σωπα ρε....ραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρες
σου λεω ερχομαι
μην μου ανησυχεις
σωπα ρε....ραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρες
κ σε παρακαλω μην βαζεις ατομα να μου στελνουν πμ γιατι δεν ειναι σωστοραντεβου στα τεμπη σε 4 ωρες
εχει & μια γιαγια μπουκια & συγχωριο..ψηνεσαι να την φερει & αυτην???θα της δωσω,μην ανησυχεις....στη δικια σου πως θα δωσεις που την παιρνουμε παρτουζα εδω
ρε μαλακακο,ακουσε με,η αλλαξε το αβαταρ σου η ελα εδω η ακομα καλυτερα σε λιγο καιρο που θα ερθω εγω εκει,πες μου που θα εισαι μαζι με τη μανα σου,τον πατερα σου κ την αδερφη σου την πουτανα να σας γαμησω κ δεν κανω πλακα.αν ερθω κ δεν μου πεις που θα εισαι να μην ξαναστειλεις σε αυτο το θρεντ πουτανας γιε μαλακα.ειμαστε οκ μπασταρδι του κερατα?
αν δεν ερθεις μην ξαναμπεις σε αυτο το θρεντσωπα ρε....
σου λεω ερχομαι
μην μου ανησυχεις
οκ,επειδη το πας στην πλακα αλλα τωρα το βλεπω πιο καθαρο,του ζηταω συγνωμη αν εθιξα αυτα τα θεματα,οσα ειπα γι αυτον ομως ισχυουν,τα οικογενειακα τα παιρνω πισω γιατι δεν τα γουσταρω αυταεχει & μια γιαγια μπουκια & συγχωριο..ψηνεσαι να την φερει & αυτην???
ο κοκκαλης τους βαζεικ σε παρακαλω μην βαζεις ατομα να μου στελνουν πμ γιατι δεν ειναι σωστο
εκτος κ αν τα στελνουν απο μονοι τους....
παλικαρι μου ξερεις που ειμαι κ βαζεις 4 ωρες?θες να τις κανουμε 8 μηπως?η μαλλον 9 κ κατι για την ακριβεια?αν δεν ερθεις μην ξαναμπεις σε αυτο το θρεντ
Σοφια εισαι? νομιζα οτι εισαι θεσσαλονικηπαλικαρι μου ξερεις που ειμαι κ βαζεις 4 ωρες?θες να τις κανουμε 8 μηπως?η μαλλον 9 κ κατι για την ακριβεια?
δυσκολα....θες νικη θα ειμαι σε 3 μερες....κ οχι,δεν ειμαι στη βουλγαρια αλλα κ παλι δεν ειναι τοσες ωρες η σοφια απο τα τεμπηΣοφια εισαι? νομιζα οτι εισαι θεσσαλονικη
τι σοφια ρε καμμενε???Σοφια εισαι? νομιζα οτι εισαι θεσσαλονικη
λοιπον σε 8 ωρες στους ευζωνουςδυσκολα....θες νικη θα ειμαι σε 3 μερες....κ οχι,δεν ειμαι στη βουλγαρια αλλα κ παλι δεν ειναι τοσες ωρες η σοφια απο τα τεμπη
που ειναι οι ευζωνοι κατ αρχην κ δευτερον κ να θελω να ερθω ρε παλικαρι μου δεν εχει αεροπλανο επειδη μας γκαυλωσε να σε γαμησω...τοσο ανυπομονος εισαι?κ χαλαρασω,δεν θα τα εκανες τοσα χλμ οποτε γιατι να μπω στον κππο να κανω κ εγω ακομα περισσοτερα οδηκος?για να γελας μετα μαζι μου εδω μεσα?λοιπον σε 8 ωρες στους ευζωνους
κλεινει το ραντεβου?
ακομα πιο ανεβασμενο μερος...δεν εχω παει βεβαιατι σοφια ρε καμμενε???
βαρνα λεμε..
σου προτεινω ν' αλλαξεις αβαταρ μετα απο το σημερινο..ακομα πιο ανεβασμενο μερος...δεν εχω παει βεβαια
γιατι?σου προτεινω ν' αλλαξεις αβαταρ μετα απο το σημερινο..
βαλε την σουφρα της ζμπαουγκ..
www.stooorage.com/show/192/250887_84311_11_123_1200lo.jpg] [/url]
ο κοκκαλης τους βαζει
αντε ξεκινα μαλακα σε 4 ωρες θα ειμαι εκει και θα φοραω κασκολ του θρυλου αν δεν ερθεις μην ξαναμπεις εδω
γιατι?
κλαψεεεεεεεεεεεεΔωρητή είσαι ντροπή για το σαϊτ... Δεν έχεις ιερό και όσιο, προκαλείς χωρίς να έχεις ηθικό όριο (γαμάς μάνες, γράφεις για βούλγαρους και βουλγαροκτόνους) και απότι βλέπω μένεις γενικά ατιμώρητος... Tα ίδια ισχύουν και για τον πλέζουρα... απορώ με τον Aντισθένη ο οποίος ακούγεται λογικός τύπος... Aφού δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι είστε ντροπή και κάνετε κακό στο σαϊτ, μεγιά σας με χαρά σας... Kάποιος εντωμεταξύ σβήνει τα προσβλητικά ποστ σας, οπότε αν κάποιος κάνει μετά 2-3 λεπτά αναδρομή, δεν βρίσκει να έχετε πει αυτά τα TPOMEPA που λέτε... Συντονισμένα κάνετε ότι κάνετε... Ξαναλέω ντροπή στο σαϊτ που αφήνει ανθρώπους-κατακάθια σαν εσάς, χωρίς ιερό και όσιο να βρίσκεστε και να ποστάρετε εδώ...
γιατι για αλλη μια φορα,δωσατε τον υπερτατο αγωνα & πηρατε ΠΑΛΙ τα παπαρια του κροκους..γιατι?
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε & τραβα στο ηθικο σαιτ του παπαριωνα ρε μουνακι κλωνε λαπλασακο..Δωρητή είσαι ντροπή για το σαϊτ... Δεν έχεις ιερό και όσιο, προκαλείς χωρίς να έχεις ηθικό όριο (γαμάς μάνες, γράφεις για βούλγαρους και βουλγαροκτόνους) και απότι βλέπω μένεις γενικά ατιμώρητος... Tα ίδια ισχύουν και για τον πλέζουρα... απορώ με τον Aντισθένη ο οποίος ακούγεται λογικός τύπος... Aφού δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι είστε ντροπή και κάνετε κακό στο σαϊτ, μεγιά σας με χαρά σας... Kάποιος εντωμεταξύ σβήνει τα προσβλητικά ποστ σας, οπότε αν κάποιος κάνει μετά 2-3 λεπτά αναδρομή, δεν βρίσκει να έχετε πει αυτά τα TPOMEPA που λέτε... Συντονισμένα κάνετε ότι κάνετε... Ξαναλέω ντροπή στο σαϊτ που αφήνει ανθρώπους-κατακάθια σαν εσάς, χωρίς ιερό και όσιο να βρίσκεστε και να ποστάρετε εδώ...