Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Οpen και SDNA ταυτόχρονα να διαβάζεις σχόλια.
Στην τιβί βάζεις το ένα κανάλι,στο πισί το webtv του άλλου και διαβάζεις συγχρόνως και σανοdna.
Οpen και SDNA ταυτόχρονα να διαβάζεις σχόλια.
Είναι συνέχεια μέσα στη τουαλέτα. Ζουμί του φευγουν τα κακακια από το γαμησι. Μετά από κάνα διήμερο θα εμφανιστεί...Mπουχέ που είσαι?
Nα βλέπουμε και τα θετικά
η διακοπή δεν επηρέασε καθολου τον ΠΑΟΚ!!!!
O κοουτς αμπελ ακομα ελλαδα ειναι?Ακομα λοκνταουν εχουν οι πτησεις για πορτογαλια?
8 ευρώ το πιο φτηνό γαμησι στην ιστορία
τυπε φθηνά μας βγήκε η τσόνταΓαυροι πληρωστε ΠΑΟΚ ΤΒ για να δειτε την μεγαλη ψωλη που θα φατε!
Αν ήταν από την αρχή Λάμπρου και σφιντερσκι μέσα εγώ πιστεύω θα ήταν 2-1. Τον Λάμπρου που βγάζει μάτια μακάρι να τον αξιοποιήσουμε στο μέλλον γιατί αυτός ο προπονητής δεν τον έχει πάρει με καλό και βάζει μεσα κάτι πελκες, καντουρι
Αν η γιαγιά μου ειχε αρχιδια θα ηταν Φιονα το τρένο.Αν ήταν από την αρχή Λάμπρου και σφιντερσκι μέσα εγώ πιστεύω θα ήταν 2-1. Τον Λάμπρου που βγάζει μάτια μακάρι να τον αξιοποιήσουμε στο μέλλον γιατί αυτός ο προπονητής δεν τον έχει πάρει με καλό και βάζει μεσα κάτι πελκες, καντουρι
ποια μια ζωή ρε;;;Αν η γιαγιά μου ειχε αρχιδια θα ηταν Φιονα το τρένο.
Μια ζωή πούτσα Μπαοκια
έχουμε ήδη γράψει ιστορία με τα δίκαια πρωταθλήματα και κύπελλα μαςΚαι αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ηταν παππούς.
Με τα αν δεν γραφεται ιστορία.
ποια μια ζωή ρε;;;
Πέρσι και προπερσι ποιος πήρε το πρωτάθλημα;
έχουμε ήδη γράψει ιστορία με τα δίκαια πρωταθλήματα και κύπελλα μας
Γιατί του το χαλάς ρε τύπε;Πρόπερσι το πήρε η ΑΕΚ
ναι και χωρίς παράγκες.Σωστά,η 4η ομάδα της Ελλάδος.