Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.018
Πόντοι
1.756
βρε τρυπιε μην πετας το τοπι στην εξεδρα..
οι καλοι-εξυπνοι νταβαδες,εχουν τις πουτανες τους στην φαπα κ το δελο  364 ημερεσ τον χρονο κ την 365η τις πανε στα μπουζουκια κ γυρνανε το μαγαζι αναποδα για να τους δειξουν ποσο τις αγαπανε..
Πηρες το 3ο σου κατσαρολι σε 93 χρονια υπαρξης κ βγαζεις τετοια γλωσσα???
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ..
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ..
ΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ???
ΣΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ..
ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΟΡΚ ΕΙΣΑΙ???
ΥΓ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ ΡΟΜΠΕΣ..
ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ..
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ..
ΣΕ ΕΝΑ 3ΜΗΝΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
Τα χωρια της Ελλαδας μην τα αναφερεις τυπε... Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι....
Κουδουνιστρα σε εκανε η Λαμια και ο ΟΦΗ....που μου λες εμενα για χωρια...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.440
Πόντοι
216
Μπραβο του.Αξιος πρωταθλητης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α μπα?
Επειδη ο Μαρινακης δηλαδη αναζητα σανιδα σωτηριας και γλειφει πλεον τον Μητσοτακη, παει να πει οτι τον δεχθηκαμε κιολας?
Εγω ως χρηματοδοτη της Χρυσης Αυγης τον ηξερα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλακα τρολιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Όχι ρε δε τον δεχτήκατε. Τον πετάξατε με τις κλωτσίες από την Πειραιώ (που η πιάτσα ψιθυρίζει ότι το νοίκι το πληρώνει ο Μαρινάκης). Ο Άδωνις ειδικά; Ακούει Μαρινάκης και βγάζει σπυριά. Χέσε μας ρε δικηγόρε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μαλακα τρολιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Όχι ρε δε τον δεχτήκατε. Τον πετάξατε με τις κλωτσίες από την Πειραιώ (που η πιάτσα ψιθυρίζει ότι το νοίκι το πληρώνει ο Μαρινάκης). Ο Άδωνις ειδικά; Ακούει Μαρινάκης και βγάζει σπυριά. Χέσε μας ρε δικηγόρε...
Ρε τύπε επρεπε να γινετε δημοσιογραφοι μερικοι. Πού τα γνωριζετε ολα?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειναι σαν τοτε που μας παρατουσε ο κοκκαλης τυπε και διαλυομασταν απο τα δισεκατομμυρια των πολυμετοχικων? :S
Μα σας παράτησε ο Κόκκαλης Τάκη. Και σύμφωνα με ότι διάβασε ο Μαρινάκης στη "συνέντευξη" έβαλε το 60% του προσωπικού του χαρτοφυλακίου ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) για να μη διαλυθείτε.... :sunglasses: :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο μαρινακης δεν πληρωνει κανενα ενοικιο στην πειραιως
αυτο που εγινε ειναι οτι στα γραφεια της τοπικης της ΝΔ στον πειραια (και οχι στα κεντρικα της πειραιως) εκανε δωρεα 2 υπολογιστες και 2 κλιματιστικα εις μνημη του πατερα του που ηταν βουλευτης πειραια της ΝΔ
εκτος απο τη δωρεα μαρινακη εκαναν δωρεες και αλλοι 2 επιχειρηματιες, ανοιχτα, δηλωμενα και φορολογημενα
συνολικα η δωρεα μαρινακη εκανε περιπου 2000 ευρω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξερεις πόσες κουμπαριές εχει το μητσοτακέικο?
Εκατονταδες.

Αυτο ελειπε η Ντορα να αναλωσει πολιτικο κεφαλαιο για να στηριζει τον καμμενο Μαρινακη
Μαλάκα άσε το τρολάρισμα τώρα. Εκτός και αν η Ντόρα έχει καμιά 100αριά κουμπαριές και ΟΛΕΣ είναι ο Βενιάμης, ο Πατέρας, ο Αγγελικούσης, ο Οικονόμου, η Φράγκου, ο Τσάκος κτλπ.
ΑΝ εξισώνεις τον Μήτσο τον μπακάλη που έκανε κουμπάρο η Ντόρα στα Ανώγια της Κρήτης με τον Μαρινάκη που έχει 70 κομμάτια πλοία, εφημερίδες, σταθμούς, ακίνητα σε μεγάλες πόλεις του κόσμου κτλπ, κάνε μου τη χάρη και άλλαξε ομάδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μαλάκα άσε το τρολάρισμα τώρα. Εκτός και αν η Ντόρα έχει καμιά 100αριά κουμπαριές και ΟΛΕΣ είναι ο Βενιάμης, ο Πατέρας, ο Αγγελικούσης, ο Οικονόμου, η Φράγκου, ο Τσάκος κτλπ.
ΑΝ εξισώνεις τον Μήτσο τον μπακάλη που έκανε κουμπάρο η Ντόρα στα Ανώγια της Κρήτης με τον Μαρινάκη που έχει 70 κομμάτια πλοία, εφημερίδες, σταθμούς, ακίνητα σε μεγάλες πόλεις του κόσμου κτλπ, κάνε μου τη χάρη και άλλαξε ομάδα.
Και τον Θεο τον ιδιο να εχει κουμπαρο ο Μαρινακης, ειναι τελειωμενος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο μαρινακης δεν πληρωνει κανενα ενοικιο στην πειραιως
αυτο που εγινε ειναι οτι στα γραφεια της τοπικης της ΝΔ στον πειραια (και οχι στα κεντρικα της πειραιως) εκανε δωρεα 2 υπολογιστες και 2 κλιματιστικα εις μνημη του πατερα του που ηταν βουλευτης πειραια της ΝΔ
εκτος απο τη δωρεα μαρινακη εκαναν δωρεες και αλλοι 2 επιχειρηματιες, ανοιχτα, δηλωμενα και φορολογημενα
συνολικα η δωρεα μαρινακη εκανε περιπου 2000 ευρω
Καλά. Εγώ είπα ότι η πιάτσα ψιθυρίζει, καλώς ή κακώς παλιότερα είχα νταραβέρια με Καλιθέα και Μοσχάτο και ξέρω και 5-10 εργάτες που δούλευαν όταν έφτιαχναν τα καινούργια κεντρικά της ΝΔ
Επίσης ο Μαρινάκης ο ΙΔΙΟΣ διάβασε ότι ήταν 2 πισι και 2 κλιματιστικά (ή 2 και 3) και τα οποία κόστισαν 1000 ευρώ. Εσύ τώρα λες 2000. Εγώ θα πιστέψω αυτόν που τα πλήρωσε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μιλησες σωστά,ο χοντρός ας πρόσεχε,το μητσοτακεικο παιρνει αδεια απο Βερολινο ακομα και για να κλάσει οπότε ο χοντρός ας ετοιμαζει το ελικοπτερο για διαφυγη γιατι ο κροκους με τον καμμενο γιο του και τις ευλογιες της μέρκελ θα εκδικηθει,για πολλα πράγματα......
Εσύ παίρνεις βαριά, όχι αστεία...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολλες μαλακιες γραφετε παλι..
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ..
ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ..
καλα ειναι..
Εχετε να φατε γλεντια που δεν εχετε καν φανταστει..
Κάτι παρόμοιο γράφατε πάντως και πέρσι να ξες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom