maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οκ γραψε λαθος αλλα κατι τετοια απο οπου και να προερχονται μονο εμετιλα μου φερνουν
+1000000
Να που συμφωνουμε σε κατι!!!!! ;)
οκ γραψε λαθος αλλα κατι τετοια απο οπου και να προερχονται μονο εμετιλα μου φερνουν
Από πότε είσαι στην 7? (χρονιά)
δεν γραφτηκα ποτε στην 7 γιατι δεν γουσταρα-γουσταρω αρχηγιλικια & τετοιες παπαριες,ουτε μου αρεσει να λειτουργω σαν κοπαδι..
ομως ηξερα-ξερω(οσα ζουν) ολα τα παλληκαρια της παλιας 7..
δεν παιζονται ρε..Χαχαχααχα... δε σου τα ελεγα pleasurα..... φιλαρακια γιναμε!!!!!!!
κακομοιρε μακαρι να εκανες παρεα με κανα αλανι εστω & για κανα τριμηνο..τωρα καταλαβαινεις και για ποιο λογο μιλαει ο ετσι..
πηγε στο καλυτερο κολεγιο.
παοκ-αρσεναλ 0-9 !!!!!!!!!!!
εχτες το ακουσα & δεν το πιστευα..Ειστε προπαγανδιστης κυριε, επρεπε να αναφερετε οτι το σκορ αφορα αγωνα γυναικειου ποδοσφαιρου. Οπως εβλεπα και στις φυλλαδες της φραπεδουπολης μας τους πηχαιους τιτλους "παοκ-αρσεναλ", "ερχεται η αρσεναλ στη τουμπα", "αγωνα ch.league ο παοκ στη τουμπα" και κατι ψειρες γραμματα απο κατω......"το γυναικειο τμημα"!!!!!!
Ρε λετε και για το 0-9 να φταιει το αθηνοκεντρικο κρατος και το κατεστημενο που εχει στερησει χιλιαδες χιλιαδων τιτλων και κυνηγαει τον μπαοκ και τον τιτανοτεραστιοτρισμεγιστο λαο του??????????????????
για πες μου λίγο τι εννοείς με την έννοια ξέπλυμα χρήματος. Μας τα έδιναν για να τα ξεπλένουν. οκ. Αυτοί τι κέρδιζαν;;;; Δλδ ο κοκκαλης που για μια εβδομάδα άκουγε ότι ενδιαφέρεται για τον λαζαράκο γιατί δεν βγήκε να πει "όχι ρε δεν ενδιαφέρομαι". Όλο μαλακίες και αοριστολογίες....Η εννοια "ξεπλυμα χρηματος" για παραδειγμα, σου λεει κατι??????????????? Και το οτι ελεγχει και μια απο τις "μεγαλες ομαδες" του πρωταθληματος σε οτι παρασκηνιακα θελει να πετυχει???? Ποιος κοκκαλης ρε φιλε, δεν ξερεις τι γινεται με τα "παπαγαλακια" σ' αυτη τη χωρα, που οσο τα ταιζεις σου κανουν την κοινη γνωμη οτι θελουν?????
Τελικα, τι λενε αυτες οι κασετες του μακη??? μας επρηξες με δαυτες.....
Και ο θείος κάθησε και ξεφτιλίστηκε 1 μέρα πριν δηλώνοντας ότι "αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και το πάρει ο ΠΑΟΚ".. Όλο μαλακίες και αοριστολογίες.Αποφασιστε πρωτα εσεις ποιανου γκομενα θα ειστε και μετα οκ, θα το δεχτουμε, ΟΠΟΙΟΝ θελετε εσεις.........
Ειστε, οχι εσεις οι εκαστοτε διοικησεις σας, οι κλασσικοι τυχοδιωκτες-γυριστρουλες-φτερα στον ανεμο, που πανε ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ (με το νου τους παντα, γιατι στο τελος παλι φτυσιμο τρωνε, αντε το πολυ πολυ κανενα ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ)......
τοτε φιλε γαύρε είχε ακουστεί και το πιο μεγάλο σύνθημα όλων των εποχών. Όσο κάφρικο και αν είναι οφείλω να το γράψω. Ενω λοιπόν σας γαμούσαμε 0-3 αρχίσατε να φωνάζετε εσείς εδώ και οι μάνες γαμι...νται στον πύργο τον λευκό. Για να πάρετε την άμεση απάντηση εμείς εδώ και οι μανες μας στα αρχίδια μας τα 2. Και μούγγα εσείςενα στην μπανταλονα & ενα σ' εσας..
καλη κονομα λεμε..
μονο που εμεις δεν ειμαστε ζμπαουγκ..
θαρθει η ωρα του..
το offside γκολ το έβαλε ο Μπορμπόκης. Όλο μαλακίες και αοριστολογίεςΕσυ πες οτι το 2-4 ΔΕΝ ηταν στημενο κυπελλακι...... ακουγεσαι...... χαχαχαχχααχααχαα
με το γκολ οφ σαιντ μαρς του εγκωμιτη...... και το γαυρο να παιζει σα "ματιασμενος"....... εσυ πες οτι εχει φαει ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ο θειος.....!!!!
με ντου μπήκαμε. Ήθελες και στην Τούμπα 50-50Για το γκαγκατσοκυπελλο στη τουμπα ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ...... απλα ο lady gaga, ξερεις ντε, ο μεγαλομετοχος σου, εδωσε περιπου 70-30 τα εισητηρια εκεινου του παιχνιδιου, εκει ηταν οι ενστασεις ΟΛΩΝ...........
Ενώ ο Δούρος .......άψογος εκείνηντη μέρα έτσι??????????
Ρε φίλε κόψ'τα σε πειράζουν. Εκείνη τη χρονιά κατα διαστήματα παίζαμε την καλύτερη μπάλα ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ στην Ελλάδα με μεγάλους παικταράδες. Όλο μαλακίες και αοριστολογίες.Εγω τα ξερω pleasurα, τα θυμαμαι, οτι αυτοι ηταν ετσι κι ετσι εκεινη τη χρονια, εσυ εκεινο το διαστημα σε εξαιρετικη αγωνιστικη κατασταση και ξαφνικα βλεπουμε ενα παιχνιδι "μαγικο", αυτοι να "βγαζουν σπιθες", ο εγκωμιτης να τρεχει ασταματητα (αληθεια αυτο το παιδι τι "τραυματισμο" απεκτησε μετα και δεν ξαναπαιξε, κατι στο πουλι του και δε.... μπορουσε να ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ???).... και οι δικοι σου σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ???????? Και να τρωει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ο θειος ..... ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΙΝΤ ?????????
Πες τους τα, γιατι τα λεμε και παρεξηγιουνται!!!!!!
Τι απέγιναν εκείνα τα κονε του κοντη στην Ισπανία που δεν θα άφηναν να γίνει η μεταγραφή;;;;; Θυμάσαι τις παλιότερες αοριστολογίες και μαλακίες σου;;;;;; Τελικά τζαμπα τον πήραμεΜια χαρα τα ξερεις και συ, ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ ΑΡΡΩΣΤΟ σε κοβω......
Ναι.
Στο ch.l. τι εγινε, με ενδιαφερει, θελω να μαθω για την πρωην παικτρια μου.... κι αυτη μαζι με το βιτολο την ψηνατε απο το μαρτιο?????
Τελικα, τους ΜΙΣΟΥΣ μου ΤΙΤΛΟΥΣ θα τους φτασεις, ΠΟΤΕ???
ΠΟΤΕ???
ΠΟΤΕΕΕΕ.......
ΠΟΤΕ???
ΠΟΤΕΕΕΕ.......
για πες μου λίγο τι εννοείς με την έννοια ξέπλυμα χρήματος. Μας τα έδιναν για να τα ξεπλένουν. οκ. Αυτοί τι κέρδιζαν;;;; Δλδ ο κοκκαλης που για μια εβδομάδα άκουγε ότι ενδιαφέρεται για τον λαζαράκο γιατί δεν βγήκε να πει "όχι ρε δεν ενδιαφέρομαι". Όλο μαλακίες και αοριστολογίες....
Οι κασέτες του μακη έλεγαν ότι ο ρουλάκος (εσείς) ήσαστε στο άρμα του θείου. Το είπα όσο πιο απλά γινόταν
Και ο θείος κάθησε και ξεφτιλίστηκε 1 μέρα πριν δηλώνοντας ότι "αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και το πάρει ο ΠΑΟΚ".. Όλο μαλακίες και αοριστολογίες.
Αλήθεια για πες μας για τα κρύα και ζεστά μπαλάκια σε κληρώσεις κυπέλλου και τις θετικές επιδράσεις αυτών σε συνοικιακές ομαδούλες ασανσέρ.
τοτε φιλε γαύρε είχε ακουστεί και το πιο μεγάλο σύνθημα όλων των εποχών. Όσο κάφρικο και αν είναι οφείλω να το γράψω. Ενω λοιπόν σας γαμούσαμε 0-3 αρχίσατε να φωνάζετε εσείς εδώ και οι μάνες γαμι...νται στον πύργο τον λευκό. Για να πάρετε την άμεση απάντηση [glow=red,2,300]εμείς εδώ και οι μανες μας στα αρχίδια μας τα 2.[/glow] Και μούγγα εσείς
τα μπαλλακια για την μπαοκ ειναι παντα ζεστα και γεματα πειραιωτικο φλοκιΑααααα, ωστε υπαρχουν κρυα και ζεστα μπαλακια??? Και βγαινουν μονο για τον Αρη????? Για την αλλη συνοικια της πολης δε βγαινουν ΠΟΤΕ και ολα τα κερδιζει με την αξια της????? Οπως και προπερσι με τον βουλη, εε?????? Με την αξια σου τον απεκλεισες και δεν υπηρχαν ζεστα και κρυα μπαλακια, η θεα τυχη τον εφερε στο δρομο σου....... ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Υ.Γ. Τα πιστευεις και τα λες 'η σου ξεφευγουν????