athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
ΗΡΘΕ............
Τι να μου πεις; Σε χω προσκαλεσει τρεις φορες μετα απο ψωλιες που σου εχω ριξει και ησουνα αφαντος. Και τις τρεις.Δεν απευθύνθηκα σε εσένα. Αν θέλεις όμως, μπορώ να απευθυνθώ...
Μην σε κρατάμε άλλο.
Στο καλό...
Την συμβουλή που έδωσα και στον αλλονΤι να μου πεις; Σε χω προσκαλεσει τρεις φορες μετα απο ψωλιες που σου εχω ριξει και ησουνα αφαντος. Και τις τρεις.
Με σεβασμο σε χω αντιμετωπισει και εχω την βεβαιοτητα γι αυτο, οσο σε ξερω. Αλλα παραπονο το χω. Να σε δω μπροστα μου οπως βλεπεις εμας μετα απο γαμησι που σου εχω ριξει. Και στο Φαληρο και στην Τουμπα.Την συμβουλή που έδωσα και στον αλλον
Καληνυχτα
Δεν είπα το αντίθετο, γι αυτό κ σου μιλάω όπως πρέπει να μιλάνε δύο άνθρωποι, δλδ ήρεμα. Άλλος με φούσκωσε κ πήρε εσένα ή μπάλα. Ήταν λάθος μου και απολογουμαι.Με σεβασμο σε χω αντιμετωπισει και εχω την βεβαιοτητα γι αυτο, οσο σε ξερω. Αλλα παραπονο το χω. Να σε δω μπροστα μου οπως βλεπεις εμας μετα απο γαμησι που σου εχω ριξει. Και στο Φαληρο και στην Τουμπα.
ΤΩΡΑ ΕΧΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
ΜΙΑ ΑΡΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ...ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΜΕ!!!
Έλειψες..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ...ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΜΕ!!!
Ρε καριόληΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
Σκάσε μπούστηΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΞΑΡΟ.....
ΜΠΟΥΞΑΡΕ αλανι,
γαμησες μεσα στο λιμανι,
πιστη ειχες εσυ απο παλια,
τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ τον ξερεις καλα,
ησουν μαγκας,μπεσαλης,
επαιξες ΓΑΜΑΤΑ και με ΨΥΧΗ,
εσκασαν παλι οι εχθροι σου,
εδειξες ξανα το ΣΟΥΒΛΕΡΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ...
Να το σιαξω ή να του δωσω μια ευκαιρια ακομα λες;μπορουσες και καλυτερα...
μηδεν σεναριο..μηδεν φαντασια....
Αθηνεζε εισαι ο Μαριος Τοκας του Bou ντοκ κομ.ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΞΑΡΟ.....
ΜΠΟΥΞΑΡΕ αλανι,
γαμησες μεσα στο λιμανι,
πιστη ειχες εσυ απο παλια,
τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ τον ξερεις καλα,
ησουν μαγκας,μπεσαλης,
επαιξες ΓΑΜΑΤΑ και με ΨΥΧΗ,
εσκασαν παλι οι εχθροι σου,
εδειξες ξανα το ΣΟΥΒΛΕΡΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ...
ΠΡΕΠΕΙ να κατεβει για τον τελικο ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ,να τον κερασουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και να δουμε τον αγωνα μαζι
εδω δεν πηγαινει τουμπα....εσυ τον περιμενεις αθηνα....ΠΡΕΠΕΙ να κατεβει για τον τελικο ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ,να τον κερασουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και να δουμε τον αγωνα μαζι
Στο εξοχικο του δηλαδη....ΠΡΕΠΕΙ να κατεβει για τον τελικο ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ,να τον κερασουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και να δουμε τον αγωνα μαζι
Ισιωσε την μήτρα σου καλύτερα!Να το σιαξω ή να του δωσω μια ευκαιρια ακομα λες;