Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ημουν παλια...Φίλε είσαι μέλος του συνδέσμου στην Αθήνα?
Ημουν παλια...Φίλε είσαι μέλος του συνδέσμου στην Αθήνα?
Σκεφτόμουν να γραφτώ γι'αυτόΗμουν παλια...
Η καφριλα και η ηλιθιότητα δεν γνωρίζουν διακριτικά...τι δεν καταλαβαίνετε;νεα λεβελ αυτισμου που κανεις δεν γνωριζε οτι υπαρχουν κερναμε χαστουκια και μεταξυ μας τωρα
Θεσσαλονίκη: Οπαδοί της ίδιας ομάδας οι εμπλεκόμενοι στο οπαδικό επεισόδιο στη Σταυρούπολη
Απο οτι ξερω μετα την δολοφονια του πιτσιρικου στην Θεσσαλονικη τον εκλεισανΣκεφτόμουν να γραφτώ γι'αυτό
Μελατε, αντε στην πεθερά σου για ποντοφλα. Το σαϊτ είναι για άντρες.οταν κερδιζαμε εμεις την μαρσειγ του ΤΣΟΥΛΟΥ.....οχι την μαρσειγ του μιλκο καπ που σας γαμαει....
μεσα εξω πουτσα απο την μαρσειγ...πουτσα απο την κοπεγχαγη...πουτσα και απο την σλοβαν...Μελατε, αντε στην πεθερά σου για ποντοφλα. Το σαϊτ είναι για άντρες.
Λογικό εσύ να μιλάς για πουτσες. Ο καθένας ονειρεύεται ότι του λείπει...μεσα εξω πουτσα απο την μαρσειγ...πουτσα απο την κοπεγχαγη...πουτσα και απο την σλοβαν...
μα δεν υπαρχει ρε πουστη μου καμια διοργανωση να παιζουμε με το γιβραλταρ μεχρι τον τελικο??????????!!!!!!
Τέτοιο κόμπλεξ ούτε οι Αρειανοί δεν έβγαλαν.Με τέτοιο αβαταρ του κάφρου τι περιμένουμε όμως!.Αντί να λες ευτυχώς που μαζέψαμε βαθμούς και η Ελλάδα ανέβηκε στην 15η θέση.Όπως προέβλεψα,πέρασε η Φέγενοορντ.Σήμερα χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες και έπρεπε να περάσουμε.Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα!!!μεσα εξω πουτσα απο την μαρσειγ...πουτσα απο την κοπεγχαγη...πουτσα και απο την σλοβαν...
μα δεν υπαρχει ρε πουστη μου καμια διοργανωση να παιζουμε με το γιβραλταρ μεχρι τον τελικο??????????!!!!!!
Μην ασχολείσαι με αυτόν αδερφέ. Ο rao pau είναι γνωστός. Δεν τον βγάλανε τσάμπα μελατο. Κι όταν δεν μπορείς να γαμησεις, λογικό είναι να ξεροχυνεις με το πληκτρολόγιο. Τον ξέρω άλλωστε από πολύ παλιά...Τέτοιο κόμπλεξ ούτε οι Αρειανοί δεν έβγαλαν.Με τέτοιο αβαταρ του κάφρου τι περιμένουμε όμως!.Αντί να λες ευτυχώς που μαζέψαμε βαθμούς και η Ελλάδα ανέβηκε στην 15η θέση.Όπως προέβλεψα,πέρασε η Φέγενοορντ.Σήμερα χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες και έπρεπε να περάσουμε.Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα!!!
το κομπλεξ που το ειδες? εγω αυτα τα ποστ τα εκανα εδω πριν το ματς...αλλα τοτε μου το παιζατε ιστορια και θα δειτε και θα κανουμε και θα παμε τιρανα και η ομαδαρα του ρουμανου κτλ...Τέτοιο κόμπλεξ ούτε οι Αρειανοί δεν έβγαλαν.Με τέτοιο αβαταρ του κάφρου τι περιμένουμε όμως!.Αντί να λες ευτυχώς που μαζέψαμε βαθμούς και η Ελλάδα ανέβηκε στην 15η θέση.Όπως προέβλεψα,πέρασε η Φέγενοορντ.Σήμερα χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες και έπρεπε να περάσουμε.Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα!!!
δεν εκλεισε επ'αοριστον ομως?Απο οτι ξερω μετα την δολοφονια του πιτσιρικου στην Θεσσαλονικη τον εκλεισαν
τον Πανελληνιο λογω καποιας αδειας λειτουργιας..
Ειλικρινα δεν γνωριζω ρε αγορι...δεν εκλεισε επ'αοριστον ομως?
καλα αν εκλεινε οριστικα θα υπηρχε και κυμα αντιδρασεων υποθετωΕιλικρινα δεν γνωριζω ρε αγορι...
Παντως το καστρο της Παοκαρας στην χαβουζα
δυσκολο να κλεισει γιατι οταν ανοιξε το 1974
συνδεσμος Θεσσαλονικιωτικης ομαδας στην Αθηνα
δεν υπηρχαν καλα καλα ουτε συνδεσμοι Αθηναικων ομαδων
στην Αθηνα..
Παοκ αφου..
Κόμπλεξ έχουνε, αγαπητέ, όσοι δεν τους σηκώνεται απέναντι σε όλους τους άλλους. Οπότε, φίλτατε "Μελατε", μπορείτε να συνεχίσετε. Οι υπόλοιποι, που μας σηκώνεται κανονικά, σας συμπονουμε.οταν μιλατε για κομπλεξ, θα βλεπετε το σαιτ του τσετσενου...
αρθρο του πορτοκαλι βοθρου για τον MVP στους 8 του τσουλου :
αυτο ειναι το κομπλεξ σας...ετσι σας μεγαλωσαν....
Μέσα-έξω την έχουμε πάρει,μην το ξεχνάμεοταν κερδιζαμε εμεις την μαρσειγ του ΤΣΟΥΛΟΥ.....οχι την μαρσειγ του μιλκο καπ που σας γαμαει....