Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Θα σου θυμησω το δευτερο μας γκολ το οποιο ηταν μακραν το καλυτερο(απο τα 4 που φαγατε)...μπορμποκης απο θεση offside. :P
Tί λες ρε παιδί μου,έβλεπε και ο Μακεδών βασιλιάς Αλέξανδρος τον αγώνα ή ήταν αρρωστούλης;;; :grin:
Ζήσε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και μοιρολόγα για το παρρόν!!!  :cheesy:
Υ.Γ.Αν συνεχίσουμε την κουβέντα για τα αρχαία χρόνια πάω πάσσο ήμουν αγέννητο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Tί λες ρε παιδί μου,έβλεπε και ο Μακεδών βασιλιάς Αλέξανδρος τον αγώνα ή ήταν αρρωστούλης;;; :grin:
Ζήσε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και μοιρολόγα για το παρρόν!!!  :cheesy:
Υ.Γ.Αν συνεχίσουμε την κουβέντα για τα αρχαία χρόνια πάω πάσσο ήμουν αγέννητο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Για πια αρχαια χρονια μιλας?? εγω αναφερομαι στο 2001 :|

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν βγάζω άκρη με μπέρδεψες(έκανε ο Πάοκ διπλό το 2001,είσαι Αεκτσής,είμαστε η διαφθορά του ποδοσφαίρου,το ρεζίλι της ευρώπης πιάστα ένα-ένα τα θέματα γιατί λόγω περασμένης ώρας δεν μπορώ τα πολλά) αποσύρομαι από τον αγωνιστικό χώρο λοιπόν!!!! :S
Υ.Γ.Όπως και να έχει χαιρετίζω γιατί νύσταξα!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πιάστηκα αδιάβαστος ή κάπου σε έχασα!!! :S :S :S :S
Τέλος για σήμερα!!! :grin:

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κι ομως
Δεν βγάζω άκρη με μπέρδεψες(έκανε ο Πάοκ διπλό το 2001,είσαι Αεκτσής,είμαστε η διαφθορά του ποδοσφαίρου,το ρεζίλι της ευρώπης πιάστα ένα-ένα τα θέματα γιατί λόγω περασμένης ώρας δεν μπορώ τα πολύπλοκα) αποσύρομαι από τον αγωνιστικό χώρο λοιπόν!!!! :S
Υ.Γ.Όπως και να έχει χαιρετίζω γιατί νύσταξα!!!
Κι ομως δεν ειναι καθολου μπερδεμενα :) (αναφερομαι στον τελικο Ολυμπιακος ΠΑΟΚ στην Ν. Φιλαδελφεια)
Τελοσπαντων επειδη νυσταξα κι εγω χαιρετιζω τον ισοβιο νταμπλουχο Ελλαδος :cheesy: :S

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για ευρωπη τι μιλας?ομαδα με δεκαδες διακρισεις. :2funny: :2funny: :2funny:
κλαψομουνηδες μια ζωη.

Η μεγαλύτερη διακριση της γλοιώδους ομάδας απο το βρωμολιμανο είναι ότι σας αναφέρει ο σερ Alex. Έπαιζε η μαντσεστερ με ρεαλ και τον ρωτησαν ποσο δύσκολο είναι η ομάδα του να αντιμετωπίσει τους γκαλακτικους. Και ο τεράστιος σερ απάντησε πως το ποδοσφαιρο είναι δύσκολο είτε παίζεις με τη ρεαλ είτε με τον ολυμπιακο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περίγελε της ευρωπης. Αλλά εκεί δεν έχει κουμάντα....

ΥΓ: Δε θα ξεχάσω ποτέ τη χαρά μου όταν ο ρομπερτο καρλος απέκρουσε με το χέρι στη γραμμή. ΉΤαν θεία δίκη είχατε διαμαρτυρηθεί κιόλας γελοίοι.

ΥΓ2: Βάλτε όλο το κύπελλο στον κώλο

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν βαρεθηκατε ρε να κλαιτε?
ξεκολατε πια με την καραμελιτσα σας
αντι να σταθειτε στο οτι και με 11 παιχτες αναθεμα αν περασατε 5 φορες το κεντρο, αναλωνεστε για ακομη μια φορα στην διαιτησια
για αυτο λοιπον
[size=30pt]κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα τρελόπαιδα. Θέλετε μια πιο νηφάλια και ουδέτερη άποψη; Ο παοκ έπαιξε όπως αναμενόταν στηριζόμενος στην ομολογουμένως για φέτος πολύ καλή του αμυντική παρουσία. Φάνηκε από την αρχή οτι θα έπαιζε κλειστά που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποκοπή των επιθετικών του (αυτός ο μούσλι πρέπει να αισθάνεται πολύ μόνος). Κατά την ταπεινή μου άποψη αδικήθηκε στη φάση με τον μπακαγιόκο (κόκκινη στον αβρααάμ που κατά τα άλλα ήταν χθες καταπληκτικός). Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που κατά τη γνώμη μου έκαψε την ομάδα σας ήταν ο βλαχοσέρβος ίβιτς που είναι ο μοναδικός παίκτης στα χρονικά που με έκανε να χαρώ που έφυγε από τον ΑΡΗ. Ποιός είσαι ρε μαλάκα ο τιμωρός των γηπέδων; Ηλίθιε έκαψες την ομάδα σου γιατί ακόμα και με δέκα ο παοκ είχε καλές πιθανότητες να πήγαινε στα πέναλτυ. Τέλος πάντων και του χρόνου με υγεία και κάψτε όλες τις εφημερίδες της σκατούπολής μας γιατί κάνουν μεγάλο κακό στις ομάδες μας.
Υ.Γ Κανονίστε να προστατέψετε και όχι να κάψετε και'σεις την ομάδα σας την Κυριακή

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν βαρεθηκατε ρε να κλαιτε?
ξεκολατε πια με την καραμελιτσα σας
αντι να σταθειτε στο οτι και με 11 παιχτες αναθεμα αν περασατε 5 φορες το κεντρο, αναλωνεστε για ακομη μια φορα στην διαιτησια
για αυτο λοιπον
[size=30pt]κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι επειδή δεν παίξαμε καλά πρέπει να μας γαμήσει η διαιτησία;;;;

Προσωπικά πιστεύω ότι και οι 2 αποβολές ήταν αυστηρότατες και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έδινε κάρτα με τίποτα (αμφιβάλλει κάποιος:;;; ) Επίσης έπρεπε να βγει με κοκκινη ο αβρααμακος ενώ το γκολ της αγγλίδας είναι οφσαιντ. Δεν κάθομαι τώρα στο ότι πριν την κοκκινη του Ιβιτς υπήρξε φαουλ στον Αραμπατζή γιατί αυτά είναι ψιλά γράμματα. ΝΟμίζω δλδ ότι η διαιτησία επηρέασε κατά πολύ το αποτέλεσμα. Τώρα αν εσείς αισθάνεστε περήφανοι αυτό είναι ο λόγος που και εγώ αισθάνομαι περήφανος για την πορεία σας στας Ευρώπας.

Καλημέρα.....

Επισκέπτης
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι επειδή δεν παίξαμε καλά πρέπει να μας γαμήσει η διαιτησία;;;;

Προσωπικά πιστεύω ότι και οι 2 αποβολές ήταν αυστηρότατες και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έδινε κάρτα με τίποτα (αμφιβάλλει κάποιος:;;; ) Επίσης έπρεπε να βγει με κοκκινη ο αβρααμακος ενώ το γκολ της αγγλίδας είναι οφσαιντ. Δεν κάθομαι τώρα στο ότι πριν την κοκκινη του Ιβιτς υπήρξε φαουλ στον Αραμπατζή γιατί αυτά είναι ψιλά γράμματα. ΝΟμίζω δλδ ότι η διαιτησία επηρέασε κατά πολύ το αποτέλεσμα. Τώρα αν εσείς αισθάνεστε περήφανοι αυτό είναι ο λόγος που και εγώ αισθάνομαι περήφανος για την πορεία σας στας Ευρώπας.

Καλημέρα.....
Όλο τα ίδια θα λέμε?
Τα ξέρουμε,τα βλέπουμε κάθε φορά,τα λέμε,τα ξαναλέμε,κ.ο.κ.
Στο Ελλαδιστάν μόνο για καλαμπούρι μπορείς ν'ασχοληθείς με το τόπι.
ΤΕΛΟΣ!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οσο και αν σας εχουν ψησει φετος οτι ειστε μεγαλη ομαδα
τα ιδια σκατα ειστε...
δειτε για ακομη μια φορα τις 4 φορες που κατεβηκατε αθηνα τι κανατε...
καραισκακη στον πρωτο γυρο2-0 που ευκολα μπορει να ηταν και 5-0
χωρις υποψια ευκαιριας, το μονο που θυμαστε ειναι οι βρωμιες του ψευτομαγκα
(γκαρσια)...
οακα με την αεκ 1-0 δεν εχετε να θυμαστε τπτ νομιζω??
οακα με τον βαζελο 3-0 καλυτερα μην μιλησω εεε???
και χτες τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...
σε 4 ματς υποτιθεμενα ντερμπυ δεν εκανες ενα γκολ!!!
και αναθεμα αν εκανες συνολικα και 5 ευκαιριες!!!
ε λοιπον μην τρεφετε αυταπατες οτι ξαφνικα γινατε μεγαλη ομαδα!!
βγαλτε λοιπον την μουρμου, και αφηστε τα ολα τα αλλα κατα μερος...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο και αν σας εχουν ψησει φετος οτι ειστε μεγαλη ομαδα
τα ιδια σκατα ειστε...
δειτε για ακομη μια φορα τις 4 φορες που κατεβηκατε αθηνα τι κανατε...
καραισκακη στον πρωτο γυρο2-0 που ευκολα μπορει να ηταν και 5-0
χωρις υποψια ευκαιριας, το μονο που θυμαστε ειναι οι βρωμιες του ψευτομαγκα
(γκαρσια)...
οακα με την αεκ 1-0 δεν εχετε να θυμαστε τπτ νομιζω??
οακα με τον βαζελο 3-0 καλυτερα μην μιλησω εεε???
και χτες τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...
σε 4 ματς υποτιθεμενα ντερμπυ δεν εκανες ενα γκολ!!!
και αναθεμα αν εκανες συνολικα και 5 ευκαιριες!!!
ε λοιπον μην τρεφετε αυταπατες οτι ξαφνικα γινατε μεγαλη ομαδα!!
βγαλτε λοιπον την μουρμου, και αφηστε τα ολα τα αλλα κατα μερος...

Αυτό λέω από τη στιγμή που δεν παίζουμε καλά γιατί να κουραζόμαστε και να πηγαίνουμε πέναλντι και παρατάσεις και μαλακίες. Κανονίζει ο διαιτητής για να τελείωνει το ματς νωρίτερα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πρωτα θα γινεται μεγαλη ομαδα και μετα θα ξαναμιλησω μαζι σας!!!
ο αντιπαλος μου καταλαβετε το δεν ειστε εσεις, οσο και να το θελετε!!!
αντε καλημερα και καλα μυαλα...

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καλημέρα τρελόπαιδα. Θέλετε μια πιο νηφάλια και ουδέτερη άποψη; Ο παοκ έπαιξε όπως αναμενόταν στηριζόμενος στην ομολογουμένως για φέτος πολύ καλή του αμυντική παρουσία. Φάνηκε από την αρχή οτι θα έπαιζε κλειστά που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποκοπή των επιθετικών του (αυτός ο μούσλι πρέπει να αισθάνεται πολύ μόνος). Κατά την ταπεινή μου άποψη αδικήθηκε στη φάση με τον μπακαγιόκο (κόκκινη στον αβρααάμ που κατά τα άλλα ήταν χθες καταπληκτικός). Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που κατά τη γνώμη μου έκαψε την ομάδα σας ήταν ο βλαχοσέρβος ίβιτς που είναι ο μοναδικός παίκτης στα χρονικά που με έκανε να χαρώ που έφυγε από τον ΑΡΗ. Ποιός είσαι ρε μαλάκα ο τιμωρός των γηπέδων; Ηλίθιε έκαψες την ομάδα σου γιατί ακόμα και με δέκα ο παοκ είχε καλές πιθανότητες να πήγαινε στα πέναλτυ. Τέλος πάντων και του χρόνου με υγεία και κάψτε όλες τις εφημερίδες της σκατούπολής μας γιατί κάνουν μεγάλο κακό στις ομάδες μας.
Υ.Γ Κανονίστε να προστατέψετε και όχι να κάψετε και'σεις την ομάδα σας την Κυριακή

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!  Ο ΙΒΙΤΣ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και Μ@##$@#ΑΣ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο θρίαμβος της κωλοφυλλάδας

http://[URL unfurl="true"]www.metropolisradio.gr/img/01metrosport1.jpg[/img[/URL]]

Τελικά αυτή η σκατούπολη δεν σώζεται με τίποτα

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
441
Πόντοι
26
Ολα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου δεν αξιζουν με ενα πρωταθλημα της λαρισας η του παοκ!!!Αυτοι που ξερουν απο μπαλλα καταλαβανε...Οι αλλοι ας πιστευουν οτι εχουν μεγαλη ομαδα...

Σωστος !!!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πρωτα θα γινεται μεγαλη ομαδα και μετα θα ξαναμιλησω μαζι σας!!!
ο αντιπαλος μου καταλαβετε το δεν ειστε εσεις, οσο και να το θελετε!!!
αντε καλημερα και καλα μυαλα...

Έλα ρε μεγάλε θα κλάψω αν δε μου ξαναμιλήσεις.

Το ξέρω ότι δεν είμαστε εμείς ο αντίπαλός σας. Τέτοιο είναι η σεντ ετιεν, η μολντε κτλ κτλ κτλ

Δηλαδή επειδή μας ξέσκισε εχτές ο πουστροδιαιτητής πρέπει να βάλουμε μυαλό;;;; Αλλά και ο αθλητισμός είναι μέρος του μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα. Που να πάει μπροστά αυτή η χώρα......

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανδρέας Βγενόπουλος

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι «θα ντρεπόμουν αν ήμουν Ολυμπιακός και προκρινόμουν με αυτό τον τρόπο», εννοώντας φυσικά τις αποφάσεις των διαιτητών στο Γ. Καραϊσκάκης.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ανδρέας Βγενόπουλος

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι «θα ντρεπόμουν αν ήμουν Ολυμπιακός και προκρινόμουν με αυτό τον τρόπο», εννοώντας φυσικά τις αποφάσεις των διαιτητών στο Γ. Καραϊσκάκης.
Ναι αντί να ντρέπεται για τα χάλια του κωλοχανείου του, ντρέπεται για τους άλλους. Με ξένο κώλο κάνω τον πούστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom