Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε μορφή άλλαξες όνομα?μετα απο αυτη την ηττα.. ολοι το team του ΠΑΟΚ
παικτες προπονητης και κυριως οι οπαδοι θα πρεπει να πανε να πνιγουνε στην κοντινοτερη θαλασσα.
οι ανθρωποι ειναι ξετιλες -πουθεναδες.
δεν αξιζει τιποτα η φανελα του Παοκ.
να το κλεισουνε το μαγαζι καλυτερα.
δεν εχουν λογο υπαρξης.
Ήρθε, είδε, γάμησε!Ο φιογκο θα έρθει?![]()
Ήταν και κωλόφαρδα τα Μπαόγκια. Μια απόκρουση έκανε στην καριέρα τουσου αρεσε η ψωλαρα του φιογκο μαλακακο???
Ρε μορφή άλλαξες όνομα?
Δεν πιστεύω να λες τα ίδια και για την ομάδα μου την Τετάρτη!![]()
Τι εγινε ρε παπαρα,αλλαξανε τα κοζια φετος με τους Γκαγκατσηδες και τους αλλους?καλα η αεκ κι αν πρεπει να το κλεισει το μαγαζι αν δεν μπορεσει να κερδισει το γαυρο στο γηπεδο της.. ;)
μετα το χ σημερα,δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα εκτος απο νικη με γαυρο για την αεκ.
οτιδηποτε αλλο σημαινει το τελος για φετος.
απλα εχω μεινει αφωνος με το ποσο πουθεναδες ειναι τελικα οι παοκτζηδες..
Θα τρελαθείς να μας παρακαλάς μέχρι την Τετάρτη το βράδυ!καλα η αεκ κι αν πρεπει να το κλεισει το μαγαζι αν δεν μπορεσει να κερδισει το γαυρο στο γηπεδο της.. ;)
μετα το χ σημερα,δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα εκτος απο νικη με γαυρο για την αεκ.
οτιδηποτε αλλο σημαινει το τελος για φετος.
απλα εχω μεινει αφωνος με το ποσο πουθεναδες ειναι τελικα οι παοκτζηδες..
Θα τρελαθείς να μας παρακαλάς μέχρι την Τετάρτη το βράδυ!
Για τον Άρη δεν σχολιάζεις τίποτα που δεν πήρε ούτε πόντο από αυτόν τον βάζελο!![]()
Ναι,καλα,τωρα το θυμηθηκαν τα προβατα,οταν τους το φωναζαμε απο περσι αυτοι δηλωναν χαρουμενοι που μαζευουν βαθμους...Εγω του τα ελεγα του deker .... Κατι ηξερα ο πουστης... Ηδη τον κυνηγανε τον Σαντος !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ηρθε" στα μουτρα του χαλκιαΟ φιογκο θα έρθει?![]()