You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
locoenelcoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2018
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
δε χρειαζεται να εισαι λογιστης του για να ξερεις και να βλεπεις τα προφανη τυπε. ο μπουτιας που "χανει" εισπραξεις και δανεικα λεφτα μια στο τοσο , ο πιστολερο των σουπερ μαρκετ δεν εχει την οικονομικη επιφανεια για να κανει τετοιες μεταγραφες και το ξερεις ασχετα αν κανεις την παλαβη. σοβαρα τωρα θα κανετε τους ανηξερους για το ποιος βαζει τα φραγκα και σε ποιον ειναι μπροστινος ο καρυ? εσεις ολοι που σε ολα τα υπολοιπα θεματα τα ξερετε ολα και τοσο καλα?? ελα τωρα ρε τυπε...εσυ τυπε που ξερεις οτι δε εχει τοσα φραγκα;εισαι τιποτα λογιστης του και δεν το ξεραμε;
locoenelcoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2018
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
ο τσετσενος μπορει να μην ξερουμε τινος φραγκα βαζει αλλα στην ομαδα του εχει πεταξει 150 μυρια (κυριολεκτικα πεταξει), εχει παρει καναλι, επιχειρησεις εκει πανω αρκετες (σεκαπ, πορο καρας και δε ξερω κ εγω τι αλλο). και δικα του ναμην ειναι εχει χρημα να κινει αρκετο. ο καρυ η μεγαλυτερη μπιζνα που εκανε ειναι τα ραπιντ τεστ στην περιφερεια αττικης με στημενο διαγωνισμο οπου αποκομισε ενα μυριο κερδος.. δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης. παντως για τον τσετσενο τι να σου πω στο φορμπς για να μπεις πρεπει να εχεις δικα σου λεφτα και να μην εισαι μπροστινος.Ναι τυπε ενώ ο Τσετσένος είναι δικα του τα φράγκα
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Οσο γιατον Μπειραια...κρυψε λογια....
Εχεις φιλικο μεθαυριο..
Ακου φιλικο? Λες και υπαρχει εχθρικο!!!
Τον άνοιξες ή σε άνοιξε τελικά ο Επαμεινώνδας?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.944
- Πόντοι
- 5.506
Εισαι κλωνος του νικ h_tseph_tou_kary?εσυ ποιος λες οτι κανει τυπε μου? γιατι μια φορα ο καρυ τοσα φραγκα δεν εχει.. πες μου ποιος νομιζεις οτι κανει και θα το παρουμε απο εκει , τυπε μου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.944
- Πόντοι
- 5.506
Ελα μου ομως που στ αληθεια δεν ξερεις ποιος ειναι ο συμπαικτης του Καρυ. Ουτε παει ο νους σου.δε χρειαζεται να εισαι λογιστης του για να ξερεις και να βλεπεις τα προφανη τυπε. ο μπουτιας που "χανει" εισπραξεις και δανεικα λεφτα μια στο τοσο , ο πιστολερο των σουπερ μαρκετ δεν εχει την οικονομικη επιφανεια για να κανει τετοιες μεταγραφες και το ξερεις ασχετα αν κανεις την παλαβη. σοβαρα τωρα θα κανετε τους ανηξερους για το ποιος βαζει τα φραγκα και σε ποιον ειναι μπροστινος ο καρυ? εσεις ολοι που σε ολα τα υπολοιπα θεματα τα ξερετε ολα και τοσο καλα?? ελα τωρα ρε τυπε...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
απο τα νομιμα εσοδα δεν δικαιολογειται...δε χρειαζεται να εισαι λογιστης του για να ξερεις και να βλεπεις τα προφανη τυπε. ο μπουτιας που "χανει" εισπραξεις και δανεικα λεφτα μια στο τοσο , ο πιστολερο των σουπερ μαρκετ δεν εχει την οικονομικη επιφανεια για να κανει τετοιες μεταγραφες και το ξερεις ασχετα αν κανεις την παλαβη. σοβαρα τωρα θα κανετε τους ανηξερους για το ποιος βαζει τα φραγκα και σε ποιον ειναι μπροστινος ο καρυ? εσεις ολοι που σε ολα τα υπολοιπα θεματα τα ξερετε ολα και τοσο καλα?? ελα τωρα ρε τυπε...
υπαρχουν ομως και τα παρανομα τυπε...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Ανάρτηση - αντίο από Ουάρντα με την κούπα στο ΟΑΚΑ
Το ποστ του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού
www.metrosport.gr
Στην Ανόρθωση ο Ουάρντα, τι ποσοστό μεταπώλησης κράτησε ο ΠΑΟΚ
Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό
www.metrosport.gr
*Σ'ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα πουλέν μου!
Καλή συνέχεια στην Μεγαλόνησο & φυσικά ΜΗΝ αφήσεις Κύπρια για Κύπρια αβάτευτη!
locoenelcoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2018
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
εσυ ποιος εισαι ? ο κλωνος των xamenwn_eispraksewn_tou_kary?Εισαι κλωνος του νικ h_tseph_tou_kary?
locoenelcoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2018
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
ελα ρε σοβαρα? εχει βρωμισει ολη η πιατσα απο το βορρα μεχρι κρητη αλλα δεν παει ο νους μου.. γιατι το κρατανε κρυφο εγω ρωταω, κακο ειναι ? και δεν ειναι "συμπαικτης" του καρυ. ειναι το αφεντικο του καρυ και ο καρυ ειναι ο μπροστινος . αυτο ελλειπε ο ευαγγελος να θεωρει "συμπαικτη" του τον καρυ ρε τυπε.Ελα μου ομως που στ αληθεια δεν ξερεις ποιος ειναι ο συμπαικτης του Καρυ. Ουτε παει ο νους σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σωστος αλλα και τα παρανομα του μπροστινου παλι δεν βγαινουν.απο τα νομιμα εσοδα δεν δικαιολογειται...
υπαρχουν ομως και τα παρανομα τυπε...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.944
- Πόντοι
- 5.506
Ειδες που εχεις μαυρα μεσανυχτα; Εκτος εαν εννοεις καποιον Ευαγγελο που ειναι αδυνατος, οχι χοντροςελα ρε σοβαρα? εχει βρωμισει ολη η πιατσα απο το βορρα μεχρι κρητη αλλα δεν παει ο νους μου.. γιατι το κρατανε κρυφο εγω ρωταω, κακο ειναι ? και δεν ειναι "συμπαικτης" του καρυ. ειναι το αφεντικο του καρυ και ο καρυ ειναι ο μπροστινος . αυτο ελλειπε ο ευαγγελος να θεωρει "συμπαικτη" του τον καρυ ρε τυπε.
σωστος αλλα και τα παρανομα του μπροστινου παλι δεν βγαινουν.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αναστηθηκε ο ημιθανης τσετσενος;;; Η τον καλεσαν μεσω…ouija board?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
Μπουξε ο Καραμαναρος σε περιμενει στην γωνια με πουτσες ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΜΑΡΑ ΠΑΝΩ απο τον αφαλο...Έχουν δώσει όρκο για το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ που θα γίνει φέτος ΠΡΟΕΔΡΑΣ κ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.170
- Πόντοι
- 5.006
Έχουν δώσει όρκο για το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ που θα γίνει φέτος ΠΡΟΕΔΡΑΣ κ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Το ότι αρχίζει κ εμφανίζεται πάλι σημαίνει ότι ξεκινάνε και οι ΠΟΥΤΣΕΣ...Αναστηθηκε ο ημιθανης τσετσενος;;; Η τον καλεσαν μεσω…ouija board?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
οι γαυροι αναθαρησσαν και σε χλευαζουν ΜΠΟΥΞΕ...ηρθε η ωρα να δωσεις απαντησεις στα πετσινα τους και στα κωλια τουςΤο ότι αρχίζει κ εμφανίζεται πάλι σημαίνει ότι ξεκινάνε και οι ΠΟΥΤΣΕΣ...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.170
- Πόντοι
- 5.006
Που από το ΒλαδιβοστόκΤο ότι αρχίζει κ εμφανίζεται πάλι σημαίνει ότι ξεκινάνε και οι ΠΟΥΤΣΕΣ...
Ρε άντε πήγαινε για ύπνο εσύ.οι γαυροι αναθαρησσαν και σε χλευαζουν ΜΠΟΥΞΕ...ηρθε η ωρα να δωσεις απαντησεις στα πετσινα τους και στα κωλια τους
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Το φετινό τους μπουρδελο θα γαμιεται παντού όπως στην ΧΟΥΒΕΦΑΡΜΑ ΑΡΕΝΑ!!!οι γαυροι αναθαρησσαν και σε χλευαζουν ΜΠΟΥΞΕ...ηρθε η ωρα να δωσεις απαντησεις στα πετσινα τους και στα κωλια τους
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
προσωπικα υπολογιζω φετος ΚΑΡΑΜΑΝΗ να σου κανει ζημια...προσεχε τον,ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝΤο φετινό τους μπουρδελο θα γαμιεται παντού όπως στην ΧΟΥΒΕΦΑΡΜΑ ΑΡΕΝΑ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K