Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Καλη επιτυχια στη Ριεκα!
θα μπει μετα το περας του αγωνα καυλωμενος ακομα και που θα εχει χυσει λιτρα..μονη λυση να προσγειωθει ειναι η ευθεια απειλη του Ιτουρμπε και ΚΑΜΑΡΑΔυστυχως βλεπω να ξεροχυνει αποψε ο μπουξος..
Ας χαρει τωρα που θα περασει τα λιμα γιατι ερχεται δυσκολος χειμωνας γεματος πουτσες!θα μπει μετα το περας του αγωνα καυλωμενος ακομα και που θα εχει χυσει λιτρα..μονη λυση να προσγειωθει ειναι η ευθεια απειλη του Ιτουρμπε και ΚΑΜΑΡΑ
Ο καραμαναρος τον ακονιζει περιμενωντας.θα μπει μετα το περας του αγωνα καυλωμενος ακομα και που θα εχει χυσει λιτρα..μονη λυση να προσγειωθει ειναι η ευθεια απειλη του Ιτουρμπε και ΚΑΜΑΡΑ
θα φτυσει αιμα μπουξος με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΚΑΜΑΡΑ ΙΤΟΥΡΜΠΕΑς χαρει τωρα που θα περασει τα λιμα γιατι ερχεται δυσκολος χειμωνας γεματος πουτσες!
3 δοκαρια η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΞΟΥ
Σας έχω πει μπουρδελα ότι ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
Μέρα με την μέρα η αρμάδα παρουσιάζεται όλο κ καλύτερη.
Δεν χρειάζεται να ΞΕΡΟΧΥΣΩ ήταν αναμενόμενο το σημερινό!
Σιγά ρε μλκ στο καρνεισον καπ παίζεται μπουρδέλα. τι να πανηγυρίσεις στο χειρότερο θεσμό παίζεις.Σας έχω πει μπουρδελα ότι ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
Σε περιμένει ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ με την ψωλή ακονισμένη.Σας έχω πει μπουρδελα ότι ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
Με το μιρρικα και αμποπ ρε μλκ αυτές ήταν η βόμβεςΣας έχω πει μπουρδελα ότι ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!
Ο παλέτας έχει Καμαρά ιτουρμπε εντιαγεΜε το μιρρικα και αμποπ ρε μλκ αυτές ήταν η βόμβες
Βρε μλκ δεν έχουν σημασία οι παίκτες όταν υπάρχει στον πάγκο ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!Με το μιρρικα και αμποπ ρε μλκ αυτές ήταν η βόμβες