Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
στις ποσες φορες οτι δν τιθεται θεμα συγκρισης με τα ταγαρια του συριζισταν το καταλαβαινεις?

Εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί εμείς έχουμε ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Εσύ όπως είπες, στα παπάρια σου, κάνεις εύκολη υψηλή κριτική από μακρυά εκ του ασφαλούς και στηρίζεις τον ΚΑΝΕΝΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
εχω περασει επιτυχως συνεντευξεις και αξιολογηση απο αγγλους και γερμανους :birdman:

μονο αν εισαι μελος κομματομαφιας ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ σε τραπεζα μς ως προσον το πτυχιο κοινωνικων επιστημων και μισθο 10k

οι περισσοτεροι αποφοιτοι της παντειου ντελιβεραδες ειναι

Πως σε χάσαμε εσένα ρε τύπε, τα καλύτερα μυαλά της χώρας φεύγουν στο εξωτερικό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τυπε αν περιμενεις με τη χ.α να δεις "κορυφη"εισαι χειροτερος απο μενα που περιμενω τον ΠΑΟ να παρει νταμπλ :headbang: :headbang:

με την ΧΑ το μονο που περιμενω ειναι να σουταρει τα λαθρο

κατι που σιγουρα ΔΕΝ θα κανει αυτος

URL]]

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
με την ΧΑ το μονο που περιμενω ειναι να σουταρει τα λαθρο

κατι που σιγουρα ΔΕΝ θα κανει αυτος

http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2016-12/kyriakos_mitsotakis.jpg[/img[/URL]]

[/quote]Μηπως περασες καμμια συνεντευξη απ τα βαφεν εσ εσ η απο τον Ναιτζελ Φαρατζ τυπε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
κλωνος του Νικολιου????

Όχι, δε δουλεύω στο δημόσιο, σε μια πιτσαρία της γειτονίας μου τα βράδυα και το πρωί καφέδες.  :dancing: :dancing:

αντε να προλαβει να σε διορισει ο κουλης πριν χασεις την μανουλα σου

Γιατί; Μια χαρά είμαι με το παπάκι μου και έχω και τα τυχερά μου.  :rockon: :rockon: :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εσύ τύπε τσίπρα δαγκωτό λόγω παοκ;
ρε τυπε την ιδια πιπα μο απαντας εδω και μηνες και την ιδια απαντηση παιρνεις. η δεν καταλαβαινεις η δεν εχεις να πεις κατι αλλο. οποιος κραζει τον αστειο κουλη ειναι με αλεξη ?? αν εσυ ετσι εχεις μαθει να λειτουργεις δν σημαινει οτι ολοι εχουνε την ιδια περιορισμενη αντιληψη. οσο για την 'ευκολη" κ εκ του ασφαλους κριτικη που λες οτι κανω, ελα καντηνα και εσυ αν θελεις απο την χωρα και ξεκινα καινουρια ζωη αλλου απο το 0 να δεις την ευκολια τυπε μου. και αν νομιζεις οτι δν μας νοιαζει κανεις λαθος γιατι ολοι εκει περα θελουμε να γυρισουμε αλλα οχι σε χειροτερη κατασταση απο αυτη που φυγαμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
ρε τυπε την ιδια πιπα μο απαντας εδω και μηνες και την ιδια απαντηση παιρνεις. η δεν καταλαβαινεις η δεν εχεις να πεις κατι αλλο. οποιος κραζει τον αστειο κουλη ειναι με αλεξη ?? αν εσυ ετσι εχεις μαθει να λειτουργεις δν σημαινει οτι ολοι εχουνε την ιδια περιορισμενη αντιληψη. οσο για την 'ευκολη" κ εκ του ασφαλους κριτικη που λες οτι κανω, ελα καντηνα και εσυ αν θελεις απο την χωρα και ξεκινα καινουρια ζωη αλλου απο το 0 να δεις την ευκολια τυπε μου. και αν νομιζεις οτι δν μας νοιαζει κανεις λαθος γιατι ολοι εκει περα θελουμε να γυρισουμε αλλα οχι σε χειροτερη κατασταση απο αυτη που φυγαμε.

Τύπε, σε δικαιολογώ γιατί

α) είσαι σουρωμένος ακόμα
β) είσαι μπαοκ (περιορισμένο iq)
γ) ζεις μακρυά και δικαιολογημένα δεν έχεις άποψη.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε, σε δικαιολογώ γιατί

α) είσαι σουρωμένος ακόμα
β) είσαι μπαοκ (περιορισμένο iq)
γ) ζεις μακρυά και δικαιολογημένα δεν έχεις άποψη.
μιλαμε επιχειρηματολογια οχι μαλακιες.. ειδικα το οτι ειμαι μακρια και φυσικα δν υπαρχουν μεσα  (οπως ιντερνετ ας πουμε) για να κραταω επαφη με το τι γινεται πισω.. εσυ εισαι πιο τσακαλι και απο τον κουλη δικε μου (τονα εισαι τσουτσες του και να μιλας για χαμηλο iq παντως με ξεπερναει)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
για να μη λεμε πολλα
ακυρος ο κουλης
πες μας τι να ριξουμε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
για να μη λεμε πολλα
ακυρος ο κουλης
πες μας τι να ριξουμε
ριξτε μια παχια με το σπινθηροβολο βλεμα του κουλη τυπε μου να γουσταρετε. ρωτα το μπαροκ που εχετε πολλα κοινα αποτι φαινεται, υψηλο iq το οποιο ειναι εμφανες και υποψηφιοτητες ως μιστερ μαλακες. χαραμιζεστε εδω μεσα τυποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom