Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ουτε ο αντωνιου ουτε ο πατερας κανενας δεν μιλησε.
τσιμουδια.μονο στην ελλαδα ψαχνουν για δικαιολογιες κ οχι
για παικτες της προκοπης.ελεος πια.
δεν μπηκε αυτος που θελανε στην επιτροπη διαιτησιας?
τι αλλο θελουν επιτελους?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ αυτο λέω παραπάνω ??? καλός παπαρολόγος είσαι και συ... όπου έχουμε ευνοηθεί το παραδεχόμαστε.... δεν πανυγηρίζουμε όπως εσείς... αυτη είναι η κατάντια σας.
Πλάκα με κάνεις βγήκε ποτέ κανείς να πει ότι: ναι μας ευνόησε η διαιτησία!!!! :S
Εγώ πού ήμουν και δεν το είδα;;;;!!!!! :2funny: :2funny:
Πατάτε σε μία φάση και για αυτήν είμαστε κατάντια!!! :grin:
Υ.Γ.Πέρα από την κουβέντα σαν οπαδός του Ολυμπιακού εχώ να πω:
Mε έσκασαν ρε γμτ. μέχρι να νικήσουν,έχασα και το matrix εξαιτείας τους!!! :cheesy:
Σημειώνω ότι δεν σου είπα τίποτα και με αποκαλείς παπαρολόγο,κατάλαβες την διαφορά μας μεταξύ γαύρων και παοκτσήδων(φαίνεται ο ευρωπαίος παιδί μου);;; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ουτε ο αντωνιου ουτε ο πατερας κανενας δεν μιλησε.
τσιμουδια.μονο στην ελλαδα ψαχνουν για δικαιολογιες κ οχι
για παικτες της προκοπης.ελεος πια.
δεν μπηκε αυτος που θελανε στην επιτροπη διαιτησιας?
τι αλλο θελουν επιτελους?
Να χάσει ο θρύλος το πρωτάθλημα!!! :grin:
Όταν γίνει αυτό στην Ελλάδα ποδοσφαιρικά όλα θα είναι καλά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός που σας έριξε 2 ή 4 πέρυσι και σας πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά τρομάρα σας!!! :grin:
ΑΑΑ...κι εγω που νομιζα οτι μιλαγες για τον θρηνο που μας νικησε δικαιοτατα αποψε καθως επισης και για το καμαρι της Ελλαδας στην ευρωπη :cheesy:
Προφανως μιλουσες για αλλη ομαδα;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ΑΑΑ...κι εγω που νομιζα οτι μιλαγες για τον θρηνο που μας νικησε δικαιοτατα αποψε καθως επισης και για το καμαρι της Ελλαδας στην ευρωπη :cheesy:
Εσείς αγόρι από πότε έχετε να πάτε Ευρώπη;;;;!!!!! :grin:
Μάλλον θα σας καμαρώσουμε φέτος αν και έχω τις επιφυλάξεις μου!!! :2funny: :2funny:

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εσείς αγόρι από πότε έχετε να πάτε Ευρώπη;;;;!!!!! :grin:
Μάλλον θα σας καμαρώσουμε φέτος αν και έχω τις επιφυλάξεις μου!!! :2funny: :2funny:
Μιλας για ενα πρωταθλημα που βγαζει πρωταθλητη στα χαρτια και για το ιδιο πρωταθλημα που "Να κερδιζει το αιγαλεω και ο ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι να πανε να γ****"... ε μεσω αυτης της διαδικασιας προτιμω να μην βγαινω ευρωπη :cheesy:
Παρεπιπτοντως εχω να βγω ευρωπη λιγοτερα χρονια απ οσο σου πηρε να κανεις διπλο :cheesy:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
για ευρωπη τι μιλας?ομαδα με δεκαδες διακρισεις. :2funny: :2funny: :2funny:
κλαψομουνηδες μια ζωη.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μιλας για ενα πρωταθλημα που βγαζει πρωταθλητη στα χαρτια και για το ιδιο πρωταθλημα που "Να κερδιζει το αιγαλεω και ο ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι να πανε να γ****"... ε μεσω αυτης της διαδικασιας προτιμω να μην βγαινω ευρωπη :cheesy:
Παρεπιπτοντως εχω να βγω ευρωπη λιγοτερα χρονια απ οσο σου πηρε να κανεις διπλο :cheesy:
Λόγια του αέρα,αποδείχτηκε ποτέ τίποτα;;; :think:
Ούτε η Ευρώπη σε έχει καμία όρεξη,ζήσε με τις αναμνήσεις σου και τις προσδοκίες σου λοιπόν(το διπλό εγώ το έκανα εσέ πότε θα το κάνεις;;;)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μα δεν μιλαω...εσυ δηλαδη μιλας???? :P
Ναι ρε γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι άξιος να παίζω με μεγάλες και μικρές ομάδες να κερδίζω,να φέρνω χ και να χάνω!!! :grin:
Εσύ μόνα στα φιλικά το ζεις αυτό!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Κατά τα άλλα πιπιλάς την καραμέλα του άδικου και μονόπλευρου πρωταθλήματος!!! :cheesy:

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λόγια του αέρα,αποδείχτηκε ποτέ τίποτα;;; :think:
Ούτε η Ευρώπη σε έχει καμία όρεξη,ζήσε με τις αναμνήσεις σου και τις προσδοκίες σου λοιπόν(το διπλό εγώ το έκανα εσέ πότε θα το κάνεις;;;)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Λογω του αερα και του κοντε δεν περασατε στους 8 :P
Το διπλο το εκανα στη Ν. Φιλαδελφεια ...θυμασαι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom