Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.270
Πόντοι
34.538
Αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Οσο γιατον Μπειραια...κρυψε λογια....
Εχεις φιλικο μεθαυριο..
Ακου φιλικο? Λες και υπαρχει εχθρικο!!!
:tooth: :tooth:

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
εσυ τυπε που ξερεις οτι δε εχει τοσα φραγκα;εισαι τιποτα λογιστης του και δεν το ξεραμε;
δε χρειαζεται να εισαι λογιστης του για να ξερεις και να βλεπεις τα προφανη τυπε. ο μπουτιας που "χανει" εισπραξεις και δανεικα λεφτα μια στο τοσο , ο πιστολερο των σουπερ μαρκετ δεν εχει την οικονομικη επιφανεια για να κανει τετοιες μεταγραφες και το ξερεις ασχετα αν κανεις την παλαβη. σοβαρα τωρα θα κανετε τους ανηξερους για το ποιος βαζει τα φραγκα και σε ποιον ειναι μπροστινος ο καρυ? εσεις ολοι που σε ολα τα υπολοιπα θεματα τα ξερετε ολα και τοσο καλα?? ελα τωρα ρε τυπε...

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Ναι τυπε ενώ ο Τσετσένος είναι δικα του τα φράγκα :piss:
ο τσετσενος μπορει να μην ξερουμε τινος φραγκα βαζει αλλα στην ομαδα του εχει πεταξει 150 μυρια (κυριολεκτικα πεταξει), εχει παρει καναλι, επιχειρησεις εκει πανω αρκετες (σεκαπ, πορο καρας και δε ξερω κ εγω τι αλλο). και δικα του ναμην ειναι εχει χρημα να κινει αρκετο. ο καρυ η μεγαλυτερη μπιζνα που εκανε ειναι τα ραπιντ τεστ στην περιφερεια αττικης με στημενο διαγωνισμο οπου αποκομισε ενα μυριο κερδος.. δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης. παντως για τον τσετσενο τι να σου πω στο φορμπς για να μπεις πρεπει να εχεις δικα σου λεφτα και να μην εισαι μπροστινος.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Οσο γιατον Μπειραια...κρυψε λογια....
Εχεις φιλικο μεθαυριο..
Ακου φιλικο? Λες και υπαρχει εχθρικο!!!
:tooth: :tooth:
Screenshot_20210829-175412.png

Τον άνοιξες ή σε άνοιξε τελικά ο Επαμεινώνδας?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.944
Πόντοι
5.506
εσυ ποιος λες οτι κανει τυπε μου? γιατι μια φορα ο καρυ τοσα φραγκα δεν εχει.. πες μου ποιος νομιζεις οτι κανει και θα το παρουμε απο εκει , τυπε μου
Εισαι κλωνος του νικ h_tseph_tou_kary?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.944
Πόντοι
5.506
δε χρειαζεται να εισαι λογιστης του για να ξερεις και να βλεπεις τα προφανη τυπε. ο μπουτιας που "χανει" εισπραξεις και δανεικα λεφτα μια στο τοσο , ο πιστολερο των σουπερ μαρκετ δεν εχει την οικονομικη επιφανεια για να κανει τετοιες μεταγραφες και το ξερεις ασχετα αν κανεις την παλαβη. σοβαρα τωρα θα κανετε τους ανηξερους για το ποιος βαζει τα φραγκα και σε ποιον ειναι μπροστινος ο καρυ? εσεις ολοι που σε ολα τα υπολοιπα θεματα τα ξερετε ολα και τοσο καλα?? ελα τωρα ρε τυπε...
Ελα μου ομως που στ αληθεια δεν ξερεις ποιος ειναι ο συμπαικτης του Καρυ. Ουτε παει ο νους σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
απο τα νομιμα εσοδα δεν δικαιολογειται...
υπαρχουν ομως και τα παρανομα τυπε...
:woldman:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

*Σ'ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα πουλέν μου!
Καλή συνέχεια στην Μεγαλόνησο & φυσικά ΜΗΝ αφήσεις Κύπρια για Κύπρια αβάτευτη!

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Ελα μου ομως που στ αληθεια δεν ξερεις ποιος ειναι ο συμπαικτης του Καρυ. Ουτε παει ο νους σου.
ελα ρε σοβαρα? εχει βρωμισει ολη η πιατσα απο το βορρα μεχρι κρητη αλλα δεν παει ο νους μου.. γιατι το κρατανε κρυφο εγω ρωταω, κακο ειναι ? και δεν ειναι "συμπαικτης" του καρυ. ειναι το αφεντικο του καρυ και ο καρυ ειναι ο μπροστινος . αυτο ελλειπε ο ευαγγελος να θεωρει "συμπαικτη" του τον καρυ ρε τυπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο τα νομιμα εσοδα δεν δικαιολογειται...
υπαρχουν ομως και τα παρανομα τυπε...
:woldman:
σωστος αλλα και τα παρανομα του μπροστινου παλι δεν βγαινουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.944
Πόντοι
5.506
ελα ρε σοβαρα? εχει βρωμισει ολη η πιατσα απο το βορρα μεχρι κρητη αλλα δεν παει ο νους μου.. γιατι το κρατανε κρυφο εγω ρωταω, κακο ειναι ? και δεν ειναι "συμπαικτης" του καρυ. ειναι το αφεντικο του καρυ και ο καρυ ειναι ο μπροστινος . αυτο ελλειπε ο ευαγγελος να θεωρει "συμπαικτη" του τον καρυ ρε τυπε.

σωστος αλλα και τα παρανομα του μπροστινου παλι δεν βγαινουν.
Ειδες που εχεις μαυρα μεσανυχτα; Εκτος εαν εννοεις καποιον Ευαγγελο που ειναι αδυνατος, οχι χοντρος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Έχουν δώσει όρκο για το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ που θα γίνει φέτος ΠΡΟΕΔΡΑΣ κ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!:wanker::wanker::wanker:

:rockon:
Μπουξε ο Καραμαναρος σε περιμενει στην γωνια με πουτσες ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΜΑΡΑ ΠΑΝΩ απο τον αφαλο... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Το ότι αρχίζει κ εμφανίζεται πάλι σημαίνει ότι ξεκινάνε και οι ΠΟΥΤΣΕΣ... :alivedick: :alivedick::alivedick:
οι γαυροι αναθαρησσαν και σε χλευαζουν ΜΠΟΥΞΕ...ηρθε η ωρα να δωσεις απαντησεις στα πετσινα τους και στα κωλια τους :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.170
Πόντοι
5.006
Το ότι αρχίζει κ εμφανίζεται πάλι σημαίνει ότι ξεκινάνε και οι ΠΟΥΤΣΕΣ... :alivedick: :alivedick::alivedick:
Που από το Βλαδιβοστόκ :piss: :smiling-face-with-heart-eyes::shit:

οι γαυροι αναθαρησσαν και σε χλευαζουν ΜΠΟΥΞΕ...ηρθε η ωρα να δωσεις απαντησεις στα πετσινα τους και στα κωλια τους :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Ρε άντε πήγαινε για ύπνο εσύ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Το φετινό τους μπουρδελο θα γαμιεται παντού όπως στην ΧΟΥΒΕΦΑΡΜΑ ΑΡΕΝΑ!!! :wanker: :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Το φετινό τους μπουρδελο θα γαμιεται παντού όπως στην ΧΟΥΒΕΦΑΡΜΑ ΑΡΕΝΑ!!! :wanker: :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
προσωπικα υπολογιζω φετος ΚΑΡΑΜΑΝΗ να σου κανει ζημια...προσεχε τον,ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom