ηταν στην επιθεση....μηπως ακομα κ τωρα θα μας πειτε για προβοκατσια?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγω εδω ειμαι αλλα κ εχει κρυο κ λετε τα δικα σας τα κρυα κ δεν την παλευω.διαβασατε πουστρακια αρειανα την εγγραφη δηλωση σημερα?μαλακομπουκωματα απο τον συνδεσμο του σουπερ 3 της καλαμαριας ηταν στην επιθεση....μηπως ακομα κ τωρα θα μας πειτε για προβοκατσια?

Εγω αν στειλω μια εγγραφη δηλωση οτι....."περασα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ απο το συνδεσμο του κορδελιου με φανελα ΑΜΠΡΕΟΥ και κοντεψαν να με σκοτωσουν στο ξυλο, οι ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ, αλλα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ, μονο μια εκθεση της αστυνομιας που γραφει ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ αφου ΕΓΩ τους καλεσα, δεν εχω καμια ιατρικη γνωματευση γιατι κατα τα αλλα ειμαι ΡΑΜΠΟ και δε μου εκαναν ουτε γρατσουνια και βγαλω φορα παρτιδα το σαραβαλακι μου, που το ειχα για αποσυρση ουτως 'η αλλως, με σπασμενα τζαμια"......

Θα με πιστεψεις?????????????????????????

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε φωσκολε,δεν ειχε τι αλλο να κανει κ πηρε το γιο του κ ειπε ας κανουμε τα προβοκατσια μας?μην τα λετε ρε ετσι γελανε μαζι σας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα ρε φωσκολε,δεν ειχε τι αλλο να κανει κ πηρε το γιο του κ ειπε ας κανουμε τα προβοκατσια μας?μην τα λετε ρε ετσι γελανε μαζι σας.

Ωραια, δεν ηταν προβοκατσια, οι αρειανοι και στην προκειμενη οι superαδες του Βοτση ειναι τοοοοοοοσσσοοοοο γιδια, που του την πεσανε ΜΠΡΟΣΤΑ στο συνδεσμο τους, απ οπου περναει καθε μερα αλλωστε..... αλλα σου λενε τα παιδια εκει στο βοτση..... κριμα ειναι τα μπαοκια..... τους κραζουν ολοι για τη σουρωτη, τους κυνηγαει η αστυνομια, δεν την πεφτουμε σε κανενα δικο τους, να ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΘΕΙ η κατασταση και να μην κυνηγανε ΜΟΝΟ αυτους???? Που να το κανουμε??? Μα βεβαια, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ, για να ξερουν ΣΙΓΟΥΡΑ οτι ειμασταν εμεις και να μας τον κλεισουν κιολας αν γινεται..............

Με ποιους γελανε ΑΡΑΓΕ, τελικα??????????

Υ.Γ. Σκηνικο ΕΓΙΝΕ..... αλλα απο τελευταιες πληροφοριες ΜΟΥ...... ο παλαιμαχος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.... ο υιος, καποιος ακομα, ενας απο τους δυο με ΦΑΝΕΛΑ καταλαβαινεις ποιας ομαδας, δεν ξερω αν προκαλεσαν, τους την επεσαν 4-5 και οι υπολοιποι πηγαν να μαζεψουν την κατασταση, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ η φαση, θα εβγαιναν σιγουρα στη φορα και φωτογραφιες απο νοσοκομειο......, οι ψυχραιμοτεροι προλαβαν τα χειροτερα......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε πλεζουρα σαν πολυ δεν ασχολεισαι με την ΠΑΟΚΑΡΑ.Τοσο πολυ μας φοβασε;
παει και ο Μπιζερα,εσπασε 3 πλευρα στην προπονηση!
αγιασμο χρειαζομαστε και επειγωντος

Επισκέπτης
τι να φοβηθω ρε???
απλα σας σιχαινομαι..
εχετε καταντησει χειροτεροι & απο τους ζελες..
απλα αηδιαστικοι..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μηπως λεω γω τωρα.... χρειαζεστε ΛΕΦΤΑ????? Πολλοι περιεργοι τραυματισμοι σ' αυτη την ομαδα ρε παιδακι μου, ειδικα απο τοτε που μαθευτηκε οτι ο ζαγορ ειχε "επενδυσει" καποια χρηματα στην ασπις και οχι μονο δικα του....!!!!!!!!!!!
Αν καταφερε παντως να εσπασε 3 πλευρα σε συγκρουση με τον χαρτινο ιβιτς-emo, τι να πω..... χαλαλι του!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom