Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα της δωσω,μην ανησυχεις....στη δικια σου πως θα δωσεις που την παιρνουμε παρτουζα εδω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακακο,ακουσε με,η αλλαξε το αβαταρ σου η ελα εδω η ακομα καλυτερα σε λιγο καιρο που θα ερθω εγω εκει,πες μου που θα εισαι μαζι με τη μανα σου,τον πατερα σου κ την αδερφη σου την πουτανα να σας γαμησω κ δεν κανω πλακα.αν ερθω κ δεν μου πεις που θα εισαι να μην ξαναστειλεις σε αυτο το θρεντ πουτανας γιε μαλακα.ειμαστε οκ μπασταρδι του κερατα?
εχει & μια γιαγια μπουκια & συγχωριο..ψηνεσαι να την φερει & αυτην???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει & μια γιαγια μπουκια & συγχωριο..ψηνεσαι να την φερει & αυτην???
οκ,επειδη το πας στην πλακα αλλα τωρα το βλεπω πιο καθαρο,του ζηταω συγνωμη αν εθιξα αυτα τα θεματα,οσα ειπα γι αυτον ομως ισχυουν,τα οικογενειακα τα παιρνω πισω γιατι δεν τα γουσταρω αυτα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κ σε παρακαλω μην βαζεις ατομα να μου στελνουν πμ γιατι δεν ειναι σωστο
εκτος κ αν τα στελνουν απο μονοι τους....
:jerking: :jerking: ο κοκκαλης τους βαζει
αντε ξεκινα μαλακα σε 4 ωρες θα ειμαι εκει και θα φοραω κασκολ του θρυλου αν δεν ερθεις μην ξαναμπεις εδω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δυσκολα....θες νικη θα ειμαι σε 3 μερες....κ οχι,δεν ειμαι στη βουλγαρια αλλα κ παλι δεν ειναι τοσες ωρες η σοφια απο τα τεμπη
λοιπον σε 8 ωρες στους ευζωνους
κλεινει το ραντεβου?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον σε 8 ωρες στους ευζωνους
κλεινει το ραντεβου?
που ειναι οι ευζωνοι κατ αρχην κ δευτερον κ να θελω να ερθω ρε παλικαρι μου δεν εχει αεροπλανο επειδη μας γκαυλωσε να σε γαμησω...τοσο ανυπομονος εισαι?κ χαλαρασω,δεν θα τα εκανες τοσα χλμ οποτε γιατι να μπω στον κππο να κανω κ εγω ακομα περισσοτερα οδηκος?για να γελας μετα μαζι μου εδω μεσα?

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: ο κοκκαλης τους βαζει
αντε ξεκινα μαλακα σε 4 ωρες θα ειμαι εκει και θα φοραω κασκολ του θρυλου αν δεν ερθεις μην ξαναμπεις εδω

Δωρητή είσαι ντροπή για το σαϊτ... Δεν έχεις ιερό και όσιο, προκαλείς χωρίς να έχεις ηθικό όριο (γαμάς μάνες, γράφεις για βούλγαρους και βουλγαροκτόνους) και απότι βλέπω μένεις γενικά ατιμώρητος... Tα ίδια ισχύουν και για τον πλέζουρα... απορώ με τον Aντισθένη ο οποίος ακούγεται λογικός τύπος... Aφού δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι είστε ντροπή και κάνετε κακό στο σαϊτ, μεγιά σας με χαρά σας... Kάποιος εντωμεταξύ σβήνει τα προσβλητικά ποστ σας, οπότε αν κάποιος κάνει μετά 2-3 λεπτά αναδρομή, δεν βρίσκει να έχετε πει αυτά τα TPOMEPA που λέτε... Συντονισμένα κάνετε ότι κάνετε... Ξαναλέω ντροπή στο σαϊτ που αφήνει ανθρώπους-κατακάθια σαν εσάς, χωρίς ιερό και όσιο να βρίσκεστε και να ποστάρετε εδώ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δωρητή είσαι ντροπή για το σαϊτ... Δεν έχεις ιερό και όσιο, προκαλείς χωρίς να έχεις ηθικό όριο (γαμάς μάνες, γράφεις για βούλγαρους και βουλγαροκτόνους) και απότι βλέπω μένεις γενικά ατιμώρητος... Tα ίδια ισχύουν και για τον πλέζουρα... απορώ με τον Aντισθένη ο οποίος ακούγεται λογικός τύπος... Aφού δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι είστε ντροπή και κάνετε κακό στο σαϊτ, μεγιά σας με χαρά σας... Kάποιος εντωμεταξύ σβήνει τα προσβλητικά ποστ σας, οπότε αν κάποιος κάνει μετά 2-3 λεπτά αναδρομή, δεν βρίσκει να έχετε πει αυτά τα TPOMEPA που λέτε... Συντονισμένα κάνετε ότι κάνετε... Ξαναλέω ντροπή στο σαϊτ που αφήνει ανθρώπους-κατακάθια σαν εσάς, χωρίς ιερό και όσιο να βρίσκεστε και να ποστάρετε εδώ...
κλαψεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
γιατι για αλλη μια φορα,δωσατε τον υπερτατο αγωνα & πηρατε ΠΑΛΙ τα παπαρια του κροκους..
τελειωσε & αυτη η χρονια για εσας..
ασχοληθειτε με τα αρειανα τωρα & μην ξαναπιασετε τον φιογκο στο στοματακι σας γιατι σας περιμενει & στο καραισκακη..

Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε & τραβα στο ηθικο σαιτ του παπαριωνα ρε μουνακι κλωνε λαπλασακο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom