athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
τον δερνει η πεθερα και η γυναικα του μην τον παρεξηγειςΠες μας κάτι. Τί ακριβώς κερδίζεις με τόσο μίσος;
![Sad2 :sad2: :sad2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sad2.gif)
τον δερνει η πεθερα και η γυναικα του μην τον παρεξηγειςΠες μας κάτι. Τί ακριβώς κερδίζεις με τόσο μίσος;
Η τρίτος μουουτε τσιγαρα δεν αγοραζει απο ελλαδα πλεον ο τσετσενο μαφιοζος, εσυ περιμενεις να δωσει φραγκα και για την μπαοκαρα????!!!!!
παλια αυτα...επι συριζα...τοτε που το επαιζε ποντιος μπαοκτσης ο τσετσενος που ουτε το καλημερα δεν ξερει στα ελληνικα...λιγο ακομη και θα μας πειθανε οτι ο τσετσενος πολεμησε και στο αλβανικο μετωπο το 40....
τωρα που δεν εχει απο πισω του το κρατος, εσκασε με κροτο....σαν πορδη...προβλεπω μεχρι και ο μελισσανιδης να τους περασει, αν τον σπρωξει και λιγο η διαιτησια...
ΑΡΧΟΝΤΑ μην ξηγιεσαι ετσι ολοι θελουμε να το παρει η ΑΡΜΑΔΑ του ΜΠΟΥΞΟΥ![]()
Φυσικά δεν έχω κάτι με τον raopau. Eίμαι ουδέτερος στα ποδοσφαιρικά. Απλά μου κάνει προκαλεί απορία για ποιό λόγο το 2021 μετά από όσα έχουμε περάσει, να βγαίνει ακόμη οπαδικό μίσος.τον δερνει η πεθερα και η γυναικα του μην τον παρεξηγεις![]()
εννοειται βρε χαβαλε κανουμε ολοι μας και αυτοςΦυσικά δεν έχω κάτι με τον raopau. Eίμαι ουδέτερος στα ποδοσφαιρικά. Απλά μου κάνει προκαλεί απορία για ποιό λόγο το 2021 μετά από όσα έχουμε περάσει, να βγαίνει ακόμη οπαδικό μίσος.
Τι ριφιφι ρε μλκ μου του καρνεισον καπΠΡΟΕΔΡΑ (Επίσημος Βιαστής τους) αν του φέρεις του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ κ έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ στη θέση του 10αριου, μπορεί να γίνει το ΡΙΦΙΦΙ και στην Ευρώπη!!!
![]()
![]()
Τα ίδια λεφτά δίνει όσο κ να το κοροϊδεύειςΤι ριφιφι ρε μλκ μου του καρνεισον καπ![]()
![]()
Η τρίτη διοργάνωση είναι που παίζεις μπουχο της ΕυρώπηςΤα ίδια λεφτά δίνει όσο κ να το κοροϊδεύεις![]()
![]()
Για να δεις για τι διοργανωση μιλαμε…Μπήκε στους ομίλους ομάδα από το Γιβραλτάρ;![]()
Μήπως έλεγε 17861.786.000 είδαν έστω κ για 1 λεπτό τον Μεγάλο ΠΑΟΚ !!!
![]()
Είσαι πιο γραφικός και από το γεφύρι της Άρτας! Εσύ λες ότι δεν ασχολείσαι με το Conference League και το αποκαλείς Milko Cup γιατί έχεις τόσα πολλά κύπελα απ' αυτό το θεσμό στη πλούσια τροπαιοθήκη σου, που δε χωράνε μέσα! Εδώ κολλάει η παροιμία "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"!Ποιος ασχολειται με το μιλκο καπ…
ΜΠΟΥΞΟΣ ξεκίνησε ήδη να μαλαζει πουτσα του γιατί έρχονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ φέτος σε Ευρώπη και ΣΑΠΙΟΛΙΓΚΑ... Γαύρο δεν τον υπολογίζει καν μόνο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ και αυτό γιατί έχει τους τριποδους παιχταραδες ΙΤΟΥΡΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΜΑΡΑ ΕΝΤΙΑΓΕ ΦΑΜΠΙΑΝΟ εφιαλτης για τον μπουξο! Κι ερχονται κι αλλοι… εχει γκαβλωσει ο ΚΑΡΥ κι ετοιμαζει ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ! Μαυρος χειμωνας για τον μπουξο…ΜΠΟΥΞΟΣ ξεκίνησε ήδη να μαλαζει πουτσα του γιατί έρχονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ φέτος σε Ευρώπη και ΣΑΠΙΟΛΙΓΚΑ... Γαύρο δεν τον υπολογίζει καν μόνο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ και αυτό γιατί έχει τους τριποδους παιχταραδες ΙΤΟΥΡΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος καρυ ρε τυπε, το ποιος κανει τις μεταγραφες εχει βρωμισει παντου..ο καρυ μπροσταντζας ειναι για ακομα μια φοραΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΜΑΡΑ ΕΝΤΙΑΓΕ ΦΑΜΠΙΑΝΟ εφιαλτης για τον μπουξο! Κι ερχονται κι αλλοι… εχει γκαβλωσει ο ΚΑΡΥ κι ετοιμαζει ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ! Μαυρος χειμωνας για τον μπουξο…![]()
![]()
![]()
![]()