Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Τσιμεντουπολη είναι και η Νέα Υόρκη...έχει και πάρκα βέβαια.
Οποιος ψάχνει δουλειές σε μέρος που δεν έχει τσιμέντο ας δουλέψει στα χωράφια η στα μαντριά στο χωριό του η έστω ας πιάσει το καφενείο στο χωριό του.Και ας πηγαίνει στην πόλη για βόλτα και γούστα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τσιμεντουπολη είναι και η Νέα Υόρκη...έχει και πάρκα βέβαια.
Οποιος ψάχνει δουλειές σε μέρος που δεν έχει τσιμέντο ας δουλέψει στα χωράφια η στα μαντριά στο χωριό του η έστω ας πιάσει το καφενείο στο χωριό του.Και ας πηγαίνει στην πόλη για βόλτα και γούστα.
Θεωρώ πως η Ελλάδα ακόμα και τώρα στην κατάσταση που βρίσκεται έχει και τα καλά της, ειδικά για κάποιον φοιτητή ας πούμε έχει πολύ πράγμα. Αν τελειώσω τις πανελλήνιες θα κάνω θρεντ για φοιτητική ζωή και καλύτερη φοιτητουπολη Αθήνα η Θεσσαλονίκη.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Αυτό μπορεί να φτιάξει όμως, αν και το αστικό τοπίο σε εμπνέει καμιά φορά, πχ Νεάπολη που ήμουν ήταν πολύ ωραία και ας είχε πολυκατοικίες, αλλά αυτά μπορούν να διορθωθούν, θα μου πεις που να βρεθεί κάποιος να βάλει το χέρι στη τσέπη...

Η Νεάπολη κάποτε ήταν ωραια όταν είχα ποταμάκια και μικρά σπίτια. Τώρα τι το ωραίο βλέπεις, εγώ θυμάμαι παίζαμε στο στενό «μπάλα», την οποία είχα βαρεθεί να βγάζω όταν πήγαινε κάτω από τα αμάξια, είχα γίνει κατραν, εκεί γύρω είχε και τους κλασικούς Ρωσομπλιατ άπλυτους που τρώγανε σπόρια. Τους έβλεπες, οοοολη μέρα κριτς κριτς σταυροπόδι και ένα βλέμμα στο υπερπέραν. Τώρα αν είσαι προς την Εκκλησία, όντως ήταν καλούτσικα πριν δυο δεκαετίες, εγώ ήμουν πιο κάτω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.082
Πόντοι
6.056
Θεωρώ πως η Ελλάδα ακόμα και τώρα στην κατάσταση που βρίσκεται έχει και τα καλά της, ειδικά για κάποιον φοιτητή ας πούμε έχει πολύ πράγμα. Αν τελειώσω τις πανελλήνιες θα κάνω θρεντ για φοιτητική ζωή και καλύτερη φοιτητουπολη Αθήνα η Θεσσαλονίκη.

Αν τρως έτοιμα,αν είσαι φοιτητής και σου στέλνουν λεφτά ή αν είσαι δ.υ,είναι πολύ καλά στην Ελλάδα.

Για φοιτητική ζωή εννοείται Αθήνα.Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή θα βαρεθείς τα ίδια και τα ίδια

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Η Ν.Υ.εχει τέτοια στενότητα χώρου και ακρίβεια ωστε θεωρείται σπανιότατο να μένει κάποιος εκεί χωρίς συγκατοικο.Επισης η εγκληματικότητα νομίζω θα κάνει την Ελλάδα να μοιάζει με παράδεισο χωρίς να ξεχνάμε την ανωτερότητα των καφετεριών στην Ελλάδα .Ζυγίζει ο καθένας ποιότητα ζωής έναντι εισοδήματος εδώ και στην Ν.Υ.Φυσικα ποιότητα ζωής δεν είναι να δουλεύεις και μετά να είσαι αγκαλιά με έναν Η/Υ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Αν τρως έτοιμα,αν είσαι φοιτητής και σου στέλνουν λεφτά ή αν είσαι δ.υ,είναι πολύ καλά στην Ελλάδα.

Για φοιτητική ζωή εννοείται Αθήνα.Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή θα βαρεθείς τα ίδια και τα ίδια
Αν βαριέται κάποιος στην Θεσσαλονίκη η στην Αθήνα είναι πραγματικά άτομο που δεν είναι για πουθενά και απίστευτα μίζερο...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η Ν.Υ.εχει τέτοια στενότητα χώρου και ακρίβεια ωστε θεωρείται σπανιότατο να μένει κάποιος εκεί χωρίς συγκατοικο.Επισης η εγκληματικότητα νομίζω θα κάνει την Ελλάδα να μοιάζει με παράδεισο χωρίς να ξεχνάμε την ανωτερότητα των καφετεριών στην Ελλάδα .Ζυγίζει ο καθένας ποιότητα ζωής έναντι εισοδήματος εδώ και στην Ν.Υ.Φυσικα ποιότητα ζωής δεν είναι να δουλεύεις και μετά να είσαι αγκαλιά με έναν Η/Υ....
Συμφωνώ, ποιότητα ζωής είναι οι καλές δημόσιες υπηρεσίες, ο καλός μισθός, η ήρεμη ζωή, όλα αυτά παίζουν ρόλο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η Νεάπολη κάποτε ήταν ωραια όταν είχα ποταμάκια και μικρά σπίτια. Τώρα τι το ωραίο βλέπεις, εγώ θυμάμαι παίζαμε στο στενό «μπάλα», την οποία είχα βαρεθεί να βγάζω όταν πήγαινε κάτω από τα αμάξια, είχα γίνει κατραν, εκεί γύρω είχε και τους κλασικούς Ρωσομπλιατ άπλυτους που τρώγανε σπόρια. Τους έβλεπες, οοοολη μέρα κριτς κριτς σταυροπόδι και ένα βλέμμα στο υπερπέραν. Τώρα αν είσαι προς την Εκκλησία, όντως ήταν καλούτσικα πριν δυο δεκαετίες, εγώ ήμουν πιο κάτω.
Είμαι απέναντι απ'το Δημαρχείο. Δε ξέρω εμένα και τώρα μου αρέσει γενικά η Νεάπολη, ήσυχο μέρος, πολλά μέρη να κάτσεις να αραξεις, μια χαρά μου φαίνεται γενικά. Έχει και γήπεδα να πας θα αθληθεις και νεολαία αρκετή.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν βαριέται κάποιος στην Θεσσαλονίκη η στην Αθήνα είναι πραγματικά άτομο που δεν είναι για πουθενά και απίστευτα μίζερο...
Εντάξει κάποιοι μπορεί να προτιμούν New York City

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.082
Πόντοι
6.056

Εγώ για Θεσσαλονίκη λεω,που σε σχέση με την Αθήνα είναι χωριό.

Όλη η ζωή της Θεσσαλονίκης είναι τσιμισκη,αριστοτελους,παραλία,λαδάδικα.Ε κάποια στιγμή μπουχτίζεις τα ίδια και τα ίδια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.585
Πόντοι
5.006
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ο Θρύλος της Πιάτσας, των βιζιτο-κωλομπαρων, ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ των studio,ο Μπαμπάς όλων των Αλλοθρησκων που επιζητούν ένα ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ μετά τα ματς της μεγάλης του καψούρα!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο! ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
:piss: :piss:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.082
Πόντοι
6.056

Στη Νέα Υόρκη είσαι στο κέντρο του κόσμου ρε τύπε.Να τη συγκρίνω με τη φραπεδούπολη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.752
Πόντοι
9.297
Εγώ για Θεσσαλονίκη λεω,που σε σχέση με την Αθήνα είναι χωριό.

Όλη η ζωή της Θεσσαλονίκης είναι τσιμισκη,αριστοτελους,παραλία,λαδάδικα.Ε κάποια στιγμή μπουχτίζεις τα ίδια και τα ίδια
Oι Θεσσαλονικείς έχουν μια τάση να απομυθοποιούν τα πάντα στην Θεσσαλονίκη...αμφιβάλλω βέβαια αν έχουν πάει στα πάντα η αν τα έχουν δει όλα.Π.χ.στον Λευκό Πύργο η στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα δεν έχουν πάει όλοι .Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που βαριουνται ΔΕΝ τα έχουν δει αυτά ούτε μια φορά ...δεν είναι ότι έχουν πάει δέκα φορές και βαρέθηκαν να τα βλέπουν αυτά.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Oι Θεσσαλονικείς έχουν μια τάση να απομυθοποιούν τα πάντα στην Θεσσαλονίκη...αμφιβάλλω βέβαια αν έχουν πάει στα πάντα η αν τα έχουν δει όλα.Π.χ.στον Λευκό Πύργο η στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα δεν έχουν πάει όλοι .Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που βαριουνται ΔΕΝ τα έχουν δει αυτά ούτε μια φορά ...δεν είναι ότι έχουν πάει δέκα φορές και βαρέθηκαν να τα βλέπουν αυτά.
Οι παοκτζηδες δεν την απομυθοποιούν ποτέ

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Η θεσσαλονικη εχει μια διαφορετικη αυρα απο την αθηνα....η αθηνα ειναι ενα συνοθυλεμα πολλων πολεων μαζι ενα απεραντο κωλοχανειο μιας και ζει η μιση ελλας.....η σαλονικη ει αι η αρχοντισσα της επαρχιας.....μια πολη αρχοντισσα ομορφο κεντρο χωρις την τρελη κινηση της αθηνας μια ανθρωπινη πολη....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Η θεσσαλονικη εχει μια διαφορετικη αυρα απο την αθηνα....η αθηνα ειναι ενα συνοθυλεμα πολλων πολεων μαζι ενα απεραντο κωλοχανειο μιας και ζει η μιση ελλας.....η σαλονικη ει αι η αρχοντισσα της επαρχιας.....μια πολη αρχοντισσα ομορφο κεντρο χωρις την τρελη κινηση της αθηνας μια ανθρωπινη πολη....
μπουρδελο ειναι μεσα στην βρομια και τις λαμαρινες του μετρο καμια 12 χρονια τωρα

τα πεζοδρομια σιχαινεσαι να πατησεις πληρης εγκαταλειψη δεν υπαρχει τιποτα στο κεντρο μονο φρικια και πακια

μονο καλαμαρια :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom