Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Μου έστειλε ένας φίλος μου από Σαλόνικα και το γήπεδο είναι ήδη φισκα, πάμε μωρη ΠΑΟΚαρααα
Έλα Τσάκο και έσυ μια
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΞΟ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ θα εχει πολυ αγχος γαμημενεΈλα Τσάκο και έσυ μια![]()
φιλε Αθηναιο επειδη δεν ήξερα αν θα μπεις μεσα στο σαιτ τον στήριξα εγω εκ μερου σουΣΤΗΡΙΖΩ ΜΠΟΥΞΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ρε τραβα γαμησου σε κανενα υπόγειο παρέα με το μπουχοΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΞΟ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ θα εχει πολυ αγχος γαμημενε
Τον περιμενουν και ο ιτουρμπε με τον ακ-47 την Κυριακη, τον χασαμε στην υπογα το μλκ το ριφιφακιαΜπουξαρος δυστυχως τον ηπιε
![]()
μην λες μαλακιες ο μπαοκ ειναι ο τροπαιουχος του κονφερετορεισον πς σκατα λεγεται καπ,ετσι υολαχιστον θα δηλωσει παλι ο λουτσεσκου.Μπουξαρος δυστυχως τον ηπιε
![]()
μπα....εγω τον Μπουξαρο σκεφτομαι...μην λες μαλακιες ο μπαοκ ειναι ο τροπαιουχος του κονφερετορεισον πς σκατα λεγεται καπ,ετσι υολαχιστον θα δηλωσει παλι ο λουτσεσκου.![]()
![]()
![]()
τον εχει παρει ο υπνος αγκαλια με ενα μπουκαλι μαλαματινα.μπα....εγω τον Μπουξαρο σκεφτομαι...
Εγω τον καραμαναρο που την ακονιζει τωραμπα....εγω τον Μπουξαρο σκεφτομαι...
Σιγα μην το εχει αγκαλια το μπουκαλιτον εχει παρει ο υπνος αγκαλια με ενα μπουκαλι μαλαματινα.
αφηνεις υπονοουμενα.Εγω τον καραμαναρο που την ακονιζει τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγα μην το εχει αγκαλια το μπουκαλι