TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 18.496
ετσι γαμ.....ει ο Βουλγαρος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε"Βου-Βου-Βουλγαροι...."
"Βου-Βου-......Βουλγαρος???????
ετσι γαμ.....ει ο Βουλγαρος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε"Βου-Βου-Βουλγαροι...."
"Βου-Βου-......Βουλγαρος???????
Θα πάρουμε το Κονφερενς ρε αρχιδι και θα παίξουμε απευθειας χωρις προκριματικα στο Europa, για να σκασετε ρε γαμημενε!θα τους αφησουμε εκτος Ευρωπης φετος και θα χει δικαιολογια ο χοντρος
Έκλαψα....αναλ υση χωρίς πολλά μα και μουΤι γίνεται και σκουζετε εκεί στην Αθήνα στην Πακιστανουπολη... Ένας Ρουμάνος κοουτσάρει και ένας Βούλγαρος τα καρφώνει...Πατωνετε??
Δε λες που έβγαλε Τάισον αλλαγή γιατί θα άρπαζε κόκκινη ....200 πίεση μας ανεβασεεπρεπε να τους βαλουμε 3ο και 4ο παλι καλα που δεν το πληρωσαμε
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ,ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ!
ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ,ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ-ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ
Πήγε ο γεβνται με τα δύο πόδια τάκλιν και δεν έφαγε ούτε κίτρινη....που ήταν απευθείας κόκκινη...και καπάκι σου κάνει την επόμενη φάση παραλίγο γκολ.....καλά όσο για το πέναλντι απίστευτη μουφα....ο μπαμιασετας τινάχτηκε σε δεύτερο χρόνο....αν δεις τη φάση δεν τον πατάει και ο πουστης τινάζεται σαν ηλεκτροπληξία αφού έχει μαζέψει ο Τάισον το πόδι του .... καραμπίνα θέατρο....καλα χαλαρωσε εσυ μερικες κιτρινες φαγαμε ολοι τσαντιστηκαμε με το χαζο πεναλτυ του Τα'ι'σον ευτυχως εγινε αποκατασταση της ταξης αμεσα
Eνω για σένα πρέπει να είναι πολύ περήφανη τύπε.Γάμησετονα τον μπουστη....και αυτή η φουκαριαρα δε φταίει.... στεναχωρημένη θα ναι με τον μπινε που τον βλέπει...θα ντρέπεται να δει τη γειτονιά στα μάτια με τον μαλακαρχιδι τον κομπλεξικο...
Πήγε ο γεβνται με τα δύο πόδια τάκλιν και δεν έφαγε ούτε κίτρινη....που ήταν απευθείας κόκκινη...και καπάκι σου κάνει την επόμενη φάση παραλίγο γκολ.....καλά όσο για το πέναλντι απίστευτη μουφα....ο μπαμιασετας τινάχτηκε σε δεύτερο χρόνο....αν δεις τη φάση δεν τον πατάει και ο πουστης τινάζεται σαν ηλεκτροπληξία αφού έχει μαζέψει ο Τάισον το πόδι του .... καραμπίνα θέατρο....
Μαλακά αυτός που έβαλες για να μου την πεις ταχα είναι γαμω τα παιδιά......τόσο βλάκας είσαι ,τραβά που σε λέω γαμησου ,μην γίνεσαι ξεφτίλα συνέχεια....Eνω για σένα πρέπει να είναι πολύ περήφανη τύπε.
Όχι ρε, ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ είδεκαλα χαλαρωσε εσυ μερικες κιτρινες φαγαμε ολοι τσαντιστηκαμε με το χαζο πεναλτυ του Τα'ι'σον ευτυχως εγινε αποκατασταση της ταξης αμεσα
Το ήξερα ρε πανιβλακα ότι είναι φίλος σου και γαμω τα παιδιά ο μπαμπης ο σουγιάς, για κανέναν καλύτερο νομίζεις ότι σε είχα;Μαλακά αυτός που έβαλες για να μου την πεις ταχα είναι γαμω τα παιδιά......τόσο βλάκας είσαι ,τραβά που σε λέω γαμησου ,μην γίνεσαι ξεφτίλα συνέχεια....
Eνω για σένα πρέπει να είναι πολύ περήφανη τύπε.
Συνεχίζεις τη μαλακια ασταμάτητα....σε οίστρο είσαι βλήμα,ο μπάμπης ο σουγιάς και τα αρχιδια μου κουνιούνται....όλα σου τα κόμπλεξ με μια φωτό ανθρώπου που δεν ξέρεις ...σου χει γαμησει την πσυχουλα ο ΠΑΟΚ χαλβά και ξεροσταλιαζεις σαν το μουνουχι να πεις καμία στο νήμα....βλακαμα!Το ήξερα ρε πανιβλακα ότι είναι φίλος σου και γαμω τα παιδιά ο μπαμπης ο σουγιάς, για κανέναν καλύτερο νομίζεις ότι σε είχα;
Τους έχω κατουρημενους και τους δυο. Από απόσταση γιατί ζέχνουν.ποιον γουσταρεις εσυ τον κλοσερ η' αυτον στην φωτο και κωλοτριβεσαι ?
Τους έχω κατουρημενους και τους δυο. Από απόσταση γιατί ζέχνουν.
Ωραία γαμησου τωραΤους έχω κατουρημενους και τους δυο. Από απόσταση γιατί ζέχνουν.
Πανίβλακα, το ρεσιτάλ μαλακιας που πρόσφερες και σήμερα δεν αλλάζεται με τίποτα. Αλλά ΜΑΛΑΚΑΣ σαν τον γυφτορουμανο και 'σύ, κλαψουριζες για δεύτερη κίτρινη στον γεντβαι στη φάση με τον ντελια (που ΟΝΤΩΣ ήταν κάρτα ζαβλακα) αλλά ο τύπος ΔΕΝ είχε πρώτη κάρτα ακόμα. ΒΟΔΑΡΕ.Συνεχίζεις τη μαλακια ασταμάτητα....σε οίστρο είσαι βλήμα,ο μπάμπης ο σουγιάς και τα αρχιδια μου κουνιούνται....όλα σου τα κόμπλεξ με μια φωτό ανθρώπου που δεν ξέρεις ...σου χει γαμησει την πσυχουλα ο ΠΑΟΚ χαλβά και ξεροσταλιαζεις σαν το μουνουχι να πεις καμία στο νήμα....βλακαμα!
Τσακο πίσω