Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Η Καβάλα έχει ομάδα και ΠΡΟΕΔΡΟ!!
makaros.jpg

Πως ειναι ετσι μπουκωμενος ρε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μπλακ & ντεκερ που εισαι???
πινεις μαλαματινα με σουρωτη να χωνεψεις την καραπουτσακλαρα του αβραμη???

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πίνει την αγαπημένη του [size=13pt]DA PIPA[/size]!!!

Γράφει στον "παο", αλλά αφού ο μπαογκ είναι παράρτημα, μας κάνει η εικόνα...
20060113protathl.jpg

Επισκέπτης
που γυρνατε ρε τουρκογυφτακια???
παλι πεσατε στην πρεζα???
aekaki4.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαζόχες-πουθενάδες-παράρτημα του βάζελου, ανέχεστε τον ταμπουρο-σάντος
πάνω από 1 χρόνο και έχετε πρόβλημα να εμφανιστείτε στο forum να ακούσετε το μπινελίκι σας;;; :huh:

Ελάτε μετά την Άρσεναλ, να σας στολίσουμε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε εχω τα αρχιδια να μπω κ να γραψω,μην ανησυχεις.
ο Παοκ οσο με πληγωνει τοσο με πωρωνει.δεν θελω να σχολιασω κατι ποστ απο συγκεκριμενους ανεγκεφαλους κ κομπλεξικους μαλακες.αμα γουσταρουν ας ερθουν να πουν τις βουλγαρομαγκες τους μπροστα μου τα πουτανοσπερματα.χασαμε,δεν επρεπε,δεν παιξατε μπαλα αλλα κ εμεις ειμασταν ατυχοι κ φλυαροι.κριμα,δεν πειραζει,παμε στα επομενα....εχετε 10 χονια ακομα μπας κ σπασετε μια παραδοση που σας ποναει.ασχετο,το δευτερο γκολ σας ηταν οφσαιτ

Επισκέπτης
Δεν φταίει κανείς μαλάκες παοκτζήδες... εσείς φταίτε που δεν τους γαμήσατε την κωλοτρυπίδα να είναι τώρα κρυμμένοι.... φάτε τους τώρα...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο Παοκ οσο με πληγωνει τοσο με πωρωνει.δεν θελω να σχολιασω κατι ποστ απο συγκεκριμενους ανεγκεφαλους κ κομπλεξικους μαλακες.αμα γουσταρουν ας ερθουν να πουν τις βουλγαρομαγκες τους μπροστα μου τα πουτανοσπερματα.χασαμε,δεν επρεπε,δεν παιξατε μπαλα αλλα κ εμεις ειμασταν ατυχοι κ φλυαροι.κριμα,δεν πειραζει,παμε στα επομενα....εχετε 10 χονια ακομα μπας κ σπασετε μια παραδοση που σας ποναει.ασχετο,το δευτερο γκολ σας ηταν οφσαιτ
εσυ εχεις 30 χρονια να σπασεις την παραδοση του πειραια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν φταίει κανείς μαλάκες παοκτζήδες... εσείς φταίτε που δεν τους γαμήσατε την κωλοτρυπίδα να είναι τώρα κρυμμένοι.... φάτε τους τώρα...
δεν ειπες καληνυχτα μωρη ψωλεττα?παλι κωλοτριβεσαι?σημερα γαμαμε το παραρτημα εσενα οταν ερθει η ωρα σου

Επισκέπτης
δεν θα κατεβεις την τεταρτη να δεις την ομαδαρα σου με τα ροζ πουστρακια???
θες να σε κερασω μπουγατσα με μπρατσακια???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσυ εχεις 30 χρονια να σπασεις την παραδοση του πειραια
βγαλε ρε πουτανοσπερμα αυτο το αβαταρ γαμω το μουνι που σε πεταξε.θες να λεγεσαι κ ελληνας.μαλακαρα.αντε κ στο διαολο....ποτανοσπερμα.ειμαστε πιο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ απο κατι ψευτομαγκακια σαν εσενα που λενε τις πιπες σου.κ αν γουσταρεις νταικλοκια ελα κ πες τα μου στα μουτρα...πες με βουλγαρο κ αν δεν πεθανεις εισαι μαγκας....πουτανας γιε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν θα κατεβεις την τεταρτη να δεις την ομαδαρα σου με τα ροζ πουστρακια???
θες να σε κερασω μπουγατσα με μπρατσακια???
θα σου λεγα τι θα με κερασεις κ εσυ αλλα εχει χαρη.παιξατε καλυτερα μηπως κ δεν το καταλαβα?τεσπα,δεν ειμαι σε θεση να κανω διαολο γιατι κατι μαλακισμενα που το παιζουν μαγκακια μιλανε πολυ κ δεν τα γουσταρω αυτα,δεν αναφερομαι σε σενα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σταμάτα να τρίβεσαι στη βίτσα του τσομπάνη ρεεεεεεε!!!!!! :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βγαλε ρε πουτανοσπερμα αυτο το αβαταρ γαμω το μουνι που σε πεταξε.θες να λεγεσαι κ ελληνας.μαλακαρα.αντε κ στο διαολο....ποτανοσπερμα.ειμαστε πιο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ απο κατι ψευτομαγκακια σαν εσενα που λενε τις πιπες σου.κ αν γουσταρεις νταικλοκια ελα κ πες τα μου στα μουτρα...πες με βουλγαρο κ αν δεν πεθανεις εισαι μαγκας....πουτανας γιε
γιατι τσαντιζεσαι?μηπως επειδη σκοτωσε αυτος ο μεγαλος ελληνας τους προγονους σου?
πηγαινε να γαμησεις αυτους που σηκωνουν βουλγαρικη σημαια στη 4 μουνοπανο
χαιρετισματα στη μαμα σου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα της δωσω,μην ανησυχεις....στη δικια σου πως θα δωσεις που την παιρνουμε παρτουζα εδω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακακο,ακουσε με,η αλλαξε το αβαταρ σου η ελα εδω η ακομα καλυτερα σε λιγο καιρο που θα ερθω εγω εκει,πες μου που θα εισαι μαζι με τη μανα σου,τον πατερα σου κ την αδερφη σου την πουτανα να σας γαμησω κ δεν κανω πλακα.αν ερθω κ δεν μου πεις που θα εισαι να μην ξαναστειλεις σε αυτο το θρεντ πουτανας γιε μαλακα.ειμαστε οκ μπασταρδι του κερατα?
ραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom