You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Και Οι Πειραιώτικες πούτσεςΥποπτεύομαι, χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος, ότι δε σε ξενέρωσαν τόσο οι καραντίνες και οι μάσκες και οι κάσκες, αλλά κάτι Πειραιώτικες φάπες που σας επανέφεραν λίγο ζαλισμένους στη φυσική σας θέση.
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Τί είχε πιεί, πριν τα δει, δεν μας είπε...Ωραιος ο κλο...τα είπε όπως τα είδε
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
[move]απλα ειμαστε η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα [/move] [move]ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ [/move]
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Όλα κι όλα εδώ έχεις δίκιο.το καλύτερο τριπλοτσιμπουκο μόνο παοκ σε λεω[move]απλα ειμαστε η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα [/move] [move]ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ [/move]
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Υπάρχουν ακόμα μερικοί που λένε ας τον δούμε τον Γι-Δωνη από το Οπορτο με δικό του υλικό!
Τι να πει ρε μλκες κ ο Καρερα που παρέλαβε ένα πραγματικό ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και το έκανε μια ομάδα με αρχή-μέση-τέλος!!!
Εχθές το αεκακι έδειξε πως είναι πολύ δουλεμένο από τον προπονητή της! Αντιθέτως εμείς από το κακό στο χειρότερο! Έναν αυτόματισμο ρε μλκ όλη τη χρονιά...ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
Τι να πει ρε μλκες κ ο Καρερα που παρέλαβε ένα πραγματικό ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και το έκανε μια ομάδα με αρχή-μέση-τέλος!!!
Εχθές το αεκακι έδειξε πως είναι πολύ δουλεμένο από τον προπονητή της! Αντιθέτως εμείς από το κακό στο χειρότερο! Έναν αυτόματισμο ρε μλκ όλη τη χρονιά...ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
ρε μλκ μου η φωτό με Καρυπίδη που τη βρήκες όλα τα λεφταΥπάρχουν ακόμα μερικοί που λένε ας τον δούμε τον Γι-Δωνη από το Οπορτο με δικό του υλικό!
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Χύσια γύφτων ή τραβελιων.Τί είχε πιεί, πριν τα δει, δεν μας είπε...
Τα δημοφιλέστερα energy drinks των Παοκτζηδων
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ρε μλκ μου η φωτό με Καρυπίδη που τη βρήκες όλα τα λεφτα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
καργιολα που είσαι..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
να μιλάνε και οι μπογιατζηδες...Ε! Αυτό είναι ιεροσυλία!μπουχο εχεις φαει σκατο με το φτυαρι τον τελευταιο καιρο τρελε μου
νταξ εβγαλες και πολυ γλωσσα για μπουγατσα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τρελε μου αμα οι μπογιατζηδες ειχαν το μπατζετ του ρωσοποντιου θα ειχανε παρει 3-4 πρωταθληματα τα τελευταια χρονιανα μιλάνε και οι μπογιατζηδες...Ε! Αυτό είναι ιεροσυλία!
το οτι με αυτο το μπατζετ πηρες με το ζορι 1 πρωταθλημα, και τωρα κοντευεις να πεσεις και Γ εθνικη μονο εσυ θα μπορουσες να το καταφερεις
θελει προσπαθεια δηλαδη αυτο που πετυχες
και απλως μαλακας να εισαι και να το αφησεις στην τυχη, τετοια αποτυχια δυσκολο να κανεις
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
με τα θα και αν δεν κάνω συζήτηση!τρελε μου αμα οι μπογιατζηδες ειχαν το μπατζετ του ρωσοποντιου θα ειχανε παρει 3-4 πρωταθληματα τα τελευταια χρονια
το οτι με αυτο το μπατζετ πηρες με το ζορι 1 πρωταθλημα, και τωρα κοντευεις να πεσεις και Γ εθνικη μονο εσυ θα μπορουσες να το καταφερεις
και απλως μαλακας να εισαι και να το αφησεις στην τυχη, τετοια αποτυχια δυσκολο να κανεις
Η Ιστορία έγραψε κ γράφει πως είσαι μπογιατζής!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
βασικα η ιστορια εγραψε οτι εχω 20 πρωταθληματα κι εσυ 2 κι εγω εχω παει 1 τελικο και 2 ημιτελικους τσαμπιο λιγκ κι εσυ δεν εχεις κουνησει ουτε ματωμενο σεντονι μετα απο πρωτη νυχτα γαμου αλλα τελοσπαντο δε θελω να σε τσιγκλαω γιατι οι κωλογαυροι σε εχουν κερασει 10 τονους σκατο τελευταιαμε τα θα και αν δεν κάνω συζήτηση!
Η Ιστορία έγραψε κ γράφει πως είσαι μπογιατζής!
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Σε λλεω με λλες.Δεν πειράζει ρε παοκια σε 30 ....40 χρόνια πάλι μπορεί να ξανά πάρετε πρωτάθλημα δηλαδή όσο καιρό θα κάνει ο Συριζα αν????? ξανά είναι κυβέρνηση χαχαχαχα
Τι ξεσκισμα ήταν πάλι αυτό ρε βλαχαδερα!
Πόσο περισσότερο να σας ξεφτιλισουμε!
Σκληρο γαμησι στους προδότες της Μακεδονίας,τις τσιμπουκλουδες των Αλβανοσκοπιανων
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σκληρο γαμησι στους προδότες της Μακεδονίας,τις τσιμπουκλουδες των Αλβανοσκοπιανων
Επίπεδο Α-Α
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Τύποι αυτή η οικογένεια σαμπιντι είναι πνευματικά ανάπηροι? Τα έχουν κάνει το ίδιο σκατα και στις άλλες επενδύσεις τους?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 2.606
ωπα παιχτη.....για καποια εποχη ειχες ακριβως αυτο το μπατζετ ,για να παρεις ενα πρωταθλημα τελικα και μετα σκορπισες ,γιατι οι "παναθηναικαρες " πολυμετοχικοι σου ,τα εβαλαν κατω και ειδαν οτι δεν συμφερει τελικα ,αφου επρεπε να ξοδευουν τα τριπλα για να κανουν ζαυτι την συμμορια...τα ιδια κανουν και χειροτερα στον ιβαν,που στην τελικη εχει ριξει και ενα σκασμο λεφτα σε επενδυσεις στη χωρα!τρελε μου αμα οι μπογιατζηδες ειχαν το μπατζετ του ρωσοποντιου θα ειχανε παρει 3-4 πρωταθληματα τα τελευταια χρονια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K