Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ζω για το ντερμπυ στην Σαπιολιγκα ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ-ΜΠΟΥΞΟΥ...Θα γινει επικη μαχη με τα μαυρα τριποδα Ιτουρμπε,Καμαρα και τον Ρομαβουλγαρο κοουτς να θελει να κανει ΡΙΦΙΦΙ στον αγωνα μηπως και κερδισει :headbaning1: :wanker: :wanker: :wanker:
Θα χυσουμε στο σκουφακι του κλεφτοκοτεσκου!!!
ακονιζει μπουτσα ο τριποδος ΚΑΜΑΡΑ ο αυθεντικος ΑΚ47!
μεσα εξω φετος ξεκωλιαζμα και 2η θεση! :headbaning1: :headbaning1:
Μπουξοοοοοοοοοο :wanker::wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Θα χυσουμε στο σκουφακι του κλεφτοκοτεσκου!!!
ακονιζει μπουτσα ο τριποδος ΚΑΜΑΡΑ ο αυθεντικος ΑΚ47!
μεσα εξω φετος ξεκωλιαζμα και 2η θεση! :headbaning1: :headbaning1:
Μπουξοοοοοοοοοο :wanker::wanker:
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:λες να γκρεμισετε τον Ρομακοουτς απο το βαθρο του;Μπουξος μετα θα παθει καταθλιψη να εχεις ευκαιρα ολμυζεν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
ΓΙΑΤΙ 2η θεση ρε συ αλανι καραμαναρε...τα ονειρα δεν κοστιζουν....ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΗΤΑ.....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ?

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΓΙΑΤΙ 2η θεση ρε συ αλανι καραμαναρε...τα ονειρα δεν κοστιζουν....ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΗΤΑ.....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ?
Δε μπαιζεται ακομα ο γαβρος μουτρο… ειναι πολυ μπροστα! Κυπελλο ομως μπορουμε! Φετο ειναι δικο μας! :headbaning1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
ΡΙΦΙΦΙ θα κανει ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ και τεζα ο Μπουξος

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:λες να γκρεμισετε τον Ρομακοουτς απο το βαθρο του;Μπουξος μετα θα παθει καταθλιψη να εχεις ευκαιρα ολμυζεν
Νυχτα θα φυγει λεμε… εχω καβατζα ολμυζεν λαντοζ και ταβορ για μπουξο! :wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
Δε μπαιζεται ακομα ο γαβρος μουτρο… ειναι πολυ μπροστα! Κυπελλο ομως μπορουμε! Φετο ειναι δικο μας! :headbaning1:
Πιστευω οτι ο ευτραφης προεδρας τωρα διαβαζει με προσοχη την κουβεντα μας και ηδη καταστρωνει σχεδια αποτροπης.....εισαι σιγουρας αποφασισμενος να του παρεις τουλαχιστον την κυπελλαρα???...μπορει να θυμωσει ....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χαιρετω ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΠΟΥΞΟ και περιμενω να απαντησεις στις αιτιασεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Με τα νεοσύστατα μπουρδελα
θα ασχοληθώ όταν έρθει η ώρα τους ! Τώρα κάνουν σαν τις μεσημεριανές μύγες που με ενοχλούν όταν πίνω το φραπέ μου μόλις ξυπνάω
:wanker: :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
θα ασχοληθώ όταν έρθει η ώρα τους ! Τώρα κάνουν σαν τις μεσημεριανές μύγες που με ενοχλούν όταν πίνω το φραπέ μου μόλις ξυπνάω
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ε τώρα ασχολείσαι με τις ψωλες των Σ.Φ Gypsy ανυπαρκτε στουρνοβλαχε,εχεις σοβαροταρες ασχολίες!
Γαμω τα Σκόπια σου υπάνθρωπε!
Φαε το σκατο του Σαββιδη πειναλα τουρκογυφτε!
Εκει να παρακαλας το Ρωσοποντιο για ενα ψιχουλο,τραβελοπουστα Φακιρολαγνε!
???

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Ποιός κάνει τύπε μου;
εσυ ποιος λες οτι κανει τυπε μου? γιατι μια φορα ο καρυ τοσα φραγκα δεν εχει.. πες μου ποιος νομιζεις οτι κανει και θα το παρουμε απο εκει , τυπε μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.270
Πόντοι
34.538
εγω ειμα νεοσυστατη ομαδα...εσυ που το παιζεις η καλυτερη στην ελλαδα βγαινεις και σε γλενταει καθε χωριο με τους τσελιγκαδες!!!
Καθε πεντε χρονια νεοσυστατη ομαδα ειστε..
Αφου πιστολιαζεται τους παικτες και τους μανατζαραιους,αντε παλι απο την αρχη..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καθε πεντε χρονια νεοσυστατη ομαδα ειστε..
Αφου πιστολιαζεται τους παικτες και τους μανατζαραιους,αντε παλι απο την αρχη..
κοιτα ποιος μιλαει ...πουλησες ολοκληρη μακεδονια ρε αγυρτη για να βγεις απο την αφανεια και μου κουνας το δαχτυλο;ανοιξες τραπεζες την κυριακη με την δικαιολογια του αλλου του αμπαλου του μπουξου (γιατι ειμαι ο μεγαλος παοκ)με 3 πρωταθληματα χαχαχα...γελανε και οι πετρες...φακιρακο οταν θα θελεις να δειξεις με το δαχτυλο καποιον προσεξε πρωτα να ειναι καθαρο,γιατι το δικο σας βρωμαει σκατα απο εδω εως τον μπειραια...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εσυ κρυβεσαι στι πουτσες κανενα 4 μηνο και οταν κερδισεις στο πρωταθλημα μιλκο το αστερα ραχουλας βγαινεις και ξεροχυνεις (μονος σου)γιατι παιζει να ειστε 3-4 ζμπαοκια εδω μεσα....οταν παλι σου ερθει η 4αρα κανονισε να κρυφτεις κανενα 5μηνο ...και να βγεις να πανηγυριζεις που κερδισες το μανταλο σαν να μην τρεχει τιποτα..οσο για τις μυγες ,μαζεψε τες θα σου χρειαστουν εκει στην ομαδουλα σου αφου μονο αυτες θα κυνηγατε στο τελος...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
εσυ ποιος λες οτι κανει τυπε μου? γιατι μια φορα ο καρυ τοσα φραγκα δεν εχει.. πες μου ποιος νομιζεις οτι κανει και θα το παρουμε απο εκει , τυπε μου
εσυ τυπε που ξερεις οτι δε εχει τοσα φραγκα;εισαι τιποτα λογιστης του και δεν το ξεραμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom