Επισκέπτης
ναι μίλησα εγώ αλλά το κάρβουνο δεν σε δίνει πολλές δυνατότητες ανταπάντησης υψηλών προδιαγραφών
Ν'απαντήσω σε τι ακριβώς?
ναι μίλησα εγώ αλλά το κάρβουνο δεν σε δίνει πολλές δυνατότητες ανταπάντησης υψηλών προδιαγραφών
Ουτε σε ματς ολυμπιακου δεν εχω δει τετοια διαιτησια,ξεπερασατε και το γαυρο σημερα οι μακεδονομαχοι οι πολεμιστες του κατεστημενου, παλι καλα που δεν εβαλε και το γκολ ο παμποριδης
Φυσικα ηταν κατω ρε φιλε,αφου τους σακατεψατε τους ανθρωπους,ουτε στο κατς τετοιο πραγμα,ο Παμποριδης θα'πρεπε να εχει αποβαλει 2-3 και καναν τεταρτο για παραδειγματισμο...ΕΛΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .... ΑΠΟ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΑ 70 ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ...
Ήθελα να γράψω προς τιμή τους δεν έριξαν το φταίξιμο στη διαιτησία στις δηλώσεις μετά το ματς που άκουσα στο ραδιόφωνο.Ο Ηρακλής ήταν κατώτερος από αυτό που περίμενα και προς τιμή τους.
δηλαδη εσεις που κλαιγεστε μετα για την διαιτησια ειστε ατιμοιΉθελα να γράψω προς τιμή τους δεν έριξαν το φταίξιμο στη διαιτησία στις δηλώσεις μετά το ματς που άκουσα στο ραδιόφωνο.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.