Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ριξτε μια παχια με το σπινθηροβολο βλεμα του κουλη τυπε μου να γουσταρετε. ρωτα το μπαροκ που εχετε πολλα κοινα αποτι φαινεται, υψηλο iq το οποιο ειναι εμφανες και υποψηφιοτητες ως μιστερ μαλακες. χαραμιζεστε εδω μεσα τυποι
συνεπως η αποψη σου ειναι οτι δεν εχεις καθολου αποψη
οποτε μεχρι να αποκτησεις μη μας πρηζεις τα παπαρια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
συνεπως η αποψη σου ειναι οτι δεν εχεις καθολου αποψη
οποτε μεχρι να αποκτησεις μη μας πρηζεις τα παπαρια
αποψη εχω τυπε να την μοιραστω με κολλημενα κομματοσκυλα και τσουτσεδες απλα δεν εχει νοημα. εσυ στηθηκες στον κουλη οποτε μαγκια σου , εμενα τι με ρωτας? ο,τι και να σου πουμε εχει μπετωσει η κουτρα σου με τον αποφοιτο του χαρβαρντ. ελπιζω πραγματικα να εχεις την τυχη να τον δεις στο τιμονι να γουσταρεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
επισης εσυ ηρθες εδω και κανεις προπαγανδα σε θρεντ ασχετο με πολιτικα. οποτε παρε τα παπαρακια σου τα πρησμενα και μπουλαρε αν δν γουσταρεις μιστερ μαλακα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αποψη εχω τυπε να την μοιραστω με κολλημενα κομματοσκυλα και τσουτσεδες απλα δεν εχει νοημα. εσυ στηθηκες στον κουλη οποτε μαγκια σου , εμενα τι με ρωτας? ο,τι και να σου πουμε εχει μπετωσει η κουτρα σου με τον αποφοιτο του χαρβαρντ. ελπιζω πραγματικα να εχεις την τυχη να τον δεις στο τιμονι να γουσταρεις
αυτα ειναι πιπες
ειτε δεν εχεις καθολου αποψη γιατι εισαι λιγος, ειτε εχεις αλλα εισαι μουλωχτη πουστρα και δεν μολογας γιατι φοβασαι το νιαγαρα απο σκατα που θα σε λουσει αν ξεστομισεις το ονομα
αυτα τα περι δεν σας λεω την αποψη μου γιατι δεν θα την εκτιμησετε τα ακουω βερεσε
η λιγος η μουλωχτος
διαλεξε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
επισης εσυ ηρθες εδω και κανεις προπαγανδα σε θρεντ ασχετο με πολιτικα. οποτε παρε τα παπαρακια σου τα πρησμενα και μπουλαρε αν δν γουσταρεις μιστερ μαλακα
εγω δε φευγω
διωξε με εσυ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αυτα ειναι πιπες
ειτε δεν εχεις καθολου αποψη γιατι εισαι λιγος, ειτε εχεις αλλα εισαι μουλωχτη πουστρα και δεν μολογας γιατι φοβασαι το νιαγαρα απο σκατα που θα σε λουσει αν ξεστομισεις το ονομα
αυτα τα περι δεν σας λεω την αποψη μου γιατι δεν θα την εκτιμησετε τα ακουω βερεσε
η λιγος η μουλωχτος
διαλεξε
χαχα ρε τυπε τελικα δν ειναι τυχαιο τιποτα εδω μεσα. μιστερ μαλακας μπετο κιολας. αποψη εχω αλλα το να μιλαω με τυπο που εχει ως επιχειρημα το "ελυσε τα θεματα με τη τροικα" ειναι το λιγοτερο ακυρο. για καβλαντα ειμαι εδω σιγα μην κανω και σοβαρη πολιτικη συζητηση με τυπο στημενο στα 4 . λιγοςο η μουλωχτος εγω, πολυς και βλακας εσυ, τα βρηκαμε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εγω δε φευγω
διωξε με εσυ
μπα τυπε αυτα τα αντιδημοκρατικα τα κανουν οι αξιοι σου ο βοριδης (ο ακτιβιστης της δεξιας με τσεκουρια), ο αδωνις ο υμνηστης της χουντας και ο δενδιας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χαχα ρε τυπε τελικα δν ειναι τυχαιο τιποτα εδω μεσα. μιστερ μαλακας μπετο κιολας. αποψη εχω αλλα το να μιλαω με τυπο που εχει ως επιχειρημα το "ελυσε τα θεματα με τη τροικα" ειναι το λιγοτερο ακυρο. για καβλαντα ειμαι εδω σιγα μην κανω και σοβαρη πολιτικη συζητηση με τυπο στημενο στα 4 . λιγοςο η μουλωχτος εγω, πολυς και βλακας εσυ, τα βρηκαμε
για να σε τσουζει και να κανεις κουβεντα τοσες σελιδες, δεν εισαι απολιτικ
ειτε συριζαιος εισαι (λογω πρωταθληματος σμπαοκ) ειτε χρυσαυγιτης και σε τσουζει η κωλαρα σου που ο σαμαρας σας εκλεισε στη μπουζου
οσο και να λυσας η ΝΔ θα βγει δεν πα να βαρας τον κωλο σου κατω
και τα περι υψηλης κριτικης βαλτα στον κωλο σου, οταν σε ρουμπωνει ο αλλος το γυρνας στα τσαμικα και στα μιστερ μαλακας
νοτιομακεδονα αρχιηλιθιε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
για να σε τσουζει και να κανεις κουβεντα τοσες σελιδες, δεν εισαι απολιτικ
ειτε συριζαιος εισαι (λογω πρωταθληματος σμπαοκ) ειτε χρυσαυγιτης και σε τσουζει η κωλαρα σου που ο σαμαρας σας εκλεισε στη μπουζου
οσο και να λυσας η ΝΔ θα βγει δεν πα να βαρας τον κωλο σου κατω
και τα περι υψηλης κριτικης βαλτα στον κωλο σου, οταν σε ρουμπωνει ο αλλος το γυρνας στα τσαμικα και στα μιστερ μαλακας
νοτιομακεδονα αρχιηλιθιε
γατος εισαι τυπε. σε ολα μεσα επεσες.. οσο παραπανω μιλας τοσο με επιβεβαιωνεις για το οτι δν εχει νοημα να σου μιλαει κανεις σοβαρα. αυτα περι πρωταθληματος παοκ και συριζα τα πιστευουνε κατι τυποι με μυαλο τσουκαλα τυπε. μη σου χαλασω τη παραισθηση οτι ρουμπωνεις τυπε μου εδω μεσα , μια ικανοποιηση εχεις κ εσυ ο καημενος μη στη στερησουμε κ εσενα. οταν ακομα κ εδω μεσα καποιοι λιγοι σε βγαζουν αρχιμαλακα τυπακο μου κατι λεει . εσυ βαλε στον κωλο σου τη ψωλη του κουλη τυπε και ασε με εμενα λαχανακι μου

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
συριζοπουλι εισαι ρε καημενε νοτιομακεδονα;
ξεπουλησες τη μακεδονια για ενα πρωταθλημα;
θα ριξεις και νοτοπουλου το μαιο;
μαλακα φιογκο, μιλαω και σοβαρα με την παρτη σου
αχαχαχαχ τυπε εισαι πιο χαζος και απο τις αμοιβαδες. το πατο σου πηγα να πουλησω τυπε αλλα ακομα κ αυτος μηδενικη χρησιμοτητα εχει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μπα τυπε αυτα τα αντιδημοκρατικα τα κανουν οι αξιοι σου ο βοριδης (ο ακτιβιστης της δεξιας με τσεκουρια), ο αδωνις ο υμνηστης της χουντας και ο δενδιας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αχαχαχαχ τυπε εισαι πιο χαζος και απο τις αμοιβαδες. το πατο σου πηγα να πουλησω τυπε αλλα ακομα κ αυτος μηδενικη χρησιμοτητα εχει
ασε ρε τυπε καταλαβαμε
σου βρωμαει η ΝΔ, σου φταιει ο τσεκουριας ο βοριδης, πηρες και πρωταθλημα μετα απο 40 χρονια...
καταλαβαμε, σου θιξαμε το συριζα και μας το λες απεξω απεξω οτι στεναχωριεσαι
πες ειμαι αμοιβαδα και στηριζω τα πουληταρια της μακεδονιας γιατι πηρα πρωταθλημα
θα ερθεις αποξω να ριξεις νοτοπουλου και γιαννουλη να το παρετε και του χρονου
νοτιομακεδονας μαλακας με περικεφαλαια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ασε ρε τυπε καταλαβαμε
σου βρωμαει η ΝΔ, σου φταιει ο τσεκουριας ο βοριδης, πηρες και πρωταθλημα μετα απο 40 χρονια...
πες ειμαι αμοιβαδα και στηριζω τα πουληταρια της μακεδονιας γιατι πηρα πρωταθλημα
τυπε για πες ποια ητανε η προταση της νδ για το μακεδονικο ζητημα ? θυμασαι τι ειχε προτεινει ο κουλης και η ντοριτσα ? για πες ρε τσουτσεκι αμοιβαδα να σε δω βρε μιστερ μαλακα . τη νοτοπουλο ενα πουτσο θα την εριχνα μονο κωλοβλακα κ εσενα μια φαπα μπας και συνελθεις

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
ασε ρε τυπε καταλαβαμε
οχι και Νοτοπουλου,τον απαξιωνεις τυπε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

ΣΥΡΙΖΑ και μπαοκ πάνε μαζί ρε πουλί!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε για πες ποια ητανε η προταση της νδ για το μακεδονικο ζητημα ? θυμασαι τι ειχε προτεινει ο κουλης και η ντοριτσα ? για πες ρε τσουτσεκι αμοιβαδα να σε δω βρε μιστερ μαλακα . τη νοτοπουλο ενα πουτσο θα την εριχνα μονο κωλοβλακα κ εσενα μια φαπα μπας και συνελθεις
εεεεεεεετσι
ενα ενα βγαλτα
μολογας χωρις ξυλο κακομοιρη
τι ελεγε η ντοριτσα ε;
οταν θα σου ανοιξει σχολη μακεδονικων σπουδων απεναντι απο το λευκο πυργο θα καταλαβεις μαλακα μπονομπο που ανταλλαζεις την πατριδα σου με 1000 καπνογονα στο θερμαικο μετα απο 40 χρονια
αλλα σας εχω δει εκει πανω μερικους τι κολλημενοι μαλακες ειστε
5 χρονια ερχομουνα και εχω πληρη αντιληψη
μονο τους δημαρχους και τους νομαρχες που βγαζετε τα τελευταια 20 χρονια να δεις, καταλαβαινεις
που κανατε διαδηλωσεις γιατι δεν ειχατε κι εσεις διοδια οπως η αθηνα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εεεεεεεετσι
ενα ενα βγαλτα
μολογας χωρις ξυλο κακομοιρη
τι ελεγε η ντοριτσα ε;
οταν θα σου ανοιξει σχολη μακεδονικων σπουδων απεναντι απο το λευκο πυργο θα καταλαβεις μαλακα μπονομπο που ανταλλαζεις την πατριδα σου με 1000 καπνογονα στο θερμαικο μετα απο 40 χρονια
αλλα σας εχω δει εκει πανω μερικους τι κολλημενοι μαλακες ειστε
5 χρονια ερχομουνα και εχω πληρη αντιληψη
μονο τους δημαρχους και τους νομαρχες που βγαζετε τα τελευταια 20 χρονια να δεις, καταλαβαινεις
που κανατε διαδηλωσεις γιατι δεν ειχατε κι εσεις διοδια οπως η αθηνα

παρε βλακα. το ιδιο πραγμαε ελεγαν κ αυτοι με τα τσιπροπουλα. τωρα εγινε πουλησατε τη μακεδονια για ενα πρωταθλημα. αν ητανε ο κουλης και εκανε την ιδια συμφωνια θα του εδινες και τη μανα σου εκτος απο τη σουφρα σου ετσι ? εσυ μολογας χωρις ξυλο οτι εισαι μια αμοιβαδα που ακολουθει πιστα τα αφεντικα της. για τους νομαρχες και δημαρχους καλα τα λες, δν ειχαμε δα και καμινη πακη αβραμοππουλους και σια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom