Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Ανεβα πάνω εσύ και σε κερνάω γάλα κακάο ΜΕΒΓΑΛ η Κουκάκη...ο,τι γουστάρεις!
Έχω φίλους Μακεδόνες παοκια σκουλήκια γριές ....όλα καλά παιδιά τίμια...εχω κολλητο εδω αθηνα εκ νεαπολεως Θεσσαλονίκης παοκι τρελό...εδώ λέμε καμιά μλκια να γελάσουμε....πράγματι ένας λόγος για να ανέβω πάνω είναι το φαΐ......είστε απίστευτοι...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Το καλοκαίρι που ήμουν Μουδανιά κάθε πρωί Κουκάκι και μπουγάτσα είχε! Άντε γαμωτο να τελειώσουν οι πανελλήνιες να πάω πάνω μου έχει λείψει πάρα πολύ η Χαλκιδική

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Το καλοκαίρι που ήμουν Μουδανιά κάθε πρωί Κουκάκι και μπουγάτσα είχε! Άντε γαμωτο να τελειώσουν οι πανελλήνιες να πάω πάνω μου έχει λείψει πάρα πολύ η Χαλκιδική
βγαλτε το ΔΑ απο τα μουδανια :rockon:
:rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Έχω φίλους Μακεδόνες παοκια σκουλήκια γριές ....όλα καλά παιδιά τίμια...εχω κολλητο εδω αθηνα εκ νεαπολεως Θεσσαλονίκης παοκι τρελό...εδώ λέμε καμιά μλκια να γελάσουμε....πράγματι ένας λόγος για να ανέβω πάνω είναι το φαΐ......είστε απίστευτοι...
Μα έχουμε και ανταγωνιστικές τιμές....επέστρεφα πάνω στα πάτρια εδάφη από γάμο φίλου μου στην Αθήνα...άλλες τιμές στο φαγητό κάτω από τα Τέμπη και άλλες τιμές πάνω από τα Τέμπη.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ο Θρύλος της Πιάτσας, των βιζιτο-κωλομπαρων, ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ των studio,ο Μπαμπάς όλων των Αλλοθρησκων που επιζητούν ένα ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ μετά τα ματς της μεγάλης του καψούρα!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο! ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ο Θρύλος της Πιάτσας, των βιζιτο-κωλομπαρων, ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ των studio,ο Μπαμπάς όλων των Αλλοθρησκων που επιζητούν ένα ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ μετά τα ματς της μεγάλης του καψούρα!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 9ο! ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
θα σε υποδεχτεί ο φιλος Αθηναιος να σου δείξει της ομορφιές της πολης

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
3FF9CA8F-2970-48F0-A230-3BA8ECFEAF43.jpeg

Έρχεται στην Θεσσαλονίκη η κούπα, με μισό Μπισεσβαρ, έναν Ακπομ που μπουρδουκλώνεται ακόμα μόνος του στο ισιάδι, έναν Τσολακ που σκοράρει μόνο όταν είναι εξαιρετική ανάγκη, έναν Μιτριτσα που τον βλέπουν όλοι έτσι μινιόν και τον σκουντάνε, έναν Κρεσπο που πάει από λάθος σε λάθος, έναν Πασχαλακη που κάθε φορά που έρχεται η μπάλα στα πόδια του τρέμει το φυλλοκάρδι μας, έναν Κουρτιτς και έναν Αουγκουστο κανονικά δρεπάνια, έναν Σιντγκλει που δε ξέρεις αν παίζει ή δε παίζει, έναν Βιεϊρίνια για σύνταξη, έναν Καντουρι που στο μόνο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ήθελες να παίζει ΔΕΝ έπαιξε...

Ακόμα κι έτσι θα το σηκώσουμε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Μα έχουμε και ανταγωνιστικές τιμές....επέστρεφα πάνω στα πάτρια εδάφη από γάμο φίλου μου στην Αθήνα...άλλες τιμές στο φαγητό κάτω από τα Τέμπη και άλλες τιμές πάνω από τα Τέμπη.
Δεν ειναι μονο αυτο....ειστε και καλα πσιδια ανοικτοκαρδα ανεξαρτητα που στα αθλητικα ειστε πολυ στοκοι.....εγω οποτε ανεβαινω πανω ολοι σχιζονται να με φιλοξενησουν να με δουν να τα πουμε.....ειναι φτωχομανα η θεσσαλονικη γι αυτο βγηκε και το τραγουδι.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγώ αυτό που έχω να πω παιδιά είναι ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι και γαμω τις πόλεις αλλά οι πολιτικοί τόσα χρόνια τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και ο κόσμος απογοητεύεται. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια γιατί έχουν και οι δύο παρά πολλά να δώσουν στους κατοίκους τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Εγώ αυτό που έχω να πω παιδιά είναι ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι και γαμω τις πόλεις αλλά οι πολιτικοί τόσα χρόνια τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και ο κόσμος απογοητεύεται. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια γιατί έχουν και οι δύο παρά πολλά να δώσουν στους κατοίκους τους.

Από άποψη ομορφιάς είναι για τον πούτσο και οι δύο,πανάσχημες τσιμεντουπόλεις

Το μόνο καλό είναι ότι έχουν ζωή,κόσμο,δουλειές.Φυσικά ένας που ψάχνει μόνο αυτά,δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τσιμεντούπολη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν ειναι μονο αυτο....ειστε και καλα πσιδια ανοικτοκαρδα ανεξαρτητα που στα αθλητικα ειστε πολυ στοκοι.....εγω οποτε ανεβαινω πανω ολοι σχιζονται να με φιλοξενησουν να με δουν να τα πουμε.....ειναι φτωχομανα η θεσσαλονικη γι αυτο βγηκε και το τραγουδι.
Είσαι ο καλύτερος πρεσβευτής μας...πως να μην σκιζομαστε για το ποιος θα σε φιλοξενήσει;

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Από άποψη ομορφιάς είναι για τον πούτσο και οι δύο,πανάσχημες τσιμεντουπόλεις

Το μόνο καλό είναι ότι έχουν ζωή,κόσμο,δουλειές.Φυσικά ένας που ψάχνει μόνο αυτά,δεν τον ενδιαφέρει αν είναι τσιμεντούπολη
Αυτό μπορεί να φτιάξει όμως, αν και το αστικό τοπίο σε εμπνέει καμιά φορά, πχ Νεάπολη που ήμουν ήταν πολύ ωραία και ας είχε πολυκατοικίες, αλλά αυτά μπορούν να διορθωθούν, θα μου πεις που να βρεθεί κάποιος να βάλει το χέρι στη τσέπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom