yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Παμε στο ντερμπι με βασικους.. λοβρεν ,κολει, σβαμπ, οζντοεφ,τσαλοφ.. δυσκολα τα πραγματα
Αμα ξερεις εναν παικτη εναν οχι παραπανω... αυριο παω για διαρκειας!
Νομιζα θα ελεγες Μαργαριτη που τον ξερω κι εγω.Μπανε Πρελεβιτς
Νομιζα θα ελεγες Μαργαριτη που τον ξερω κι εγω.
μια χαρα ηταν ο λοβρενΠαμε στο ντερμπι με βασικους.. λοβρεν ,κολει, σβαμπ, οζντοεφ,τσαλοφ.. δυσκολα τα πραγματα
Έλα ρεζ τι λεειμια χαρα ηταν ο λοβρεν
η 2ρη μεταγραφη που βγηκε μαζι με καμαρα
να εδω "πανηγυριζουμε" που ειμαστε δευτεροι μετα τον αρηΈλα ρεζ τι λεει
Λούτσε κωλομπαρας ζορικοςνα εδω "πανηγυριζουμε" που ειμαστε δευτεροι μετα τον αρη
ειναι σοουμαν ο πουστηςΛούτσε κωλομπαρας ζορικος
Είναι μπινες ο μπουστηςειναι σοουμαν ο πουστης
Τραγουδιστης μονο ο νικολαιδης: Μαγκια μου που μαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ Μαγκια μου Μαγκια μου..αυτος ειναι τραγουδιστης
Ειχε δεν ειχε ο πορτοφολας παλι ξεφτιλα εγινε, τα προβατα πανηγυριζουν ακομα.
Καλος ηταν χθες..μαλλον λογο βιντα, με λεβαδι βαριοταν λιγο..μια χαρα ηταν ο λοβρεν
η 2ρη μεταγραφη που βγηκε μαζι με καμαρα
Θα γαμηθεις εσύΜατς για 1-3 τους δινουμε το χ να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα! ενα κανονικο φορ θα εκανε την διαφορα χθες.. ετσι για την ιστορια δυο εβαλε ο τζημας!
Μονο εγω βλεπω οτι ειναι μπακαρα αυτος ο Γιονι..
Αν ο κολει ξεκινουσε.. δεν υπηρχε περιπτωση να φαμε ετσι γκολ, αφου βλεπεις οτι εχουν βαρυ φορ βαλε κι εσυ το ιδιο..τζαμπα χασαμε την νικη.
Τεσπα..την αλλη βδομαδα θα ειμαστε παλι πρωτη με διαφορα, αλλα πρωτα η ευρωπη και μονο νικη!
Βγαλε διπλο στο βαζελο αν θελεις να σε παρουμε λιγο στα σοβαρα..Κοιταχτε την βαθμολογία
Τι γεύση έχουν άραγε τα καλαμπαλικια του ΑΡΗ...
συγνωμη δεν θα μπορεσουμε ομως σαλπισα αντεπιθεση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΒγαλε διπλο στο βαζελο αν θελεις να σε παρουμε λιγο στα σοβαρα..
Χαμηλος ο ασσος, ο αρηθ ειναι σε καλο μομεντουμ.. ενταξει για εσας ειναι τελικος καθε παιχνιδι απο δω και περα.συγνωμη δεν θα μπορεσουμε ομως σαλπισα αντεπιθεση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ