ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Εγω στηριζω τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ.οτι εισαι ρασβανοσκυλο εννοει
Αγαπαω ΡΑΖΒΑΝ,ΑΓΓΕΛΟ,ΝΤΟΥΣΑΝ,ΓΚΑΡΣΙΑ κλπ κλπ.
Εγω στηριζω τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ.οτι εισαι ρασβανοσκυλο εννοει
Παιζει ο παλαιστης γκομεζ.. παιζουν οι περιπατητες μπακαγικο και κολει.. τα φορ μεγαλης κλασης, τσαλοφ και τισουνταλι.ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΤΥΠΕ,
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο .....ΛΥΡΑΤΖΗΣ!!!
Ν αγαπας βρε τυπε κανενας δεν σ ειπε να μην αγαπας..αλλα αλλο αυτο κι αλλο το ποδοσφαιρο, δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αυτο;Εγω στηριζω τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ.
Αγαπαω ΡΑΖΒΑΝ,ΑΓΓΕΛΟ,ΝΤΟΥΣΑΝ,ΓΚΑΡΣΙΑ κλπ κλπ.
Ναι φιλε ολα καλα γιατι οι τιτλοι μετρανε καιΠαιζει ο παλαιστης γκομεζ.. παιζουν οι περιπατητες μπακαγικο και κολει.. τα φορ μεγαλης κλασης, τσαλοφ και τισουνταλι.
Ολοι αυτοι κανουν καμια σαρανταρια τζημες, τσιγγαρες.. αλλα αφου εχουμε το κοροιδο να πληρωνει ολα καλα ε;;
Εσυ τραβα στο νημα για τα κωλομπαρα..Βρε τρώω σφαίρα για τον μέγα ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ
Ενταξει, αμα δεν εχεις σχεση με το αντικειμενο τζαμπα μιλαμε.Ναι φιλε ολα καλα γιατι οι τιτλοι μετρανε και
οχι ποιος παιζει.
Μλκ μου παίχτες που αξίζουν δεν χάνονται απλά τα πράγματα! Όσους έχεις αναφέρει σαπακια είναι κ βάλε κ Μιχαηλίδη μέσα!Παιζει ο παλαιστης γκομεζ.. παιζουν οι περιπατητες μπακαγικο και κολει.. τα φορ μεγαλης κλασης, τσαλοφ και τισουνταλι.
Ολοι αυτοι κανουν καμια σαρανταρια τζημες, τσιγγαρες.. αλλα αφου εχουμε το κοροιδο να πληρωνει ολα καλα ε;;
Ελα ντε...Ενταξει, αμα δεν εχεις σχεση με το αντικειμενο τζαμπα μιλαμε.
Ναι οπως ο μπακαγιοκο ο γκομες και τ αλλα παλτα..αυτοι ολοι θα πρεπει να ανοιξουν μια σχολη και να λενε στους μαθητες τους ελατε να σας διδαξουμε πως να βγαζετε λεφτα απο το ποδοσφαιρο χωρις να ξερετε μπαλα!Μλκ μου παίχτες που αξίζουν δεν χάνονται απλά τα πράγματα! Όσους έχεις αναφέρει σαπακια είναι κ βάλε κ Μιχαηλίδη μέσα!
Ο τσιγγαρας έφυγε και πήγε στον ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ πολυτέλεια είναι γι αυτούς. Ξεκολλατε. Με τα ψέμματα σε πήρε πρωτάθλημα πέρσι. Το πιο γκαύλα πρωτάθλημα.Παιζει ο παλαιστης γκομεζ.. παιζουν οι περιπατητες μπακαγικο και κολει.. τα φορ μεγαλης κλασης, τσαλοφ και τισουνταλι.
Μαλον δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για το ποδοσφαιρο,Εγω βλεπω οτι δεν γνωριζεις απο ποδοσφαιρο, οποτε το κοβω εδω.
και πηρε τον παικταρα μπακαγιοκο που θα σταματουσε το ποδοσφαιρο και αξιζει δεκα φορες πανω απο τον τσιγγαρα.Ο τσιγγαρας έφυγε και πήγε στον ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ πολυτέλεια είναι γι αυτούς. Ξεκολλατε. Με τα ψέμματα σε πήρε πρωτάθλημα πέρσι. Το πιο γκαύλα πρωτάθλημα.
Αστο το τερματισες!Μαλον δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για το ποδοσφαιρο,
αλλα για το ΠΑΟΚ.
Παιζει ο παλαιστης γκομεζ.. παιζουν οι περιπατητες μπακαγικο και κολει.. τα φορ μεγαλης κλασης, τσαλοφ και τισουνταλι.
Εισαι κι εσυ μια μπαλαδοφατσα το μιλας το τοπι, το μιλας!τα ελληνικα σαπακια ειναι για να τα δινουμε σε ατρομητους αρουληδες πανσερρα'ι'κους κηφισες
μονο ο Ντελιας αξιζει !
και ο Κουλιε με εκνευριζε ευτυχως τον μοσχοπουλησαμε να παρουμε κανα μπακ με περγαμηνες κι εμπειρια κι οχι μαθητευομενους πιτσιρικαδες
Να καταλαβετε ενα πραγμα ο λουτσε ειναι επαγγελματιας και κοιταει το καλυτερο γι αυτον.. μεθαυριο που θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ γιατι καποτε θα γινει κι αυτο (ελπιζω συντομα) θα ειναι ενα ξενο σωμα απο την ομαδα..ετσι γινεται παντα με ποδοσφαιριστες και τιμ. θελω να πω οτι δεν εχει καμια ουσια να τον υποστηριζετε με τετοιο ζηλο, οκ εχει φερει επιτυχιες και τιτλους, αλλα με τα μεγαλυτερα μπατζετ στην ιστορια του ΠΑΟΚ
δεν πηρε ποτε την ομαδα με 4-5 μπατζετ και την εφτασε στην κορυφη. Μην τον θεοποιητε, ενας προπονητης της σειρας ειναι..που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να βρισκετε στον ΠΑΟΚ αλλα σε καποια μικρομεσαια ομαδα. Αυτα για λουτσε!
Εννοείται ότι θα γίνεται κριτική ρε φίλε. Αλλά πέρσι με τα ψέμματα σε πήρε πρωτάθλημα. Μέχρι και τον αντρε Ροκαρντο έβαλε να παίξει. Ο προπονητής κρίνετε εκ του αποτελέσματος. Και τα αποτελέσματα του είναι μια χαρά. Και ο άλλος ο Πορτογάλος που ήρθε αποκλείστηκε από την κρασνονταρ μην ξεχνάτε. Έχει δύσκολο πρόγραμμα όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Άσε που σε κάνει και 10 δουλειές. Έναν μειτε είπε να κρατήσουν αρχιδια κράτησαν. Δεν έχει ελαφρυντικά αλλά σε έβαλε στον χάρτη. Να τον διώξεις μετά από τέτοιο πρωτάθλημα που σε πήρε και σε έχει πρώτο δηλαδή. Ήμαρτον ρ μλκς εζαντινατε όλοι;και πηρε τον παικταρα μπακαγιοκο που θα σταματουσε το ποδοσφαιρο και αξιζει δεκα φορες πανω απο τον τσιγγαρα.
Πηρε τσαλοφ που αξιζει δεκα φορες πανω απο τον τζημα που δεν του εκανε..και ζητημα να το εβαλε δεκα ματς, τα περισσοτερα αλλαγη, ενω τον ρωσο σε δυο μηνες που ειναι του εδωσε περισσοτερες ευκαιριες.. Ενταξει πηρε το πρωταθλημα δεν πρεπει να μιλαμε ας κανει οτι γουσταρει και ας λεει οτι του κατεβαινει, αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστο το τερματισες!