Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Στη Νέα Υόρκη είσαι στο κέντρο του κόσμου ρε τύπε.Να τη συγκρίνω με τη φραπεδούπολη;
Μόνο που θεωρείται φραπεδουπολη η φτωχομανα Σαλονικη με 4 φορές πιο μικρό πληθυσμό από Αθήνα εγώ νιώθω πλήρης...
Στην Θεσσαλονίκη είσαι στο κέντρο του φραπέ,τι άλλο να Θεσσ;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Η θεσσαλονικη εχει μια διαφορετικη αυρα απο την αθηνα....η αθηνα ειναι ενα συνοθυλεμα πολλων πολεων μαζι ενα απεραντο κωλοχανειο μιας και ζει η μιση ελλας.....η σαλονικη ει αι η αρχοντισσα της επαρχιας.....μια πολη αρχοντισσα ομορφο κεντρο χωρις την τρελη κινηση της αθηνας μια ανθρωπινη πολη....
Γεια σου μάνα Σαλονίκη
Γεια σου Νύφη του Βορρά
...και το ανακαινίζεις το μαγαζί χαλαραααα....τα σπας όλα ρεεεεε!!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Μόνο που θεωρείται φραπεδουπολη η φτωχομανα Σαλονικη με 4 φορές πιο μικρό πληθυσμό από Αθήνα εγώ νιώθω πλήρης...
Στην Θεσσαλονίκη είσαι στο κέντρο του φραπέ,τι άλλο να Θεσσ;;;;

Εντάξει,για να πίνεις φραπέ όλη μέρα και να χαζεύεις κωλαράκια,μόνο Θεσσαλονίκη
:headbang2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Η θεσσαλονικη εχει μια διαφορετικη αυρα απο την αθηνα....η αθηνα ειναι ενα συνοθυλεμα πολλων πολεων μαζι ενα απεραντο κωλοχανειο μιας και ζει η μιση ελλας.....η σαλονικη ει αι η αρχοντισσα της επαρχιας.....μια πολη αρχοντισσα ομορφο κεντρο χωρις την τρελη κινηση της αθηνας μια ανθρωπινη πολη....

Για τον βορειοελλαδίτη επαρχιώτη,η Θεσσαλονίκη είναι μεγαλούπολη

Από την άλλη,ο θεσσαλονικιός όταν κατεβαίνει Αθήνα,συνειδητοποιεί σε τί χωριό ζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Εντάξει,για να πίνεις φραπέ όλη μέρα και να χαζεύεις κωλαράκια,μόνο Θεσσαλονίκη
:headbang2:
Δεν πίνω φραπέ...αλλά μόνο που έχω εύκολη πρόσβαση στα σημεία ενδιαφέροντος χωρίς να αλλάζω τρεις συγκοινωνίες όπως στην Αθήνα... :happy: :smitten: :heavymetalbig: ...τι να σε λέω τώρα;!;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

Από την άλλη,ο θεσσαλονικιός όταν κατεβαίνει Αθήνα,συνειδητοποιεί σε τί χωριό ζει
Μόνο που δεν βλέπω ετοιμόρροπα πρεζακια και στρατιές από λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη ,η Θεσσαλονίκη είναι έτη φωτός μπροστά από Αθήνα.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206

Εγω απο πειραια ειμαι αρχηγε.....και οταν ανεβαινω σαλονικα αισθανομαι ομορφα οπως ειπα.....χωριο δεν ειναι....εχει σχεδον τα παντα....δε ε ει να ζηλεψει τιποτα απο αθηνα....εγω εκτιμω την πολη και τους ανθρωπους....εκτος τα αθλητικα....χαχα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.324
Πόντοι
3.786
Εγώ αυτό που έχω να πω παιδιά είναι ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι και γαμω τις πόλεις αλλά οι πολιτικοί τόσα χρόνια τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και ο κόσμος απογοητεύεται. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια γιατί έχουν και οι δύο παρά πολλά να δώσουν στους κατοίκους τους.
Είναι γειτονιές-γειτονιές.Σε κάθε περιοχή υπάρχουν ωραίες και άσχημες.Ακόμα και η Καλαμαριά που είναι από τους καλύτερους δήμους,έχει τις τουλάχιστον αδιάφορες εργατικές κατοικίες του Φοίνικα.Όπου υπάρχει πράσινο είναι συν.Όπως λες όμως παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να είναι ωραίο το αστικό τοπίο.Αν ας πούμε αφαιρούσες από το Λονδίνο τα αμέτρητα πάρκα που έχει,θα ήταν και πάλι πανέμορφο

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: msakis

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Εγω απο πειραια ειμαι αρχηγε.....και οταν ανεβαινω σαλονικα αισθανομαι ομορφα οπως ειπα.....χωριο δεν ειναι....εχει σχεδον τα παντα....δε ε ει να ζηλεψει τιποτα απο αθηνα....εγω εκτιμω την πολη και τους ανθρωπους....εκτος τα αθλητικα....χαχα
Έχω πάει και εγώ Πειραιά...αλλά δεν είχα την εύκολη πρόσβαση στις παραθαλάσσιες καφετέριες...ξενέρωσα.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Έχω πάει και εγώ Πειραιά...αλλά δεν είχα την εύκολη πρόσβαση στις παραθαλάσσιες καφετέριες...ξενέρωσα.
Και ο Πειραιάς έχει ωραίο παραλιακό μέτωπο φρεαττυδα μαρίνα ζεας Πασαλιμάνι Μικρολίμανο.....και κυρίως τα 2 τελευταία έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.144
Πόντοι
5.006
Και ο Πειραιάς έχει ωραίο παραλιακό μέτωπο φρεαττυδα μαρίνα ζεας Πασαλιμάνι Μικρολίμανο.....και κυρίως τα 2 τελευταία έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.....
Ναι με τις κατεδαφίσεις και εργασίες των αυθαίρετων κτλ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.324
Πόντοι
3.786
Ναι με τις κατεδαφίσεις και εργασίες των αυθαίρετων κτλ
Μικρολίμανο πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα πάει για καφέ ήταν ωραία

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Μικρολίμανο πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα πάει για καφέ ήταν ωραία
Τώρα είναι ακόμα καλύτερα φτιάξανε όλο το παραλιακό μέτωπο τα μαγαζιά και μάλλον ο Δρομος θα γίνει πεζόδρομος....απλά είναι δύσκολο το πάρκινγκ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.324
Πόντοι
3.786
Τώρα είναι ακόμα καλύτερα φτιάξανε όλο το παραλιακό μέτωπο τα μαγαζιά και μάλλον ο Δρομος θα γίνει πεζόδρομος....απλά είναι δύσκολο το πάρκινγκ
Καλή φάση.Όταν ξανά βρεθώ στην πρωτεύουσα,θα ξαναπάω.Γενικά το πολεοδομικό συγκρότημα αλλά και τα περίχωρα έχουν ωραία μέρη.Ναι,υπάρχουν και κάποιες ασχήμιες,όπως και εδώ Θεσσαλονίκη.Και μη νομίζει κάποιος ότι Λονδίνο και Νέα Υόρκη είναι τέλεια.Είναι καλύτερα,αλλά πέρα από τη βιτρίνα υπάρχουν και υποβαθμισμένες περιοχές και γκέτο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.034
Πόντοι
3.346
Ε αμα ειναι να γεμιζετε σελιδες με κουτσομπολιστικες συζητησεις..να πατε στου βαζελου το νημα.:confused:
Εδω ΜΟΝΟ για ποιοτικο ποδοσφαιρο θα μιλαμε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
φετος η παοκαρα θα εχει την ξεχωριστη τιμη να παρεβρεθει και στις 2 φιεστες μας...πρωτα στην τουμπα την τεταρτη που με ισοπαλια, παιρνουμε και μαθηματικα το πρωταθλημα και κανουμε τον γυρο του θριαμβου.......και αργοτερα στο καραισκακη την προτελευταια αγωνιστικη που θα ειναι το τελευταιο εντος εδρας ματς, οπου θα μας δωσουν τον τιτλο...
3 φιεστες εχουν δει σε ολη την ζωη τους, και θα δουν 2 μαζεμενες μεσα σε μια εβδομαδα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom