athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
Βουλια σοβαρα να μαζευτουμε εγω,εσυ,Αντζελαρας και Μπουξαρος να δουμε αγωνα με συνοδεια εδεσματων,ξυδιων κλπΣτο εξοχικο του δηλαδη....
Βουλια σοβαρα να μαζευτουμε εγω,εσυ,Αντζελαρας και Μπουξαρος να δουμε αγωνα με συνοδεια εδεσματων,ξυδιων κλπΣτο εξοχικο του δηλαδη....
Τακαρε σήμερα ένιωσες πως το λιμάνι σου ήταν βαθύ!εδω δεν πηγαινει τουμπα....εσυ τον περιμενεις αθηνα....
Βρε βρε σου φυγανε οι κλειστες βλεπω.Ισιωσε την μήτρα σου καλύτερα!
Οποτε γουσταρετε μεσα εννοειται...Βουλια σοβαρα να μαζευτουμε εγω,εσυ,Αντζελαρας και Μπουξαρος να δουμε αγωνα με συνοδεια εδεσματων,ξυδιων κλπ
αντε ρε πεθαμενε, με το εκτος εδρας γκολ περασες...σε ολη την ευρωπη καταργηθηκε, εκτος απο την τσετσενοεπο....Τακαρε σήμερα ένιωσες πως το λιμάνι σου ήταν βαθύ!
Μλκ μου κάτσε μη στη κάνει ο ΑλαφουσκοςΉδη η πόλη αρνείται να ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ
σε ΠΟΝΕΣΕ Ο ΜΠΟΥΞΟΣ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ......και μην σπαμμαρεις...αντε ρε πεθαμενε, με το εκτος εδρας γκολ περασες...σε ολη την ευρωπη καταργηθηκε, εκτος απο την τσετσενοεπο....
γιατι ως γνωστον, τον θρυλο δεν μπορεις να τον κερδισεις ακομα και αν σερνεται οπως φετος!!!!
Έλα ρε πήγαινε για ύπνο πρωινος δεν είσαι;σε ΠΟΝΕΣΕ Ο ΜΠΟΥΞΟΣ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ......και μην σπαμμαρεις...
Το γνωρίζαμε ρε Τάκη πως θα περνούσαμε με το εκτός έδρας γκολ, αλλα ηταν ΔΊΚΑΙΟ Κ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!!αντε ρε πεθαμενε, με το εκτος εδρας γκολ περασες...σε ολη την ευρωπη καταργηθηκε, εκτος απο την τσετσενοεπο....
γιατι ως γνωστον, τον θρυλο δεν μπορεις να τον κερδισεις ακομα και αν σερνεται οπως φετος!!!!
Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι η αρμάδα του μεθύστακα του Pedro σέρνεται φέτος... πάλι καλάαντε ρε πεθαμενε, με το εκτος εδρας γκολ περασες...σε ολη την ευρωπη καταργηθηκε, εκτος απο την τσετσενοεπο....
αντε ρε πεθαμενε, με το εκτος εδρας γκολ περασες...σε ολη την ευρωπη καταργηθηκε, εκτος απο την τσετσενοεπο....
μεσημεριΈλα ρε πήγαινε για ύπνο πρωινος δεν είσαι;
ΜΕΣΤΟΣ,ΗΠΙΟΣ,ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟΣ ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ παραδιδει μαθηματα ευγενους αμιλλας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ