Η Καβάλα έχει ομάδα και ΠΡΟΕΔΡΟ!!
Πως ειναι ετσι μπουκωμενος ρε...
Η Καβάλα έχει ομάδα και ΠΡΟΕΔΡΟ!!
Τα μπαόγκια είναι μπουκωμένα από[size=14pt] ΠΟΥΡΟ ΜΕ ΦΛΕΒΕΣ!!!![/size]Πως ειναι ετσι μπουκωμενος ρε...
Πίνει την αγαπημένη του [size=13pt]DA PIPA[/size]!!!ρε μπλακ & ντεκερ που εισαι???
πινεις μαλαματινα με σουρωτη να χωνεψεις την καραπουτσακλαρα του αβραμη???
μπουγατσα με φλοκια πες,να καταλαβειρε μπλακ & ντεκερ που εισαι???
οχι ρε εχω τα αρχιδια να μπω κ να γραψω,μην ανησυχεις.ρε μπλακ & ντεκερ που εισαι???
εσυ εχεις 30 χρονια να σπασεις την παραδοση του πειραιαοχι ρε εχω τα αρχιδια να μπω κ να γραψω,μην ανησυχεις.
ο Παοκ οσο με πληγωνει τοσο με πωρωνει.δεν θελω να σχολιασω κατι ποστ απο συγκεκριμενους ανεγκεφαλους κ κομπλεξικους μαλακες.αμα γουσταρουν ας ερθουν να πουν τις βουλγαρομαγκες τους μπροστα μου τα πουτανοσπερματα.χασαμε,δεν επρεπε,δεν παιξατε μπαλα αλλα κ εμεις ειμασταν ατυχοι κ φλυαροι.κριμα,δεν πειραζει,παμε στα επομενα....εχετε 10 χονια ακομα μπας κ σπασετε μια παραδοση που σας ποναει.ασχετο,το δευτερο γκολ σας ηταν οφσαιτ
δεν ειπες καληνυχτα μωρη ψωλεττα?παλι κωλοτριβεσαι?σημερα γαμαμε το παραρτημα εσενα οταν ερθει η ωρα σουΔεν φταίει κανείς μαλάκες παοκτζήδες... εσείς φταίτε που δεν τους γαμήσατε την κωλοτρυπίδα να είναι τώρα κρυμμένοι.... φάτε τους τώρα...
δεν θα κατεβεις την τεταρτη να δεις την ομαδαρα σου με τα ροζ πουστρακια???οχι ρε εχω τα αρχιδια να μπω κ να γραψω,μην ανησυχεις.
ο Παοκ οσο με πληγωνει τοσο με πωρωνει.δεν θελω να σχολιασω κατι ποστ απο συγκεκριμενους ανεγκεφαλους κ κομπλεξικους μαλακες.αμα γουσταρουν ας ερθουν να πουν τις βουλγαρομαγκες τους μπροστα μου τα πουτανοσπερματα.χασαμε,δεν επρεπε,δεν παιξατε μπαλα αλλα κ εμεις ειμασταν ατυχοι κ φλυαροι.κριμα,δεν πειραζει,παμε στα επομενα....εχετε 10 χονια ακομα μπας κ σπασετε μια παραδοση που σας ποναει.ασχετο,το δευτερο γκολ σας ηταν οφσαιτ
βγαλε ρε πουτανοσπερμα αυτο το αβαταρ γαμω το μουνι που σε πεταξε.θες να λεγεσαι κ ελληνας.μαλακαρα.αντε κ στο διαολο....ποτανοσπερμα.ειμαστε πιο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ απο κατι ψευτομαγκακια σαν εσενα που λενε τις πιπες σου.κ αν γουσταρεις νταικλοκια ελα κ πες τα μου στα μουτρα...πες με βουλγαρο κ αν δεν πεθανεις εισαι μαγκας....πουτανας γιεεσυ εχεις 30 χρονια να σπασεις την παραδοση του πειραια
θα σου λεγα τι θα με κερασεις κ εσυ αλλα εχει χαρη.παιξατε καλυτερα μηπως κ δεν το καταλαβα?τεσπα,δεν ειμαι σε θεση να κανω διαολο γιατι κατι μαλακισμενα που το παιζουν μαγκακια μιλανε πολυ κ δεν τα γουσταρω αυτα,δεν αναφερομαι σε σεναδεν θα κατεβεις την τεταρτη να δεις την ομαδαρα σου με τα ροζ πουστρακια???
θες να σε κερασω μπουγατσα με μπρατσακια???
Σταμάτα να τρίβεσαι στη βίτσα του τσομπάνη ρεεεεεεε!!!!!!Δεν φταίει κανείς μαλάκες παοκτζήδες... εσείς φταίτε που δεν τους γαμήσατε την κωλοτρυπίδα να είναι τώρα κρυμμένοι.... φάτε τους τώρα...
γιατι τσαντιζεσαι?μηπως επειδη σκοτωσε αυτος ο μεγαλος ελληνας τους προγονους σου?βγαλε ρε πουτανοσπερμα αυτο το αβαταρ γαμω το μουνι που σε πεταξε.θες να λεγεσαι κ ελληνας.μαλακαρα.αντε κ στο διαολο....ποτανοσπερμα.ειμαστε πιο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ απο κατι ψευτομαγκακια σαν εσενα που λενε τις πιπες σου.κ αν γουσταρεις νταικλοκια ελα κ πες τα μου στα μουτρα...πες με βουλγαρο κ αν δεν πεθανεις εισαι μαγκας....πουτανας γιε
ραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρεςθα της δωσω,μην ανησυχεις....στη δικια σου πως θα δωσεις που την παιρνουμε παρτουζα εδω
ρε μαλακακο,ακουσε με,η αλλαξε το αβαταρ σου η ελα εδω η ακομα καλυτερα σε λιγο καιρο που θα ερθω εγω εκει,πες μου που θα εισαι μαζι με τη μανα σου,τον πατερα σου κ την αδερφη σου την πουτανα να σας γαμησω κ δεν κανω πλακα.αν ερθω κ δεν μου πεις που θα εισαι να μην ξαναστειλεις σε αυτο το θρεντ πουτανας γιε μαλακα.ειμαστε οκ μπασταρδι του κερατα?
σου θυμιζει κατι αυτη η σουφρα???ραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρες