Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λαθος μου, sorry..... αρα παιζεις τελικο με το γαυρο, σε κερδιζει 1-0 και πιεζεις να ισοφαρισεις, κανει το σκορ 2-0 με γκολ οφ σαιντ..... και δε "ματωνουν τα πρωτοσελιδα", δεν "εχουμε τη σφαγη του αιωνα", δεν "χωριζει η χωρα στα δυο"....... απλα πανηγυριζει ο γαυρος το δικαιο τιτλο και ολοι οι αλλοι δε μιλαμε.........ΟΚ ......ωραια τα λες.... συνεχισε!!!!!!
Δλδ θέλεις να μου πεις ότι υπάρχει δόλος;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Από κάτι τέτοιες μη εφαρμογές νόμων έχεις σωθεί και εσύ ουκ ολίγες φορές. Ακόμα και στο παράνομο 44 με πουστιά μπήκες. Αλλά όταν δεν έχουμε επιχειρήματα πετάμε μια γενική μαλακία και αοριστολογία (μόδα έγινε με εσάς) μπας και ψαρέψουμε κανέναν

Νομος του κρατους, μια χαρα μπηκα..... ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ?????

Εχω σωθει ουκ ολιγες φορες????? :think: :think: :think:

Αααααα θυμηθηκα.... νομος βενιζελου για το μπασκετ..... ΜΑΖΙ μπηκαμε....... ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ???? Οικονομικα και αγωνιστικα????? Εσυ???? πως παιρνεις (παρανομα) καθε χρονο πιστοποιητικο συμμετοχης????? ΠΟΣΑ χρωστας ΠΑΛΙ??????? Και συ και η γρια??????

Μαλακιες και αοριστολογιες......

Συνεχιστε, εγω σκοτωσα την ωρα μου.... κι αυριο μερα ειναι!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δλδ θέλεις να μου πεις ότι υπάρχει δόλος;;;;;;;

Που ειναι οι μετοχες του παοκ κωθτακη μου?????? Που πηγαν ο γιαννακης ο οκκας, ο στελακης ο βενετιδης, ο γου χου και οι αλλοι μεταγραφη?????

Για να σοβαρευτουμε λιγο, οσο γινεται σ' αυτο το thread, οσο και να με ΠΟΝΑΕΙ ο ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ στο καυτατζογριο σαν Αρειανο, αλλο τοσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ.... που δε σου εδωσα το δικαιωμα .... να με φωναξεις ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ........ ενας ειναι μονο αυτος....... ουτε κουπα σηκωσα..... και ο Αβρααμ πουληθηκε...... φαντασου να το ειχα σηκωσει, ακομα και στα ισια.... τι γλωσσα θα βγαζατε σε πωληση-καπακι του αβρααμ στο γαυρο.....

Ειπαμε... ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μονο ενας...... μια φορα ρουφιανος, ΠΑΝΤΑ ρουφιανος!!!!!

Επισκέπτης
Λιγα με τη βουλγαρια... ξερεις τι χιονοδρομικα εχει???? Εχεις παει ποτε Bansko? Borovets???  ;)
εχω κανει σκι στο χιονοδρομικο εξω απο την σοφια πριν απο 25 χρονια..
αριστο..
το εχουν φτιαξει αυστριακοι..
τι να το κανεις???
γυρισα αρρωστος απο αυτα που εβλεπα..
απιστευτη δυστηχια,μηδενικη αξιοπρεπεια..
υπαρκτος σοσιαλισμος..
γαματα..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Που ειναι οι μετοχες του παοκ κωθτακη μου?????? Που πηγαν ο γιαννακης ο οκκας, ο στελακης ο βενετιδης, ο γου χου και οι αλλοι μεταγραφη?????

Για να σοβαρευτουμε λιγο, οσο γινεται σ' αυτο το thread, οσο και να με ΠΟΝΑΕΙ ο ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ στο καυτατζογριο σαν Αρειανο, αλλο τοσο ΧΑΙΡΟΜΑΙ.... που δε σου εδωσα το δικαιωμα .... να με φωναξεις ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ........ ενας ειναι μονο αυτος....... ουτε κουπα σηκωσα..... και ο Αβρααμ πουληθηκε...... φαντασου να το ειχα σηκωσει, ακομα και στα ισια.... τι γλωσσα θα βγαζατε σε πωληση-καπακι του αβρααμ στο γαυρο.....

Ειπαμε... ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μονο ενας...... μια φορα ρουφιανος, ΠΑΝΤΑ ρουφιανος!!!!!
ο γιαννακης ο οκκας ελευθερος
το ιδιο και ο ΓΧ και ο Καφες
γιατι ο ενας οταν δινει παιχτες ειναι ρουφιανος ενω οταν το κανετε εσεις ειναι μαγκια;
μιλαει και η ομαδα που κουμαντο κανει καποιος που εχει κουμπαρο προεδρο του ΠΑΟ και ειναι μαλιστα δηλωμενος οπαδος του βαζελου

Συνημμένα

• timthumb.php.jpg
    timthumb.php.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 12

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
του σηκωνεται???
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα αμολυσω τον δωρητη με τους μαλακες εδω μεσα..
εσυ συνεχισε να προσκυνας ατομα που σε δουλευουν 10 χρονια τωρα
τελικος CL μονο σε σας τα προβατα θα μπορουσε καποιος να υποσχεθει

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε χαμουτζη πλεζουρα δεν σου ειπα να μην μπενεις εδω?ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom