raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
τι κωλο να στησει?μπηκε και αλλος μεθυσος,θα στησεις κωλο δλδ?
με τον ορό τον εχουν τον φουκαρα...
τι κωλο να στησει?μπηκε και αλλος μεθυσος,θα στησεις κωλο δλδ?
τι κωλο να στησει?
με τον ορό τον εχουν τον φουκαρα...
αν γινει κανα τετοιο κανε με αναφορα να με διαγραψουν.ΜΠΟΥΣΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
Καμπότης κτλ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεδειγμενα δεν τα κανει αυτα.
εγραψε τρομερο αρθρο ο τακης ολα τα σεναρια μαζεμενα εσεις και εμεις την γλυτωνουμε μονο,αρκει να κερδισουμε κουλα.Καμπότης κτλ...
Πούστικη ομάδα...
ΜΠΟΥΣΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
ασε τι κανω εγω θα σου κανει καλο χωρις Ευρωπη γιατι μαγκεψες ΑΠΟΤΟΜΑκαι τι μας το λες? για τιμωρια αυτο?
εσυ θα επρεπε να παρακαλάς να μεινεις εκτός ευρωπης, γιατι οταν εισαι εντος σε χλευαζουν ολοι...
υγ :
εσυ ποσα χρονια δεν ειχες διαβατηριο για ευρωπη?ασε τι κανω εγω θα σου κανει καλο χωρις Ευρωπη γιατι μαγκεψες ΑΠΟΤΟΜΑ
πολλαεσυ ποσα χρονια δεν ειχες διαβατηριο για ευρωπη?
αν παρει το κονφερενς ο γαυρος,βγαινουν ολοι ευρωπη....ακομη και ο σκωληξ...Ο Ολυμπιακος αποψε δεν εχασε μονο τις ελπιδες του για πρωταθλημα αλλα και την ισοβαθμια με τον παοκ για να βγει ευρωπη. Κυνηγαει πλεον μονο τον παναθηναικο για να βγει τουλαχιστον τριτος. Εκτος αν μας δωσανε το ευρωπαικο και θα παμε για βολτα στην Φιλαδελφεια και δεν το ξερουμε.
μετα απο ευρωπαικο τελικο?ασε τι κανω εγω θα σου κανει καλο χωρις Ευρωπη γιατι μαγκεψες ΑΠΟΤΟΜΑ
σιγα βρε μαλακαρε μιλκο καπ θα παιξεις που θα αραξεις και 5 χρονιαμετα απο ευρωπαικο τελικο?
καλα αν το κατακτησουμε κιολας, πρεπει απο μονοι μας να μην κατεβουμε ευρωπη για καμια πενταετια..
να καθομαστε τβ να βλεπουμε τα μπουρδέλα σας να ξεφτυλιζονται ανα την ευρωπη...
αξεχαστα τα φετινα αρθρα του σανοδνα μετα τα ματς σας με την μπραγκα...απιστευτοι πανηγυρισμοι και χαρές!!!
που ο μεγαλος βαζελος εκανε 2 ηττες σε 2 ματς με την μπραγκα...τουλαχιστον γλυτωσε την 3η ηττα....
θα μιλησω μετα τον τελικο...σιγα βρε μαλακαρε μιλκο καπ θα παιξεις που θα αραξεις και 5 χρονια
εσυ παρακαλαγες μετα το γιουροπα να παιξεις μιλκο αλλα ουτε ατο καταφερες.σιγα βρε μαλακαρε μιλκο καπ θα παιξεις που θα αραξεις και 5 χρονια
ρε τακη τι δαντης?τραγουδας κιολας.θα μιλησω μετα τον τελικο...
γιατι πρώτον ειμαι δανδής και δεύτερον σε γραφω στα αρχιδια μου...
εγω ειμαι για τα μεγαλα σαλονιαεσυ παρακαλαγες μετα το γιουροπα να παιξεις μιλκο αλλα ουτε ατο καταφερες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε τακη τι δαντης?τραγουδας κιολας.
μονο που καθεσαι στο πατωμα.εγω ειμαι για τα μεγαλα σαλονια
ερχονται μεγαλες στιγμες στο μελλονμονο που καθεσαι στο πατωμα.
Θα πρεπει να παρει και την κουπα στο κυπελλο ο σκωληξ για να βγει σε αυτην την περιπτωση.αν παρει το κονφερενς ο γαυρος,βγαινουν ολοι ευρωπη....ακομη και ο σκωληξ...
μετα απο αυτη την ηττα και αν κερδσουμε τη ρουλα βροχοπουλου του ελληνικου αθλητισμου θα πρεπει να μας απονημουν το νομπελ ειρηνης.ερχονται μεγαλες στιγμες στο μελλον
για το συλλαλητηριο λες?ερχονται μεγαλες στιγμες στο μελλον