Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Είσαι τόσο μπαγλαμας και φελος που παίζει να πίστεψες ότι η συγκεκριμένη φώτο είναι δικιά μου.... Τελικά ούτε απόφοιτος νηπιαγωγείου είσαι κοβεσαι και αύριο με τους κηδεμόνες σου ντιγκινταγκα!! Χεμο και ύπνο τώρα και βγάλε τη τσαπου του Βούλγαρου από το στόμα σου

η φωτο του αβαταρ σου ποιανου ειναι τελικα ? καιρο το εχω απορια:coffee:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.123
Πόντοι
3.346
Αναμενόμενο.
Πολύ καλύτερη ΟΜΑΔΑ ο Παοκ.
:hi:

Όσο για κάποια ελάχιστα κομπλεξικά πιθήκια αντιπαναθηναικούς γτχ σας.
Δεν εχει εδω πανω αντιπαναθηναικους φιλε, δεν ασχολουμαστε με μικρες ομαδες :birdman:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Δεν εχει εδω πανω αντιπαναθηναικους φιλε, δεν ασχολουμαστε με μικρες ομαδες :birdman:
Αν δεν έχεις την μύγα μην μυγιάζεσαι,δεν αφορούσε εσένα....
Αν και μισό λεπτό....
Μικρή ομάδα λες αυτή που έχει την καλύτερη προϊστορία με σένα μέσα-έξω?

Έχεις πολύ καλή ομάδα που μας αρέσει να την βλέπουμε,αλλά ακόμα θες πολλά ψωμιά για να μας δείς στα μάτια σαν σύλλογος γενικά αλλά και ειδικά.

:coffee:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.123
Πόντοι
3.346
Αν δεν έχεις την μύγα μην μυγιάζεσαι,δεν αφορούσε εσένα....
Αν και μισό λεπτό....
Μικρή ομάδα λες αυτή που έχει την καλύτερη προϊστορία με σένα μέσα-έξω?

Έχεις πολύ καλή ομάδα που μας αρέσει να την βλέπουμε,αλλά ακόμα θες πολλά ψωμιά για να μας δείς στα μάτια σαν σύλλογος γενικά αλλά και ειδικά.

:coffee:
Ε αφου δεν εχει αντιπαναθηναικους ψεματα να σου πω;; κυριος εχουμε αντι-γαυρους οπως και ολες οι ομαδες φυσικα, τα τελευταια χρονια αρκετα αντιχανουμια και κατι ξεχασμενους αντιαρειανους απο παλια λογο του μπασκετ αυτοι :grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ε αφου δεν εχει αντιπαναθηναικους ψεματα να σου πω;; κυριος εχουμε αντι-γαυρους οπως και ολες οι ομαδες φυσικα, τα τελευταια χρονια αρκετα αντιχανουμια και κατι ξεχασμενους αντιαρειανους απο παλια λογο του μπασκετ αυτοι :grin:
Απ'όλα έχετε....
Ίσως εναντίον κάθε ομάδας του πρώην ΠΟΚ και ειδικά απέναντι σε μας και τον γαύρο.
Με την Αεκ ποτέ δεν κατάλαβα την κόντρα σας,αφού στην ουσία είστε 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Οπαδικά ο Παοκ πάντα μετρούσε.
Αλλά αγωνιστικά δεν είχε ποτέ μια συνέπεια και για αυτό είναι ο νο4.
Ίσως και γιατί δεν υπήρχε ποτέ κάποιος δυνατός οικονομικά και με πλάνο να στηρίξει την ομάδα.
Ο Ιβάν επένδυσε στις ακαδημίες και αυτό βλέπουμε ότι μόνο καλό μπορεί να είναι σε βάθος χρόνου.
Επίσης κράτησε έναν προπονητή και τον στήριξε.
Ακόμα και τίποτα να μην πάρετε φέτος πρέπει να συνεχίσετε σε αυτό τον δρόμο.
Αν και κάτι θα πάρεις,το πιστεύω και το αξίζει απόλυτα η ομάδα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
για να λεμε την αληθεια τα ιδια σκατα με τον γαυρο ειστε και χειροτερα, απλως για μια 25ετια το εχουμε ξεχασει :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.230
Πόντοι
5.006

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
για να λεμε την αληθεια τα ιδια σκατα με τον γαυρο ειστε και χειροτερα, απλως για μια 25ετια το εχουμε ξεχασει :grin:
Ανοιξε την καρδιά σου και βγάλε τα σώψυχα σου εδώ.
Δεν σε παρεξηγούμε μαν.
:grouphug:

Επειδή είπες για μια 25ετία πρίν,να θυμηθούμε ότι σε 53 επίσημα μάτς έως το 1999 είχαμε 38-14-1 με σας....
1-0 στα Τέμπη
2-0 στην Λαμία
3-0 μόλις έστριβες Αλεξάνδρας....

:sopase:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.123
Πόντοι
3.346
Απ'όλα έχετε....
Ίσως εναντίον κάθε ομάδας του πρώην ΠΟΚ και ειδικά απέναντι σε μας και τον γαύρο.
Με την Αεκ ποτέ δεν κατάλαβα την κόντρα σας,αφού στην ουσία είστε 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος.

Οπαδικά ο Παοκ πάντα μετρούσε.
Αλλά αγωνιστικά δεν είχε ποτέ μια συνέπεια και για αυτό είναι ο νο4.
Ίσως και γιατί δεν υπήρχε ποτέ κάποιος δυνατός οικονομικά και με πλάνο να στηρίξει την ομάδα.
Ο Ιβάν επένδυσε στις ακαδημίες και αυτό βλέπουμε ότι μόνο καλό μπορεί να είναι σε βάθος χρόνου.
Επίσης κράτησε έναν προπονητή και τον στήριξε.
Ακόμα και τίποτα να μην πάρετε φέτος πρέπει να συνεχίσετε σε αυτό τον δρόμο.
Αν και κάτι θα πάρεις,το πιστεύω και το αξίζει απόλυτα η ομάδα.

Εγω σου λεω για οτι εχω ζησει.. οταν παιζουμε Τουμπα με ολυμπιακο ειναι πολυ διαφορετικη η ατμοσφαιρα απο τι σε παιχνιδια με παο και με αεκ. Τα τελευταια χρονια αλλαξε λιγο και με αεκ εγινε πιο εκρηκτικη ας το πουμε ετσι.

Στ αλλα συμφωνω σχεδον σ ολα! το Α και το Ω μιας ομαδας πρεπει να ειναι οι ακαδημιες.. καλα τα λεφτα μπορεις να κανεις ενα μεγαλο μπατζετ και να παρεις πρωταθλημα, αλλα δεν θα εχεις διαρκεια αν δεν επενδυσεις στους μικρους και για να βγαλεις παικτακια για σενα και για να πουλησεις.. και εννοειται καινουργιο γηπεδο!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εγω σου λεω για οτι εχω ζησει.. οταν παιζουμε Τουμπα με ολυμπιακο ειναι πολυ διαφορετικη η ατμοσφαιρα απο τι σε παιχνιδια με παο και με αεκ. Τα τελευταια χρονια αλλαξε λιγο και με αεκ εγινε πιο εκρηκτικη ας το πουμε ετσι.

Στ αλλα συμφωνω σχεδον σ ολα! το Α και το Ω μιας ομαδας πρεπει να ειναι οι ακαδημιες.. καλα τα λεφτα μπορεις να κανεις ενα μεγαλο μπατζετ και να παρεις πρωταθλημα, αλλα δεν θα εχεις διαρκεια αν δεν επενδυσεις στους μικρους και για να βγαλεις παικτακια για σενα και για να πουλησεις.. και εννοειται καινουργιο γηπεδο!
Αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία σας έκανε κακό από τη μία,γιατί θα έπεφταν παραπάνω χρήματα,αλλά πολύ καλό από την άλλη γιατί έπεσε το βάρους στους μικρούς.
Και όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα,ότι ο Παοκ είναι η νο1 ομάδα σε όλες τις ακαδημίες.
Τώρα θες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και νέο γήπεδο με εμπορικές χρήσεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εγω σου λεω για οτι εχω ζησει.. οταν παιζουμε Τουμπα με ολυμπιακο ειναι πολυ διαφορετικη η ατμοσφαιρα απο τι σε παιχνιδια με παο και με αεκ.
Οι παλιοί οι Παοκτσήδες λόγω Κούδα κυρίως,σιχαινόντουσαν τον Ολυμπιακό.
Και μετά τους άλλους.
Έτσι νομίζω.

Τώρα οι νέες γενιές είναι πιο πολύ αντιΑθήνα θεωρώ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.405
Πόντοι
3.786
Οι παλιοί οι Παοκτσήδες λόγω Κούδα κυρίως,σιχαινόντουσαν τον Ολυμπιακό.
Και μετά τους άλλους.
Έτσι νομίζω.

Τώρα οι νέες γενιές είναι πιο πολύ αντιΑθήνα θεωρώ.
Μην ακούς τι λένε.Η μεγαλύτερη κόντρα ήταν,είναι και θα είναι με τον αιώνιο της πόλης.Υπήρχε ήδη από παλιά στο ποδόσφαιρο που μας θεωρούσαν φιλοξενούμενους στην πόλη και αυτή τα αφεντικά και γιγαντώθηκε με την κόντρα στο μπάσκετ.Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τα φονικά.Ένας χρόνος από τον χαμό του Άλκη σήμερα και πραγματικά νιώθω σιχαμαρα για τα κωλοπαιδα που μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Μην ακούς τι λένε.Η μεγαλύτερη κόντρα ήταν,είναι και θα είναι με τον αιώνιο της πόλης.Υπήρχε ήδη από παλιά στο ποδόσφαιρο που μας θεωρούσαν φιλοξενούμενους στην πόλη και αυτή τα αφεντικά και γιγαντώθηκε με την κόντρα στο μπάσκετ.Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τα φονικά.Ένας χρόνος από τον χαμό του Άλκη σήμερα και πραγματικά νιώθω σιχαμαρα για τα κωλοπαιδα που μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή!
Την γνώμη μου λέω.
Προφανώς εσείς οι Παοκτσήδες ξέρετε καλύτερα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.405
Πόντοι
3.786

HollywoodInRosa