-Καλημερα αλανια και αλλοθρησκοι.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
......Αλλα σε καμια περιπτωση δεν εγραψα, ουτε μπορω να γραψω την μαστουρα μου στα πελε μου, οποτε εχω δει ολα τα παιχνιδια....φανταζομαι το ιδιο και πολλοι συνοπαδοι μου και ισως και μελη της διοικησης ,που πληρωνουν και λαμβανουν τις αποφασεις...θεωρω δεδομενο πως αθενειες σχετικες με τα ματια παρουσιαζουν εξαρση στους κυκλους μας αυτη την εποχη...
ΠΡΙΝ σχολιασω τι ειδα χτες θα ηθελα να στειλω ενα μνμ στον μαλακα παιδεραστη που κρατουσε εχτες την σφυριχτρα.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και να τα φανε οι σκυλοι.......και μετα τις ευχες παω στα σχολια.....
Αμπελαρα αφου δεν κερδισες ουτε τον χτεσινο γαυρο ,καλο θα ειναι να μαζεψεις ρε αγαπουλα τα μπαγκαζια σου γιατι θα μας κανεις εγκληματιες και πρωτοσελιδο στον πλανητη.....το παιχνιδι το ειχαμε για πλακα και ενω ο μπουχα θα επρεπε να μας εχει χαιρετησει απο νωρις με 2η κιτρινη (δεν εγινε) μπηκε στην θεση του ο φορτουνης για δημιουργια ......και αντι ρε μπαγλαμα να απαντησεις με αντικατασταση του εσιτι στο 60' ,οταν φανερα ακολουθουσε ολες τις φασεις 2ος απο κουραση ,κανεις αλλαγη το παικτη μονιμη απειλη χτες τζωλη που κρατουσε τον τσιμικα βιδωμενο πισω στην αμυνα....ΑΝΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΜΠΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΜΠΑΛΑΣ αφου ο γαυρος θα αφηνε τεραστιους χωρους πισω για να βρει γκολ οσο περνουσε η ωρα ,ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.....
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕΣ ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΚΟΠΑ.....ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ,ΩΡΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ,ΤΑ ΗΑΕ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ!
Για το 2-0 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ......ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.....ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΙ!
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ,ΧΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΑΣΟ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΡΕΦΑΡΕΙ ΤΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2ΜΗΝΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.....
ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΑΔΟΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ......ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!