Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως χθες είδαμε ακόμα μία "σφαγή" του ΠΑΟΚ, που τον παίζουν ανάποδα οι διαιτητές....

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Οι ικανοί και άξιοι άνθρωποι δεν ασχολούνται στην Ελλάδα με τα κοινά. Στις μέρες μας δεν υπάρχει κανένας άξιος και ικανός άνθρωπος που να είναι σε κάποιο κόμμα. Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.
Τα χάλια μας στο Βόλο ήταν γιατί ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ είδε τη πεζογέφυρα και είπε "έλα μωρές που θα πάνε εκεί πάνω". Μπορεί να γίνει στη Κρήτη. Εγώ ΕΠΙΜΕΝΩ και λέω πως από τη στιγμή που είναι η 3η φορά που βρισκόμαστε θα πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Τη πρώτη φορά έγινε σε ουδέτερο έδοφαος, τη δεύτερη στην Αθήνα, τώρα θα πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι για μένα το σωστό
Τυπε η ελας δεν ήθελε να γίνει ο τελικός στον Βόλο, το γήπεδο δεν έχει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο..
ο Τσετσένος πίεσε πολιτικά..
Έπρεπε να γκρεμίσουν την γέφυρα πριν τον αγώνα, αν έβαζε ματαδες πάνω, θα τους έκαναν σαιτες οι χουλιγκανοι..
Έξω οι δικοί μας τους παίζανε με πέτρες και μπουκάλια για καμιά ώρα..
Τι να κάνουν και οι μπατσαιοι;
" Τα λέω εγώ που δεν τους έχω καμία εκτίμηση"
Τελικός στο ΟΑΚΑ το κλαμπ του μπαοκ στην Ομόνοια κλειστο (πέρσι ήταν άτομα της ΠΑΕ μαζί με τους Ούννους που είχαν στήσει οδοφράγματα και φωτιές)
Αν φτάναμε οι δικοί μας στην Ομόνοια θα γινόταν μεγάλο μακελειό, μιλάμε για 500 άτομα και έστειλαν πάνω από 1000 μπουκάλια στους ματαδες,είχε 5-6 τραυματίες
και όποιος σηκώσει σημαία της Βουλγαρίας να κινηθούν οι αυτό φορές διαδικασίες..
(θυμάσαι πέρσι που σουλατσαρανε με σημαια στην Τούμπα
και κουναγανε σημαίες στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που τους πήγαιναν στο ΟΑΚΑ)..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Η εξυγίανση του τσετσενου στα καλύτερα της...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να θεωρεί τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πέρσι.  :shit: :shit: πόσο τρομπας πρέπει να είσαι ρε κλεφτοκοτορουμανε :tooth: :piss:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να θεωρεί τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πέρσι.  :shit: :shit: πόσο τρομπας πρέπει να είσαι ρε κλεφτοκοτορουμανε :tooth: :piss:
εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.

Τύπε, ο Λουτσέσκος είναι

α) Ψευτράκος
β) σανοπωλητής.

Τι ψηφάς;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Kανε την κωλοτρυπιδα σου μεσα-εξω γιατι στην εχω κανει σαν καλτσα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε, ο Λουτσέσκος είναι

α) Ψευτράκος
β) σανοπωλητής.

Τι ψηφάς;
πρεζεμπορας να μην ειναι κ ολα καλα τυπε. τωρα το χαρτινο οτι το θεωρειτε καθαρο κ αξια κερδισμενο μονο εσεις και τα χανουμια λεει πολλα οσο να πεις.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
τους έφυγες;η σε πιάσανε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
πρεζεμπορας να μην ειναι κ ολα καλα τυπε. τωρα το χαρτινο οτι το θεωρειτε καθαρο κ αξια κερδισμενο μονο εσεις και τα χανουμια λεει πολλα οσο να πεις.

Ποιός είναι πρεζέμπορας τύπε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.725
Πόντοι
10.326
Ενώ εσύ πέρασες τον Αστέρα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ τύπε.
ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ μόνο 1 έβαλε καθαρό γκολ ! Μήπως έβαλε κ 2 και δεν το είδα?? Να σου θυμίσω πως 2-0 έληξε το πρώτο ματς! :2on1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.725
Πόντοι
10.326
Και ΤΩΡΑ ένα κλωτσο ΤΡΙΜΠΑΛΟΥ στα παγουρια για να βαλουνε μυαλό!!! :wanker: :wanker: :wanker:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι τύπε, δεν τον ξέρω, να προσέχεις τα κουμπαράκια σου.
δεν ειναι δικα μου τυπε. αλλωνων ειναι που εχουνε κ βλεψεις για εξουσια . τα δικα μου τα προσεχω κ δν τα αφηνω να με εκμεταλλευονται σαν οχημα για τα προσωπικα τους ωφελη επειδη με βρηκανε αγαθο και χαζουλη οπως κανουν αλλοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
δεν ειναι δικα μου τυπε. αλλωνων ειναι που εχουνε κ βλεψεις για εξουσια . τα δικα μου τα προσεχω κ δν τα αφηνω να με εκμεταλλευονται σαν οχημα για τα προσωπικα τους ωφελη επειδη με βρηκανε αγαθο και χαζουλη οπως κανουν αλλοι

Κάτσε, σε έχασα, για το Σαμπίντι μιλάς τώρα;  :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom