Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ημουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Ξάνθη για το καρναβάλι,και αυτό που έζησα από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν για γέλια κ για σίχαμα.
Ενώ όλος ο κόσμος ξεφάντωνε στους ρυθμούς του καρναβαλιού,όπως λογικό ήταν,υπήρχαν κάποια καμμένα παιδάκια,πυο εντελώς στο άσχετο είτε ήταν μέσα στην παρέλαση του Ξανθιώτικου καρναβαλιού ,είτε εκτός παρέλασης γύρω στους δρόμους ή στα μαγαζιά,τραγουδούσαν ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ,τραγούδια για τον ΠΑΟΚ κ έβριζαν την Αθήνα.
Πραγματικά κουραστικοί και άκαιροι,και μου δημιούργησαν την χειρότερη οπαδική εντύπωση.
Και θεωρούσα τους γαύρους τους χειρότερους οπαδούς.
Πραγματικά κρίμα για τον ΠΑΟΚ,να έχει τετοιον άκαιρο και άκυρο κόσμο
Εγω αδερφε μενω αθηνα και ο μονιμος και πρωτος χαρακτηρισμος για τους παοκτσηδες ειναι Βουλγαροι. Καφροι υπαρχουν εκατεροθεν και σε ολες τις ομαδες.
Αληθεια χθες γιατι ολο το γηπεδο ειχε ελληνικες σημαιες και τραγουδουσε τον εθνικο υμνο? (μην μου πει κανεις οτι τους τονοθηκε το πατριωτικο συναισθημα ξαφνικα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ μόνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είδα.Ούτε Αρειανούς είδα,ούτε Ξναθιώτες που ήταν και στην πόλη τους στο κάτω-κάτω.Ουτε καν γαύρους στην Πάτρα στο καρναβάλι που πήγαινα μέχρι πέρσι συνεχώς.
Και δεν μιλάμε για μια -δυο παρέες.μιλάμε κατ'εξακολούθησην είδα διαφορετικά άτομα να λένε υπέρ του ΠΑΟΚ και να βρίζουν ΑΡΗ,ΗΡΑ,Αθήνα κτλ,κτλ,και μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το άκαιρο της ημέρας κ της πραγματικότητας.Πραγματικά έζησα αυτά ,που κατά καιρούς άκουγα για την μερίδα των φανατικών φίλων του ΠΑΟΚ,από κοντά και εντυπωσιαστηκα ιδιαίτερα αρνητικά

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Εγώ μόνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είδα.Ούτε Αρειανούς είδα,ούτε Ξναθιώτες που ήταν και στην πόλη τους στο κάτω-κάτω.Ουτε καν γαύρους στην Πάτρα στο καρναβάλι που πήγαινα μέχρι πέρσι συνεχώς.
Και δεν μιλάμε για μια -δυο παρέες.μιλάμε κατ'εξακολούθησην είδα διαφορετικά άτομα να λένε υπέρ του ΠΑΟΚ και να βρίζουν ΑΡΗ,ΗΡΑ,Αθήνα κτλ,κτλ,και μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το άκαιρο της ημέρας κ της πραγματικότητας.Πραγματικά έζησα αυτά ,που κατά καιρούς άκουγα για την μερίδα των φανατικών φίλων του ΠΑΟΚ,από κοντά και εντυπωσιαστηκα ιδιαίτερα αρνητικά

έχω δει και γω από κοντά! ΜΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ= ΓΚΑΦΡΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω αδερφε μενω αθηνα και ο μονιμος και πρωτος χαρακτηρισμος για τους παοκτσηδες ειναι Βουλγαροι. Καφροι υπαρχουν εκατεροθεν και σε ολες τις ομαδες.
Αληθεια χθες γιατι ολο το γηπεδο ειχε ελληνικες σημαιες και τραγουδουσε τον εθνικο υμνο? (μην μου πει κανεις οτι τους τονοθηκε το πατριωτικο συναισθημα ξαφνικα)

είμαι ο πρώτος που τα καταδικάζω και συμφωνώ σε αυτά που λες.Αλλά το θέμα μου δεν είναι το Αθήνα-Βούλγαροι κτλ,κτλ.Το θέμα μου είναι ότι σε έναν ουδέτερο χώρο όπως στο καρναβάλι της Ξάνθης,πόυ δεν είχε να κάνει με γήπεδο,καθόντουσαν άκαιρα κ φώναζαν για την ομάδα τους,λες κ το είχαν τόσο ανάγκη.Κ γω είμαι φανατικός με την ΑΕΚ,αλλά θα θεωρούσα τον εαυτό μου,τουλάχιστον γελοίο,να φώναζα μέσα σε έναν δρόμο συνθήματα για την ΑΕΚ,σε έναν άσχετο,με τα γήπεδα,χώρο...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
είμαι ο πρώτος που τα καταδικάζω και συμφωνώ σε αυτά που λες.Αλλά το θέμα μου δεν είναι το Αθήνα-Βούλγαροι κτλ,κτλ.Το θέμα μου είναι ότι σε έναν ουδέτερο χώρο όπως στο καρναβάλι της Ξάνθης,πόυ δεν είχε να κάνει με γήπεδο,καθόντουσαν άκαιρα κ φώναζαν για την ομάδα τους,λες κ το είχαν τόσο ανάγκη.Κ γω είμαι φανατικός με την ΑΕΚ,αλλά θα θεωρούσα τον εαυτό μου,τουλάχιστον γελοίο,να φώναζα μέσα σε έναν δρόμο συνθήματα για την ΑΕΚ,σε έναν άσχετο,με τα γήπεδα,χώρο...

ΠΙστεύω ότι τέτοιοι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και σίγουρα είναι πιτσιρικάδες.

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

Εγω στην πατρα πριν καμια 5ετια που ειχα παει για καρναβαλι ειχα δει ολυμπιακους να βριζουν παναθηναικους και το αντιστροφο...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...αλλωστε οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω "Δυστυχως μάγκες το ποδόσφαιρο είναι όπως η πολιτική .... ο καθε λαος έχει αυτό που του αξίζει" και αρα και τους οπαδους που του αξιζει :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΠΙστεύω ότι τέτοιοι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και σίγουρα είναι πιτσιρικάδες.

σίγουρα αδελφέ.Αλλά όχι σε τέτοιο κουραστικό σημείο.Άσε που από την άλλη,όπου γύραζα το κεφάλι μου από τα κασκόλ κ τα φουλάρια του ΠΑΟΚ που έβλεπα γύρω μου,νόμιζα ότι ήμουν σε πανηγύρι καποιου τίτλου του ΠΑΟΚ.Τόσο πολύ μιλάμε.
Αυτά είχα να πω,για την κατα τα άλλα συμπαθέστατη ομάδα κ τον λαό της,και παιδιά που ήσασταν στην Ξάνθη-φίλοι του ΠΑΟΚ....ήσασταν λίγο γραφικοί και άκυροι.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όχι σαφώς και δεν είναι ,απλά οι άλλοι είναι ΟΛΟΙ
Ρε φιλαράκο με το συμπάθειο κιόλας αυτά που γίνονται εκεί χάμω στη χαβούζα και το ξύλο που πέφτει μεταξύ σας δεν συγκρίνεται πως να το κάνουμε. ¨Οταν ήμουν πιτσιρικάς είχα έρθει στο μπουρδέλο σας και είχα δει ένα γαυρος οφη (ο τεράστιος Φρατζέσκος είχε βάλει απ'ευθείας κόρνερ αν θυμάστε το ματς) Την αλητεία που είδα δεν την έχω ξαναδει πουθενά. Μάλιστα ένα καλόπαιδό σας είχα μπει πριν το ματς μέσα και έδωσε φάπα στον Μαχλα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες. Η καφρίλα δεν έχει καμία σχέση με την μόρφωση

Σου θίξαμε τις φιλενάδες εσένα.

Ωραία στη λέξη πανεπιστήμιο βάλε την φράση "από τζάκι"

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Ρε φιλαράκο με το συμπάθειο κιόλας αυτά που γίνονται εκεί χάμω στη χαβούζα και το ξύλο που πέφτει μεταξύ σας δεν συγκρίνεται πως να το κάνουμε. ¨Οταν ήμουν πιτσιρικάς είχα έρθει στο μπουρδέλο σας και είχα δει ένα γαυρος οφη (ο τεράστιος Φρατζέσκος είχε βάλει απ'ευθείας κόρνερ αν θυμάστε το ματς) Την αλητεία που είδα δεν την έχω ξαναδει πουθενά. Μάλιστα ένα καλόπαιδό σας είχα μπει πριν το ματς μέσα και έδωσε φάπα στον Μαχλα.

αν δε σ αρέσει κάτσε στο "κράτος" σου να κάτσουμε στο "δικό" μας. Εγώ το ξαναλέω, και μεις καλά καφράκια είμαστε, αλλά εσείς είστε το κάτι άλλο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδάκια,είμαστε όλοι ΕΛΛΑΔΑ.Μην με κα΄νετε να μετανιώσω που έγραψα την κουτουράδα 100 βλαμμένων στην Ξάνθη.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν δε σ αρέσει κάτσε στο "κράτος" σου να κάτσουμε στο "δικό" μας. Εγώ το ξαναλέω, και μεις καλά καφράκια είμαστε, αλλά εσείς είστε το κάτι άλλο!

Τι λες ρε νιάνιαρο;;;;; Υπονοείς κάτι περί βουλγαρίας;;;;;;;;;;

giannaros

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κι εσενα αν δεν σου αρεσει ρε αδερφε το τι γινετε πανω μην ανεβαινεις...τι λογικη ειναι αυτη λες και μιλαμε για διαφορετικα κρατη...ακου εκει...ντροπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom