ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.136
- Πόντοι
- 5.006
Ναι θα βγει σούρας τώρα γκε σταρδεν κοιμομαστε φιλε αναμενουμε εμφανιση στο ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ
Ναι θα βγει σούρας τώρα γκε σταρδεν κοιμομαστε φιλε αναμενουμε εμφανιση στο ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ
Όλα τα λεφτά ήταν η μπαλιά με τη μία, με εξωτερικό φάλτσο του Σβαμπ. Ξέρει μπάλα ο πουστης αλλά είναι πιο αργός κι απ τον Επιτάφιο...πωπω τι ματσαρα ηταν αυτη....τετοια μου αρεσουν ανεξαρτητως αποτελεσματος....μπραβο μας,,φαγαμε το γκολ αλλα δεν τα παρατησαμε,πιεσαμε λιγο κ τα καταφεραμε..... τρομερη σεντρα Ολιβειρα,οταν ξερει μπαλα ο ανθρωπος....
Χα χα χα! Τι λες ρε φίλε; Σουρωμένος είσαι; Σε παιχνίδι ομίλων; Σοβαρά τώρα;οταν κερδιζαμε εμεις την μαρσειγ του ΤΣΟΥΛΟΥ.....οχι την μαρσειγ του μιλκο καπ που σας γαμαει....
μια στιγμη....την σεντρα στον Τσολακ ποιος την εβγαλε??? το εβλεπα απο το ιντερνετ με σκατα αναλυση κ κολουσε κιολας...μιλουσε κ Ιταλικα ο σπικερ.....Όλα τα λεφτά ήταν η μπαλιά με τη μία, με εξωτερικό φάλτσο του Σβαμπ. Ξέρει μπάλα ο πουστης αλλά είναι πιο αργός κι απ τον Επιτάφιο...
Πω πω αγκαλιά με στραπον θα κοιμηθείς σήμερα...θα περάσει μην ανησυχείςΌχι περισσότερο από κάποιον παοκτση.
Καθόλου εύκολο φίλε... θέλει πολύ προσοχή..ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα τον τελευταίο καιρόΝαι ρε ΠΑΟΚαρα μου, τάβλα ο γαύρος μέσα στο τηγάνι, σήκωσε το το γαμημενο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένωωωω!!! Έμεινε το εύκολο τώρα
Η φάση ξεκίνησε από Λυρατζη, με τη μία σεντρα ο Σβαμπ, ο Ολιβειρα την γύρισε παράλληλα στο τέρμα και ο Τσολακ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (και εμείς χυσαμε...)μια στιγμη....την σεντρα στον Τσολακ ποιος την εβγαλε??? το εβλεπα απο το ιντερνετ με σκατα αναλυση κ κολουσε κιολας...μιλουσε κ Ιταλικα ο σπικερ.....
Εδω σε εχει νανουρισει με το χερι μεχρι τον καρπο μεσα στον κωλο τοσες φορες ο θρυλος και μιλας;Πω πω αγκαλιά με στραπον θα κοιμηθείς σήμερα...θα περάσει μην ανησυχείς
Το έχει κλειστό τυπεΠαίρνω τηλ Μπουξο, να μπει για να κάνει δηλωσεις
Ο λαός του ανυπομονεί...
Το τηλ που έχεις εσύ, ίσως...Το έχει κλειστό τυπε
Δύο έχω τυπε εχω και το κρυφοΤο τηλ που έχεις εσύ, ίσως...
Το άλλο, όχι...
Ευκολο;Ετσι,υποτιμηστε μας...Για να προσγειωθειτε ανωμαλα 21 του Μαη στο ΟΑΚΑ...Θα τα πουμε εκει...Ναι ρε ΠΑΟΚαρα μου, τάβλα ο γαύρος μέσα στο τηγάνι, σήκωσε το το γαμημενο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένωωωω!!! Έμεινε το εύκολο τώρα
Είσαι νυχτωμένος.Δύο έχω τυπε εχω και το κρυφο
ΠΑΡΤΟΝ ΤΩΡΑ..........ΑΔΗΜΟΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙΕίσαι νυχτωμένος.
Υπάρχει κι αλλο