ρε με δουλευετε?λεγαμε για το τριμπαλο με τον γαμαικανο που θα φατε κ λεω οτι δεν παιζει κ ο ρομανο γιατι ειναι τραυματιας.τι δεν καταλαβατε κ με κραζετε?στον εργοτελη παιζει κ το ξερω.....απλα τον μπερδεψα με τον μιλανο κ το διορθωσα με τη μια.κ λεγαμε λοιπον οτι επειδη δεν θα παιξει θα ειναι σχετικα αδυναμος ο εργοτελης μεσοεπιθετικα οποτε εχετε πιθανοτητες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
εγω μια χαρα τα ειπα εσεις μαλλον δεν ξερετε τι διαβαζετε ρεμαλιαο προεδρος
η εχει βρει κανα μουνακι και ειναι μες τα μελια
και δεν θυματε ουτε πως λενε τον προπονητη του παοκ
η τα τσουζει καθε μερα.....
αυτο λεω κ εγω ρε φιλε,με ποιον παιζεις?με τον τελη....κ ποιος δεν θα παιξει οπως ειπα πριν?ο ρομανο,αρα εισαι ακομα καλυτερα.ελληνικα μιλαω
Αν με το καθε post μου απαντω στον καθε ΜΑΛΑΚΑ αναλογα με το ΥΦΟς και τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που γραφει....το εχεις σκεφτει???
Ναι το εχω σκεφτει.
Το να την λες σε καποιον για ενδεχομενες ΟΠΑΔΙΚΕΣ ηττες που εχει φαει ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ για μενα ειναι ξεφτιλα.Ειδικα απο την στιγμη που κ εσυ ποσταρεις ως οπαδος εδω μεσα.Αν το ελεγε κανενας που δεν ασχολειται και πολυ δεν θα εδινα σημασια.
Τεσπα,δεν εχω να πω τιποτα παραπανω για το συγκεκριμενο,αυτη ειναι η αποψη μου.
μηπως εισαι και συ φιλομπαοκ 'η απλα μπαοκ και το μυαλο σου δεν μπορει να προχωρησει λιγο πιο περα?? Γιατι μονο ενας γνησιος μπαοκ μπορει να φτασει σ' αυτο το συμπερασμα...... αρειανοι και γαυροι συμφωνουν στο bourdela.tv, ΑΡΑ γαυρος και Αρης ειναι αδελφα σωματεια........
Ακου μαγκα.
Καταρχην την ωρα που εγραφα το ποστ μου,εκοβα την πουτσα μου οτι στην απαντηση σου θα το γυρισεις σ'αυτο το θεμα.Δυστυχως δεν με διεψευσες.
Δεν θα κατσω να ασχοληθω με αυτα που λετε περι παραρτηματος κτλπ.Την ειπα την αποψη μου περσι,δεν θα μπω στην ιδια συζητηση για κατι που δεν με αφορα.
Εγω παοκ ή φιλοπαοκ?Το βρηκες ρε θηριο.Παντως 1,5 χρονο εδω μεσα ποτε δεν εχω δωσει δικαιωμα για καποιον τετοιο χαρακτηρισμο.
Δεν εχω συμπαθειες τυπε.Ασχολουμαι μονο με την ομαδα μου και ειμαι εναντιον ΟΛΩΝ των αλλων.
Πες μου που χρησιμοποιησα εγω την λεξη Αρης στο ποστ μου και ποτε ειπα οτι ειστε αδερφια στο μπουρδελα οποτε και αδελφα σωματεια στην πραγματικοτητα.
Το ποστ μου ηταν προσωπικο και πηγαινε σε σενα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.Δεν ειπα τιποτα γενικο.Οποτε παλι μαλακια εγραψες. ;)
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ...... ΨΑΞΟΥ!!!!
Κεφαλαια+προστακτικη,σ'αλλους.Οπως σου μιλαω θα μου μιλας.
Γραψε λαθος.....
4ος στην ελλαδα σε τιτλους, στα 3 ομαδικα αθληματα.......
1ος στην πολη.... μακραν του 2ου Ηρακλεως (βεβαιως βεβαιως)
Το παοκακι με τους..... κλεμμενους τιτλους 3ο και καταιδρωμενο (εκτος αν το περναει και η καλαμαρια, για καλαμαρια δεν εψαξα)........
ΑΥΤΑ......
Γραφω λαθος τυπε.
Απλα ηταν τρελλη παπαρια αυτο που εγραψες γιαυτο αλλωστε σου ειπα να το κανεις εντιτ.Αλλα δεν ησουν online οταν ποσταρα κ δεν το προλαβες.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αραμπατζης,Λινο,Παπαζογλου και Τσιριλο τραγικοι
οι υπολοιποι αρκετα καλοι
η ομαδα με καλη κυκλοφορια αλλα χωρις ευκαιριες και ευτυχως τα Γιαννενα δεν επαιζαν απο τον Αραμπατζη αλλα απο το κεντρο
οι υπολοιποι αρκετα καλοι
η ομαδα με καλη κυκλοφορια αλλα χωρις ευκαιριες και ευτυχως τα Γιαννενα δεν επαιζαν απο τον Αραμπατζη αλλα απο το κεντρο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αχ και να έβαζε το τετ α τετ ή το δοκάρι ο Σαϊτας θα ήταν πολύ διαφορετικό το ματς...
Από τη στιγμή που βάλατε το γκολ στ 44' τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για σας,μπήκε και η μαλακία το 2ο στις καθυστερήσεις και αντίο ζωή...
Στο 2ο ημ.κρατήσατε πολύ εύκολα το 2-0...
Από τη στιγμή που βάλατε το γκολ στ 44' τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για σας,μπήκε και η μαλακία το 2ο στις καθυστερήσεις και αντίο ζωή...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτος ο Σαϊτιωτης καλος παιχτης
και αρρωστο Παοκι
καλα τοσα παιχνιδια με Παπαζογλου και Αραμπατζη παιζαμε και ειμαστε τριτοι;
και αρρωστο Παοκι
καλα τοσα παιχνιδια με Παπαζογλου και Αραμπατζη παιζαμε και ειμαστε τριτοι;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε σχεση με την Αρσεναλ και την Μπαρτσελονα ναι τραγικος
σε σχεση με τον Αρη και την ΑΕΚ καλοι ημασταν
Δεν με νοιαζει ουτε η Αρσεναλ ουτε και ο αρης!Εγω σε σχεση με τον Π.Α.Ο.Κ. που θελω να βλεπω μιλαω αδερφε!Δεν ηταν καλη η ομαδα και παλι.Δεν εκανε κλασικη ευκαιρια και ηταν τυχερη να ανοιξει το σκορ λιγο πριν το ημιχρονο με στημενη φαση.Το μονο θετικο που βλεπω σε σχεση με την αρχη του πρωταθληματος ειναι μια σχετικη σταθεροποιηση στην αμυνα,που και με την εισοδο του Κοντρερας στη φυσικη του θεση,θα φτασει τα περσινα υψηλα στανταρ!Απο φαντασια,αναπτυξη και δημιουργια....μηδεν εις το πηλικιον,που ειπε και ο νυν πρωθυπουργος μαςσε σχεση με την Αρσεναλ και την Μπαρτσελονα ναι τραγικος
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επιμενω οτι με Αραμπατζη,Τσιριλο και Παπαζογλου να ειναι βασικοι τα τελευταια ματς εισαι τριτος
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στο 2ο μα χαρούλα παίζατε και το κρατήσατε χαλαρά το ματς στα μέτρα σας...
Στο 1ο ημίχρονο το είχαμε στα μέτρα μας το ματς μέχρι το γκολ του Λίνο,στο οποί ευθύνεται 100% ο Σικαλιάς...
Στο 2ο εμείς ήμασταν τραγικοί που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από 2 μπαλιές και δεν δικαιολογήσαμε την παρουσία μας στο γήπεδο!!!
Στο 1ο ημίχρονο το είχαμε στα μέτρα μας το ματς μέχρι το γκολ του Λίνο,στο οποί ευθύνεται 100% ο Σικαλιάς...
Στο 2ο εμείς ήμασταν τραγικοί που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από 2 μπαλιές και δεν δικαιολογήσαμε την παρουσία μας στο γήπεδο!!!
Παγουρα (εχουμε και κοινη καταγωγη ρε θηριο),ειναι αυτονοητο για τον Π.Α.Ο.Κ. να κραταει στα μετρα του μεσα στην Τουμπα ενα 2-0 υπερ του,δεν μου λεει κατι!Στο 2ο μα χαρούλα παίζατε και το κρατήσατε χαλαρά το ματς στα μέτρα σας...
Οσο για τον ΠΑς η αποδοση του επεσε στο Β κυριως λογω κακης ψυχολογιας!Δεν ειναι και λιγο να ελεγχεις ενα εκτος εδρας παιχνιδι και απο το πουθενα να βρισκεσαι 2 γκολ πισω!!!
Και μακαρι να συνεχισω να ειμαι!Σιγουρα οι απουσιες ειναι μεγαλες και πολλες απο την αρχη της κουρσας!Η ενσταση μου και η οποια διαφωνια μας εχει να κανει με την αποδοση της ομαδας.επιμενω οτι με Αραμπατζη,Τσιριλο και Παπαζογλου να ειναι βασικοι τα τελευταια ματς εισαι τριτος
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντως ενα μπραβο στον ΠΑΣ οχι επειδη επαιξε την μπαλαρα αλλα δεν εκανε καραγκιοζιλικια οπως οι γριες
Πολυ σωστα!!!!!!παντως ενα μπραβο στον ΠΑΣ οχι επειδη επαιξε καλα αλλα δεν εκανε καραγκιοζιλικια οπως οι γριες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κοίτα,στο 2ο ημ. είχες καλή κυκλοφορίας της μπάλας και έβγαινες καλά στην κόντρα όταν έβρισκες χώρους...ευτυχώς παίζαμε πολύ καλά το τεχνητό οφσαϊντ και όποτε δεν σας βγάζαμε οφσάϊντ κολούσες εσύ στην τελική πάσα...Παγουρα (εχουμε και κοινη καταγωγη ρε θηριο),ειναι αυτονοητο για τον Π.Α.Ο.Κ. να κραταει στα μετρα του μεσα στην Τουμπα ενα 2-0 υπερ του,δεν μου λεει κατι!
Οσο για τον ΠΑς η αποδοση του επεσε στο Β κυριως λογω κακης ψυχολογιας!Δεν ειναι και λιγο να ελεγχεις ενα εκτος εδρας παιχνιδι και απο το πουθενα να βρισκεσαι 2 γκολ πισω!!!
Τεσπά κι εγώ περίμενα κάτι καλύτερο από την ομάδα μου στο 2ο,ένα ίχνος αντίδρασης αλλά φευ...
Μόνο ο κόσμος έδειξε πάλι το καλύτερό του πρόσωπο...
ρε φιλε δηλαδη τι περιμενες να ερχοσουν να παρεις το διπλο?καλη ομαδα αλλα μερικες φορες μετρανε πολλα στην μπαλα κ ο Παοκ εδειξε οτι κ μετριος να ειναι ομαδες μικροτερης δυναμικοτητας απο τη δικη του τις καθαριζει μεσα στην τουμπα.οσο για το αν εμπαινε...ας το,ξερεις για ποσα αν μπορουτμε να μιλαμε αυτη τη στιγμη?παντως ο πας ηρθε κ ηταν πολυ καλα διαβασμενοςΑχ και να έβαζε το τετ α τετ ή το δοκάρι ο Σαϊτας θα ήταν πολύ διαφορετικό το ματς...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Oχι φίλε δεν είχα την απαίτηση ντε και καλά να πάρω το 2πλο στην Τούμπα(δεν έγινα ξαφνικά η μπάρτσα επειδή ανέβηκα στην σκουπρολίγκα),περίμενα όμως σαφώς πιο μαχητική την ομάδα μου στο 2ο ημίχρονο...ρε φιλε δηλαδη τι περιμενες να ερχοσουν να παρεις το διπλο?καλη ομαδα αλλα μερικες φορες μετρανε πολλα στην μπαλα κ ο Παοκ εδειξε οτι κ μετριος να ειναι ομαδες μικροτερης δυναμικοτητας απο τη δικη του τις καθαριζει μεσα στην τουμπα.οσο για το αν εμπαινε...ας το,ξερεις για ποσα αν μπορουτμε να μιλαμε αυτη τη στιγμη?παντως ο πας ηρθε κ ηταν πολυ καλα διαβασμενος
Ίσως αν σας ζορίζαμε περισσότερο να αναγκαζόσασταν κι εσείς να ανεβάσετε στροφές και να γίνει καλύτερο ματς!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K