Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Ξεχνιουνται τετοιες στιγμες σαν του ΜΠΟΥΧΑ...
Περιγελος σε ολο τον πλανητη γινατε...
ολος ο πλανητης βλεπει αρη;σε ευχαριστω που το παραδεχεσαι....εσας;μεχρι εδω χορτιατη και τα συνναφη ε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ξεχνιουνται τετοιες στιγμες σαν του ΜΠΟΥΧΑ...
Περιγελος σε ολο τον πλανητη γινατε...
Μιλαει για περιγελους ο άνθρωπος που δεν έχει αφησει τραβελι για τραβελι και που πληρωνει για να γαμηθεί απο αυτον?

Screenshot_20210831-153253.png

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• Screenshot_20210831-153726.png
    Screenshot_20210831-153726.png
    457,2 KB · Εμφανίσεις: 69

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
ολη η ελλαδα το ξερει για ποιον ευαγγελο λεμε και ακομα κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας. ευαγγελος ειπα, οχι βαγγελας.. στη χωρα που αν καποιος κλασει στο καστελλοριζο, σε 1 ωρα θα εχει ακουστει στον εβρο καποιοι νομιζουν οτι αυτα μενουνε κρυφα. το θεμα ειναι γιατι τα αριανα ντρεπονται να το πουνε, γιατι εχει τον καρυ μπροστινο αντι να βγει αυτος μπροστα.
Α γεια σου. Οποτε συνεταιριλικια και αλλαξοκωλιες με το βαγγελα υπαρχουν μονο στα ονειρα σου, του κολκα και του μπουζου.

Τωρα ποιος ειναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και ποιοι ειναι οι επαγγελματικοι συμπαικτες του ειναι αλλο ευαγγελιο. Αν ζεις εσυ στην εποχη του Παντελακη και του Γραντα, δικαιωμα σου αλλα δε θα παρω. Αλλωστε ο μπατμαν ηταν ο πρωτος διδαξας της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αλλαξοκωλιας.

Που ειναι οι μετοχες του μπαοκ Κωθτακη μου;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
αλλος ενας πανηλιθιος που δεν καταλαβαινει τι διαβαζει. καταρχας υπηρετρια , εμενα δε με γλενταει ο καρυ αυτα πεστα στους βλαχοσυμπολιτες σου να τα βρειτε μεταξυ σας. ποιος εχει μεσανυχτα φαινεται , η δεν καταλαβαινεις η δεν ξερεις τι σου γινεται. αντι να πεις ευχαριστω που σου προσφεραμε τον ευαγγελο το μεγαλο αφεντικο να λαδωθει το εντερακι σας και χτυπησεις τον τσετσενο πουλας και μουρη .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ντρεπονται να πουνε γαμα τους βαγγελα (ειπαμε οχι ο χοντρος) και μεινανε στο παλετα. περιεργα πραματα
Ποιος τους τον προσεφερε ρε τυπε;

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
εχεις μαυρα μεσανυχτα γενικως...νομιζεις οτι ξερεις ποιος κρυβεται πισω απο τον καρυ αλλα στη ουσια @@ιδια ξερεις βλακακο....οσο για την υπηρετρια εγω σε γαμαω και οχι εσυ....που απο την χεζα σου μην σου παρει το πρωταθλημα ο ζμπαουγκ δυναμωνεις τον αρη χαζουλη.....τωρα για να δινει ο αρης σε εσενα 6 βαθμους καθε χρονο και εσυ να του παιρνεις παικτες και να τους φτιαχνεις ομαδα πανω απο 10 μυρια μαντεψε ποιος ειναι η υπηρετρια..ρε βγειτε εκει κατω και πειτε οτι χεζεστε καθε χρονο μην σας παρουν ζπαουγκια το πρωταθλημα και πατε αγοραζετε ομαδες...ενα τελικο κυπελου παιξατε και την σεντρα δεν περασατε....πολυ χορτο εκει κατω τρωτε
καλα ξερω οτι εκει πανω ειστε τουβλα τελειως εσυ το τερματισες. υπηρετριες να βγαζουν τοσο γλωσσα στο αφεντικο ειναι αξιοπεριεργο. καταρχας εσυ τι με γαμας που τελευταια φορα που με κερδισες ησουν ανηλικος. μια φορα περσι πηγες να μου κανεις ζημια και εφαγες το πιο αστειο γκολ που εχει καταγραφει ποτε στο θεσμο του κυπελλου ρε κακομοιρη και καταφερες να σε περασει και το τσιρκο του τσετσενου με την λαουρα στο τελος. φοβερη η χεζα μου μη μου παρει ο τσετσενος το πρωταθλημα μονο 26 βαθμους πισω τον αφησα περσι και παμε για το λιγοτερο τοσους φετος, εσυ θα τον περασεις η παλι θα γελανε μαζι σου? ρε το ονομα του χρηματοδοτη σου γιατι δε το λες ρε φοβισμενη υπηρετρια? ευαγγελος το μικρο περιμενω να πεις το επιθετο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Το ολόκληρο όνομα του markosp είναι το markospoutana (Γυφτογαμημενος-Ακροδεξιός-ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ ) !!!

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Α γεια σου. Οποτε συνεταιριλικια και αλλαξοκωλιες με το βαγγελα υπαρχουν μονο στα ονειρα σου, του κολκα και του μπουζου.

Τωρα ποιος ειναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και ποιοι ειναι οι επαγγελματικοι συμπαικτες του ειναι αλλο ευαγγελιο. Αν ζεις εσυ στην εποχη του Παντελακη και του Γραντα, δικαιωμα σου αλλα δε θα παρω. Αλλωστε ο μπατμαν ηταν ο πρωτος διδαξας της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αλλαξοκωλιας.

Που ειναι οι μετοχες του μπαοκ Κωθτακη μου;;
Ποιος τους τον προσεφερε ρε τυπε;
κοιτα κολκα και μπουζο δεν εχω μπει στον κοπο να διαβασω πανω απο 1-2 αρθρα του πρωτου, το οτι τους φτιαξαμε το ροστερ 1-2 χρονια πριν γιατι ειναι σχεδον ερασιτεχνες εκει πανω δεν ειναι και μυστικο. αλλα ειπαμε και τα δωρακια εχουν τελος καποτε. καλα το ποιος ειανι ιδιοκτητης πιστευω ουτε ο μεσος αριανος δεν ξερει αφου συμφωνα με το καταστατικο τους ηταν ενας Θ. Καρυπιδης αλλα ο ξαδερφος του ξυρισμενου , γενικ αειναι ενα ανεκδοτο τυπε εκει πανω.
τωρα για τα υπολοιπα που λες οι μετοχες της υπηρετριας ειναι στο ιδιο συρταρι με αυτες τις γεκ τερνα τυπε μου και του σμπαουγκ στο ροστοφ. και ποιος τον προσεφερε? ολοι ξερουμε ποιος ειναι το αφεντικο του κουλη , ο οποιος δινει γη και υδωρ και εγνατιες στον εταιρο ευαγγελο. στην ελλαδα του σημερα βολευονται ολα τα καλα παιδια. εκτος και αν εσυ μενεις πιο μακρια απο το καστελλοριζο και τα βλεπεις/μαθαινεις αλλιως τα γραμματα η θες να κρυβεσαι κ εσυ πισω απο το δαχτυλο σου οποτε παω πασο

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Το ολόκληρο όνομα του markosp είναι το markospoutana (Γυφτογαμημενος-Ακροδεξιός-ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ ) !!!
Γειά σου μπουξε τραβελοπουστα!
Καμαρι της Σαλονικας!
Μπερδευεσαι με τους φουστα-μπλουζα που γαμιέσαι,αυτοι έχουν ενα αντρικό και ένα γυναικείο ονομα:fuck1:
Με φακιρη-νικ1410-τραβεστολανγο κανετε το κουαρτέτο της δικεφαλης τραβελοπουτσας!
Ψωνισες κανα παρενδυσια με το φακιρη χτες?
Screenshot_20210831-153726.png

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
κοιτα κολκα και μπουζο δεν εχω μπει στον κοπο να διαβασω πανω απο 1-2 αρθρα του πρωτου, το οτι τους φτιαξαμε το ροστερ 1-2 χρονια πριν γιατι ειναι σχεδον ερασιτεχνες εκει πανω δεν ειναι και μυστικο. αλλα ειπαμε και τα δωρακια εχουν τελος καποτε. καλα το ποιος ειανι ιδιοκτητης πιστευω ουτε ο μεσος αριανος δεν ξερει αφου συμφωνα με το καταστατικο τους ηταν ενας Θ. Καρυπιδης αλλα ο ξαδερφος του ξυρισμενου , γενικ αειναι ενα ανεκδοτο τυπε εκει πανω.
τωρα για τα υπολοιπα που λες οι μετοχες της υπηρετριας ειναι στο ιδιο συρταρι με αυτες τις γεκ τερνα τυπε μου και του σμπαουγκ στο ροστοφ. και ποιος τον προσεφερε? ολοι ξερουμε ποιος ειναι το αφεντικο του κουλη , ο οποιος δινει γη και υδωρ και εγνατιες στον εταιρο ευαγγελο. στην ελλαδα του σημερα βολευονται ολα τα καλα παιδια. εκτος και αν εσυ μενεις πιο μακρια απο το καστελλοριζο και τα βλεπεις/μαθαινεις αλλιως τα γραμματα η θες να κρυβεσαι κ εσυ πισω απο το δαχτυλο σου οποτε παω πασο
Μα φυισκα αυτο σου εγραψα οτι το ποδοσφαιρο ειναι μια μπιζνα που ειναι βιτρινα/οχημα για αλλες μπιζνες. Μην τα λες σε μενα.
Η συνδεση του Καρυπιδη με τον χοντρο και τον Ολυμπιακο παντως, ειδικα αγωνιστικα, δε βγαινει πουθενα, μονο κατι ονειροπαρμενα μπαοκια τη «βλεπουν» για να κανουν το κομματι τους στα στενα της Σαλονικης.

Παλι κατι πηρε το αυτι μου οτι τον εστησαν στη γωνια παλι σημερα τον Καρυπιδη, «οι φιλοι του, ο πρωθυπουργος, ο βαγγελας, ο Ευαγγελος» δεν τον ξελασπωσαν και παει για -6.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήπιες καφε ΜΠΟΥΞΕ και ψωλαρεις :wanker: :wanker: :wanker:

:coffee:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι