Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Λουτσε μου ξεκινας σβαμπ, τσιγγαρα και δεσποτα αριστερα ρε μλκ.. μας κανανε οτι θελανε και εσυ υπνο βαθυ!
Εχασες τι μπαλα σημερα.. και οταν την βρηκες ηταν αργα.
Επαιξε καλα ο βαζελος λενε..@@ επαιξε λεω εγω, εκτος απο το γκολ που οντως την γυρισαν καλα την μπαλα..στο υπολοιπο παιχνιδι βρηκαν τα χαλια του λουτσε και εκαναν οτι εκαναν.
Καθαρα αυτος εχασε το ματς σημερα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Μπραντον μλκ εκανες εκει που κρατησες τον αντιπαλο.. αλλα σ ενα πικρο βραδυ γελασα πολυ και ακομα περισσοτερο με τον 4 διαιτητη που εδωσε αλλον παικτη και εφαγε τη καρτα :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Τελος δινω για προκριση 51% στον βαζελο και αυτο λογο λουτσε.
Αν κανει τον προπονητη τους εχουμε ευκολα στη ρεβανς...αλλα λουτσε ειναι αυτος και ολα να τα περιμενεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
Ρε αρχίδι, για τον Μπράντον Τομας από τον πάγκο θα γράψεις τίποτα;
Τι να γράψω ρε για τον Μπράντον...δεν υπάρχει ποιο καλό παιδί στο πρωτάθλημα, τρώει στα ματς κλωτσιές και γελάει....ο τύπος είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί ,θα μας ζαλίζεις τα αρχιδια επειδή τράβηξε τον βαζελο που πήγε στον πάγκο τσαμπούκα ,από το σορτσάκι...σιγά το έγκλημα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Και εσύ είχες πρόβλημα με.την σύζυγο?
Πω ρε πούστη,λαίλαπα....

:undecided:
Εχω προβλημα!

Ειναι μια πελατισσα, μου μιλαει γλυκα απο τοτε που ηρθε, ςιναι κανα διμηνο. Αποψε μου εφερε ενα δωρακι λογω της ημερας. Δικαιωματα δεν εδωσα. Το δωρακι ειναι μια καμπανα που λεει ring of love.
Δεν κανω πλακα, εμπλεξα! Και δεν εχω διαθεση παρόλο που ειναι καλο μουνι να τρεξω τετοια πιστα.

Ή μου βρισκεις λυση ή αναλαμβανεις την δουλεια να την ριξεις και μπορει να της αρεσει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Και σένα βάζελος σου ξεκώλιασε την γυναίκα?
:undecided:
Είμαστε μαζί σου μαν,ανοίξου,υπάρχει εχεμύθεια.....
:grouphug:

Λίγος παραπάνω σεβασμός δεν θα έβλαπτε...

Τεσπά.....
No prob.

:hi:
Να μαθει να σεβεται αυτος πρωτα.. ποδοσφαιρο ειναι οχι θεατρο!
ξερεις ποση ενταση και ποσους σφυγμους εχουν εκεινη την ωρα οι ποδοσφαιριστες;;
πεντε αναδρα και αντιποδοσφαιρικα πραγματα εκανε σε μια φαση.. ποιον μπακασετας μου λες να σεβαστο;;

Κανει φαουλ σπρωξιμο.. βριζει τον ταισον και μετα πιανονται στα χερια , ερχεται ο μιχαιλιδης να τους χωρισει και κανει θεατρο οτι ταχα τον χτυπησε και πεφτει κατω σαν την λουλου.. πλακα με κανεις ρε φιλε τωρα;; εγω θα ντρεπομουν αν ηταν στο ΠΑΟΚ και τα εκανε αυτα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
Το πεναλτι στον αγωνα πρωταθληματος ειναι πεναλτι. Στην αποψινη περίπτωση αντιδρα πρωτος ο Ταισον και ακολουθει ο Μπακασετας. Αλλα για το θεατρο, αυτος ειναι ο Μπακασετας. Ενα αναρχιδο πουστρακι. Πηγε για μαλλι, το βρηκε, αλλα βγήκε και κουρεμενος. Οσο και αν τον εκτιμω σαν παιχτη, ενα αρχιδακι ειναι που η γλωσσα του φτανει στο κωλαντερο οσων πρεπει να γλειψει.
Τυπε,δεν είναι πέναλντι και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις ειδικά αν δεις ριπλευ...ο Τάισον πατάει το αριστερό του πόδι στο έδαφος και απομακρύνει το δεξί του ,δεν το πατάει πάνω στο πόδι του μπακασετα....και αυτό το αρχιδι κάνει την ηλεκτροπληξία πάλι σε δεύτερο χρόνο αντίδρασης.....δες το ριπλευ και θα καταλάβεις....δεν είναι όλα τα ακουμπηματα σε ένα παιχνίδι πενελντι...πως θα γίνει δηλαδή...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εχω προβλημα!

Ειναι μια πελατισσα, μου μιλαει γλυκα απο τοτε που ηρθε, ςιναι κανα διμηνο. Αποψε μου εφερε ενα δωρακι λογω της ημερας. Δικαιωματα δεν εδωσα. Το δωρακι ειναι μια καμπανα που λεει ring of love.
Δεν κανω πλακα, εμπλεξα! Και δεν εχω διαθεση παρόλο που ειναι καλο μουνι να τρεξω τετοια πιστα.

Ή μου βρισκεις λυση ή αναλαμβανεις την δουλεια να την ριξεις και μπορει να της αρεσει.
Θα υπάρξει εχεμύθεια....
Όταν λες καλό μνί,για πέρνα στο παρασύνθημα....

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
πεντε αναδρα και αντιποδοσφαιρικα πραγματα εκανε σε μια φαση.. ποιον μπακασετας μου λες να σεβαστο;;

Κανει φαουλ σπρωξιμο.. βριζει τον ταισον και μετα πιανονται στα χερια , ερχεται ο μιχαιλιδης να τους χωρισει και κανει θεατρο οτι ταχα τον χτυπησε και πεφτει κατω σαν την λουλου.. πλακα με κανεις ρε φιλε τωρα;; εγω θα ντρεπομουν αν ηταν στο ΠΑΟΚ και τα εκανε αυτα.
Στα αρχίδια μας ο χαζός ο Μπακασέτας.
Για τα υπόλοιπα είπα....
Το παίζεις Κινέζος ε?

:tooth:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Τυπε,δεν είναι πέναλντι και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις ειδικά αν δεις ριπλευ...ο Τάισον πατάει το αριστερό του πόδι στο έδαφος και απομακρύνει το δεξί του ,δεν το πατάει πάνω στο πόδι του μπακασετα....και αυτό το αρχιδι κάνει την ηλεκτροπληξία πάλι σε δεύτερο χρόνο αντίδρασης.....δες το ριπλευ και θα καταλάβεις....δεν είναι όλα τα ακουμπηματα σε ένα παιχνίδι πενελντι...πως θα γίνει δηλαδή...
Πρεπει να την δουλευει στην προπονηση αυτη την ηλεκτροπληξια- θεατριλικη- καραγκιοζιλικη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606

Τον πάει καρότσι και μόλις γυρίζει ο Τάισον αφού σφύριξε ο διαιτητής συνεχίζει και του χώνει τη μούρη του πάνω στη δική του.....και μετά κάνει τον πεθαμένο ο μουλος γαμω τα παντελόνια που φοράει η πουσταρα..θέλει γαμησι για παραδειγματισμό ο καργιωλης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Εχω προβλημα!

που ειναι το μαγαζι σας να περασουμε για ψωνια κυριε Ζεμπου ?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Η διαιτησία φταίει που φάγαμε πουτσα σε λλέω για.
Εμείς οι κομπλλεξικοι σκατοβλλαχοι υπανθρώποι Τουρκογυφτοι δε φταίμε ποτέ!
Μας ζηλλεύουν επειδή είμαστε αμόρφωτοι και φτιάχνουμε την καλλύτερη μπουγάτσα.
Το κράτος των Αθηνών σε λλέω.
Δεν ξέρετε να φατε ρε βλλακες!
Ρε τι αρχιμαλακες είστε εσείς οι Μπαοκτζηδες.
Δώσε κόμπλεξ!:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom