You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Τυπε η ελας δεν ήθελε να γίνει ο τελικός στον Βόλο, το γήπεδο δεν έχει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο..Οι ικανοί και άξιοι άνθρωποι δεν ασχολούνται στην Ελλάδα με τα κοινά. Στις μέρες μας δεν υπάρχει κανένας άξιος και ικανός άνθρωπος που να είναι σε κάποιο κόμμα. Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.
Τα χάλια μας στο Βόλο ήταν γιατί ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ είδε τη πεζογέφυρα και είπε "έλα μωρές που θα πάνε εκεί πάνω". Μπορεί να γίνει στη Κρήτη. Εγώ ΕΠΙΜΕΝΩ και λέω πως από τη στιγμή που είναι η 3η φορά που βρισκόμαστε θα πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Τη πρώτη φορά έγινε σε ουδέτερο έδοφαος, τη δεύτερη στην Αθήνα, τώρα θα πρέπει να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι για μένα το σωστό
ο Τσετσένος πίεσε πολιτικά..
Έπρεπε να γκρεμίσουν την γέφυρα πριν τον αγώνα, αν έβαζε ματαδες πάνω, θα τους έκαναν σαιτες οι χουλιγκανοι..
Έξω οι δικοί μας τους παίζανε με πέτρες και μπουκάλια για καμιά ώρα..
Τι να κάνουν και οι μπατσαιοι;
" Τα λέω εγώ που δεν τους έχω καμία εκτίμηση"
Τελικός στο ΟΑΚΑ το κλαμπ του μπαοκ στην Ομόνοια κλειστο (πέρσι ήταν άτομα της ΠΑΕ μαζί με τους Ούννους που είχαν στήσει οδοφράγματα και φωτιές)
Αν φτάναμε οι δικοί μας στην Ομόνοια θα γινόταν μεγάλο μακελειό, μιλάμε για 500 άτομα και έστειλαν πάνω από 1000 μπουκάλια στους ματαδες,είχε 5-6 τραυματίες
και όποιος σηκώσει σημαία της Βουλγαρίας να κινηθούν οι αυτό φορές διαδικασίες..
(θυμάσαι πέρσι που σουλατσαρανε με σημαια στην Τούμπα
και κουναγανε σημαίες στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που τους πήγαιναν στο ΟΑΚΑ)..
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να θεωρεί τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πέρσι. πόσο τρομπας πρέπει να είσαι ρε κλεφτοκοτορουμανε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.
Τύπε, ο Λουτσέσκος είναι
α) Ψευτράκος
β) σανοπωλητής.
Τι ψηφάς;
Kανε την κωλοτρυπιδα σου μεσα-εξω γιατι στην εχω κανει σαν καλτσα.εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
πρεζεμπορας να μην ειναι κ ολα καλα τυπε. τωρα το χαρτινο οτι το θεωρειτε καθαρο κ αξια κερδισμενο μονο εσεις και τα χανουμια λεει πολλα οσο να πεις.Τύπε, ο Λουτσέσκος είναι
α) Ψευτράκος
β) σανοπωλητής.
Τι ψηφάς;
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
με εσας θα τα πουμε τελικο τυπακο μολις περασετε την αποδεκατισμενη λαμια κακομοιρηKανε την κωλοτρυπιδα σου μεσα-εξω γιατι στην εχω κανει σαν καλτσα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
τους έφυγες;η σε πιάσανε;εδω εσεις πιστευετε οτι παιζετε μπαλαρα και ειστε ομαδαρα τυπε μου στον ρουμανο κολλησες? τοσοι ψεκασμενοι ελληνες στο λιμανι παιζουνε φροντισε τους πρωτα αυτους και μετα ασχολεισαι και με τους αλλοδαπους.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
πρεζεμπορας να μην ειναι κ ολα καλα τυπε. τωρα το χαρτινο οτι το θεωρειτε καθαρο κ αξια κερδισμενο μονο εσεις και τα χανουμια λεει πολλα οσο να πεις.
Ποιός είναι πρεζέμπορας τύπε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
με εσας θα τα πουμε τελικο τυπακο μολις περασετε την αποδεκατισμενη λαμια κακομοιρη
Ενώ εσύ πέρασες τον Αστέρα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ τύπε.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.725
- Πόντοι
- 10.326
ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ μόνο 1 έβαλε καθαρό γκολ ! Μήπως έβαλε κ 2 και δεν το είδα?? Να σου θυμίσω πως 2-0 έληξε το πρώτο ματς!Ενώ εσύ πέρασες τον Αστέρα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ τύπε.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
δν ακουγεσαι καλα τυπε μου μπουκωμενος εισαι ?τους έφυγες;η σε πιάσανε;
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
κρυσταλλινα τυπε.Ενώ εσύ πέρασες τον Αστέρα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ τύπε.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
ενα κουμπαρακι τυπε μου δν πιστευωνα τον ξερεις εσυΠοιός είναι πρεζέμπορας τύπε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
κρυσταλλινα τυπε.
ενα κουμπαρακι τυπε μου δν πιστευωνα τον ξερεις εσυ
Όχι τύπε, δεν τον ξέρω, να προσέχεις τα κουμπαράκια σου.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι δικα μου τυπε. αλλωνων ειναι που εχουνε κ βλεψεις για εξουσια . τα δικα μου τα προσεχω κ δν τα αφηνω να με εκμεταλλευονται σαν οχημα για τα προσωπικα τους ωφελη επειδη με βρηκανε αγαθο και χαζουλη οπως κανουν αλλοι
Όχι τύπε, δεν τον ξέρω, να προσέχεις τα κουμπαράκια σου.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι δικα μου τυπε. αλλωνων ειναι που εχουνε κ βλεψεις για εξουσια . τα δικα μου τα προσεχω κ δν τα αφηνω να με εκμεταλλευονται σαν οχημα για τα προσωπικα τους ωφελη επειδη με βρηκανε αγαθο και χαζουλη οπως κανουν αλλοι
Κάτσε, σε έχασα, για το Σαμπίντι μιλάς τώρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K