Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.849
- Πόντοι
- 10.411
Carnation Cupμην λες μαλακιες ο μπαοκ ειναι ο τροπαιουχος του κονφερετορεισον πς σκατα λεγεται καπ,ετσι υολαχιστον θα δηλωσει παλι ο λουτσεσκου.
Carnation Cupμην λες μαλακιες ο μπαοκ ειναι ο τροπαιουχος του κονφερετορεισον πς σκατα λεγεται καπ,ετσι υολαχιστον θα δηλωσει παλι ο λουτσεσκου.
τον εχει παρει ο υπνος αγκαλια με ενα μπουκαλι μαλαματινα.
Το καλοκαίρι θα βγει από το υπόγειο.
Κάπως έτσι έπρεπε να μιλήσει και ο προπονητής της ομάδας σου.Αντί αυτού επέλεξε να κατηγορήσει τον ΟΣΦΠ πάλι....έλεος δλδ....και 20 πρωταθλήματα να πέρνατε στην σειρά,πάλι για εμάς θα βρείτε να πείτεπερα απ'τη πλακα αυτο που εμεινε σε ολους τους φιλαθλους και τους οπαδους που ειδαν το ματς νομιζω ειναι οτι πραγματικα ανατριχιασαν με την ατμοσφαιρα και το σθενος με το οποιο επαιξε η ομαδα, πραγματικα νιωθω περηφανος γιατι στο τελος της ημερας παντα μενει ο καλυτερος, και ο καλυτερος σημερα με διαφορα ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τη Μαρσειγ να μοιαζει καφενειο. Σημερα η ομαδα ειναι μονο για επαινους, και ο Ολυμπιακος ειναι ντεφορμε οποτε εχουμε ενα κυπελλο μπροστα μας, τιποτα δε τελειωσε
εγω δεν εχω θεμα με τον Ολυμπιακο μακαρι να παιζουν κι οι αλλες Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη. Τωρα ενταξει τον ξερουμε Λουτσεσκου λεει κατι τετοια τι να κανουμε.Κάπως έτσι έπρεπε να μιλήσει και ο προπονητής της ομάδας σου.Αντί αυτού επέλεξε να κατηγορήσει τον ΟΣΦΠ πάλι....έλεος δλδ....και 20 πρωταθλήματα να πέρνατε στην σειρά,πάλι για εμάς θα βρείτε να πείτε
Κάπως έτσι έπρεπε να μιλήσει και ο προπονητής της ομάδας σου.Αντί αυτού επέλεξε να κατηγορήσει τον ΟΣΦΠ πάλι....έλεος δλδ....και 20 πρωταθλήματα να πέρνατε στην σειρά,πάλι για εμάς θα βρείτε να πείτε
Όλοι ξέρουν πως αυτός ο προπονητής είναι αλλού γι' αλλού εντελώς.τυπε εδω μιλαμε για τον τυπο που εδωσε συνεντευξη στην ρουμανια και ειπε :
"Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ 3 γιατί υπάρχει ένα σύστημα που δημιουργήθηκε γι’ αυτούς"
μιλαμε για τυπο που ζει σε μια παραλληλη πραγματικοτητα, βλεπει παραισθησεις και εχει ψευδαισθησεις....μας αφαιρεσε με το ετσι θελω 27 πρωταθληματα....και δεν μιλαμε για τον μαναβη της θυρας 4, αλλα για επαγγελματια προπονητη (οσο επαγγελματιας μπορει να ειναι καποιος που τους μονους που εχει προπονησει ειναι ο μπαοκ, ο παοκ β και οι καμηλες)....
Λουτσέσκου: Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα και ο ΠΑΟΚ 3 γιατί υπάρχει ένα σύστημα που δημιουργήθηκε γι’ αυτούς
Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στα πλέι οφ και ουσιαστικά εξασφάλισε τη 2η θέση μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ είναι φυσικά και στους «8» του Europa Conference League, όπου έχει μπροστά του το μεγάλο ραντεβού με τη Μαρσέιγ. Λογικό είναι, επομένως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ανεβασμένος και όταν...www.newsbeast.gr
δυσκολα ο ονιεκουρου...Όλοι ξέρουν πως αυτός ο προπονητής είναι αλλού γι' αλλού εντελώς.
ΥΓ: Αυτό που έχασε ο Τσόλακ,μέχρι και ο άχρηστος ο Ονιεκούρου θα το έβαζε
Για αυτό ξεσηκώθηκαν παλαιοί συμφοιτητές σου και λοιποί αλλόθρησκοι...εψες τους ειπα σκληρες αληθειες εδω μεσα..μπορει να στεναχωρησα τον μπουχο, αλλα επρεπε να τις ακουσουν...επρεπε να δουν το πραγματικο μεγεθος της ομαδουλας τους...
δεν μπορουσαν να αντικρουσουν τα ποστ μου και πετουσαν την μπαλα στην εξεδρα...Για αυτό ξεσηκώθηκαν παλαιοί συμφοιτητές σου και λοιποί αλλόθρησκοι?
Ετοιμάσου για 2ο γύροδεν μπορουσαν να αντικρουσουν τα ποστ μου και πετουσαν την μπαλα στην εξεδρα...
γνωστη η τακτικη τους...
Θα ξαναπάρουν κανένα κύπελλο κ.θα τρέχουμε πάλι να δούμε τι ριφιφι εγινεθα κανει ριφιφι ο μπουχος και που θα κρυφτητε παλιοχαμουρια...
που να τους βρεις τωρα? εχουν κρυφτει στα λαγουμια τους....Ετοιμάσου για 2ο γύρο
να τους κλεινεις το τηλεφωνο στα μουτρα Τακη....και ας ειναι εκπομπη λογουδεν μπορουσαν να αντικρουσουν τα ποστ μου και πετουσαν την μπαλα στην εξεδρα...
γνωστη η τακτικη τους...
παμεπου να τους βρεις τωρα? εχουν κρυφτει στα λαγουμια τους....
υγ : παω στο νημα του βαζελου να πω αληθειες και εκει....