Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Γαυροι πληρωστε ΠΑΟΚ ΤΒ για να δειτε την μεγαλη ψωλη που θα φατε!
θειο ο βαλμπουενα την εχει 4 μετρα....
μεγάλη μπουγάτσα φάε, μεγάλη κουβέντα μην βιάζεσαι να πεις... αν και δεν είμαι γαύρος...
βέβαια, τραυματίστηκε ο Χριστοδουλόπουλος οπότε αυτή η σημαντική απώλεια ίσως μετρήσει στο τελικό αποτέλεσμα... :S :S :S
θειο ο βαλμπουενα την εχει 4 μετρα....
Το ιδιο φιλε ισχυει και για τους γαυρους..ενα τηγανι γαυρο φαε,μεγαλη κουβεντα μην βιαζεσαι να πεις.
μεγάλη μπουγάτσα φάε, μεγάλη κουβέντα μην βιάζεσαι να πεις... αν και δεν είμαι γαύρος...
βέβαια, τραυματίστηκε ο Χριστοδουλόπουλος οπότε αυτή η σημαντική απώλεια ίσως μετρήσει στο τελικό αποτέλεσμα... :S :S :S
4 τεμαχια θειο θα εχει σημερα εστω και αν την μιση 11αδα τους δεσεις το ενα ποδι...κακομοιρη ομαδα β εθνικης ειναι ο μπαοκκαι αυτός τραυματίας δεν είναι?
έτσι νομίζω πως διάβασα...
στον πρώτο γύρο, νομίζω εσύ ήσουν μπουξε,μου χες πει αν θέλετε πρωτάθλημα να μας κερδίσετε.κι όπως το παραγγειλες ήρθαν δύο απανωτά διπλάκια στη Τούμπα.νομιζω οφείλεις να υποκλιθεις στον αιωνιο πρωταθλητή.Πρωταθλημα στο σπίτι σου μεσαΜπήκαμε σε τροχιά Επανεκκίνησης! Θα δούμε το κλωτσοσκουφι του αιώνα σε ένα μήνα και κάτι !
[size=50pt]Υ.Γ: ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Κ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΖΕΛΟΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ!!![/size]
Μας λείψατε...
Οpen και SDNA ταυτόχρονα να διαβάζεις σχόλια.Απόλαυση θα είναι το OPEN, αλλά δεν αντέχονται οι φάτσες τους. Δύσκολο δίλημμα.