το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
αυτο το λες υπερ του μαρινακη η υπερ του κοκκαλη;Τύπε εγω θα σου πω κατι και θυμησου το.
Ο Μαρινακης δεν ειναι Κοκκαλης.
αυτο το λες υπερ του μαρινακη η υπερ του κοκκαλη;Τύπε εγω θα σου πω κατι και θυμησου το.
Τύπε εγω θα σου πω κατι και θυμησου το.
Του Κοκκαλη βεβαιααυτο το λες υπερ του μαρινακη η υπερ του κοκκαλη;
Κι εγω αυτο πιστευω, αλλά μένει ακομη να αποδειχθει.Να σου πω και εγω ενα να το θυμασαι :
Ουτε ο σαββιδης ειναι κοκκαλης.
Τυπε για να πέσουν οι κατσαπλιαδες, πρέπει να πάρει τις εκλογές ο γουρλός..Μπερδεύεσαι, δεν περιμένει το γουρλό να τον σώσει, περιμένει τους κατσαπλιάδες να πέσουν για να τους ΓΑΜΗΣΕΙ. Μια κουβέντα του δεν πιάσατε από όσα είπε "εγώ δεν ξεχνω".
Να σου πω και εγω ενα να το θυμασαι :
Τυπε για να πέσουν οι κατσαπλιαδες, πρέπει να πάρει τις εκλογές ο γουρλός..
Θα τον φάει λάχανο ο φλώρος-νομπελ..
εννοειται οτι ειναι πιο χαζός απο το κουμμούνιΤύπε εγω θα σου πω κατι και θυμησου το.
ακομα και οι αγνοι οπαδοι σαν τον αλεξ ξερουν οτι ο χοντρος ειναι αλλος ενας αναλωσιμος για το μητσοτακεικο,ειπαμε,ο Καραμανλής ο νεώτερος εκανε το κονε με τη Ρωσια πρωτα για να αποδεσμευσει την ελληνικη δεξια απο τη σάπια Δυση και μετά να σωσει την Ελλάδα,ο Μαρινάκης ειναι ο πρωτος που θα το καταλαβει αυθτο πικρα οταν η Μερκελ θα επιτρέπει στους εαμαβουλγαρους να τον καταστρεφουν και το Μητσοτακεικο θα κανει οτι δεν τον γνωριζει αφου θα εχει τσιμπησει σα ξεφτιλισμενα λιγουρια που ειναι μερικα υπουργειακια της συγκυβερνησηςθα του κλασουν μια μαντρα αρχιδια ....ολοι ξερουν τι ειναι ο ντροςχο για τους δρακουλες...
Κι εγω αυτο πιστευω, αλλά μένει ακομη να αποδειχθει.
ε εισαι σιγουρα πολιτικος αναλυτηςΟ Καραμανλής ο νεώτερος εκανε το κονε με τη Ρωσια πρωτα για να αποδεσμευσει την ελληνικη δεξια απο τη σάπια Δυση και μετά να σωσει την Ελλάδα,ο Μαρινάκης ειναι ο πρωτος που θα το καταλαβει αυθτο πικρα οταν η Μερκελ θα επιτρέπει στους εαμαβουλγαρους να τον καταστρεφουν και το Μητσοτακεικο θα κανει οτι δεν τον γνωριζει αφου θα εχει τσιμπησει σα ξεφτιλισμενα λιγουρια που ειναι μερικα υπουργειακια της συγκυβερνησης
Τι να αποδειχθει? Εχει αποδειχθει ηδη...ο τυπος εδωσε 10μυρια για την επο και ο μελισσανιδης του πηρε την κεδ για πλακα...
Υπηρχε περιπτωση να πιαστει ετσι ο κοροιδο ο σωκραταρος???
Τον εχετε θεοποιησει τον σαββιδη (λογικο βεβαια, αφου για να την πειτε στον ολυμπιακο ειστε ικανοι να πιστεψετε και στους ροζ μονοκερους), αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ο φιλοξενουμενος...
εννοειται οτι ειναι πιο χαζός απο το κουμμούνιακομα και οι αγνοι οπαδοι σαν τον αλεξ ξερουν οτι ο χοντρος ειναι αλλος ενας αναλωσιμος για το μητσοτακεικο,ειπαμε,ο Καραμανλής ο νεώτερος εκανε το κονε με τη Ρωσια πρωτα για να αποδεσμευσει την ελληνικη δεξια απο τη σάπια Δυση και μετά να σωσει την Ελλάδα,ο Μαρινάκης ειναι ο πρωτος που θα το καταλαβει αυθτο πικρα οταν η Μερκελ θα επιτρέπει στους εαμαβουλγαρους να τον καταστρεφουν και το Μητσοτακεικο θα κανει οτι δεν τον γνωριζει αφου θα εχει τσιμπησει σα ξεφτιλισμενα λιγουρια που ειναι μερικα υπουργειακια της συγκυβερνησης
ρε ασε τους χαζους στην βλακεια τους λεμε..Τι να αποδειχθει? Εχει αποδειχθει ηδη...ο τυπος εδωσε 10μυρια για την επο και ο μελισσανιδης του πηρε την κεδ για πλακα...
Υπηρχε περιπτωση να πιαστει ετσι ο κοροιδο ο σωκραταρος???
Τον εχετε θεοποιησει τον σαββιδη (λογικο βεβαια, αφου για να την πειτε στον ολυμπιακο ειστε ικανοι να πιστεψετε και στους ροζ μονοκερους), αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τετοια δειγματα ο φιλοξενουμενος...
ο σαββιδαρος δεν μασαει απο αυτα τα γατια...αν συνεχισει τους εχει για πρωινο....οσο ειναι ζεστος βεβαια....Να σου πω και εγω ενα να το θυμασαι :
ο Βαγγελας τυπε θα ριξει κανα φραγκο? Ακουγεται οτι ο Φορτουνης θα κουνησει μαντηλακι για εξωτερικο...ρε ασε τους χαζους στην βλακεια τους λεμε..
Ολη η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο τον Βαγγελα,ενω θα επρεπε να γνωριζουν απο το παρελθον,πως οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξεχναμε το παραμικρο-δεν συγχωρουμε τους ασεβαστους..
ΓΑΜΗΣΕΤΟΥΣ..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ(ΕΛΠΙΖΟΥΝ),ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ..
Αν βασίζεις κάπου την πεποίθησή σου εκτός από τους βλάκες/βολεμένους που θα τον ψηφίσουν, τι να πω.
Θα μοιράσει ψίχουλα και ψέματα ο Νόμπελ, Γερμανοί και Αμερικανοί θα βοηθήσουν και ο κυρίαρχος λαός θα ψηφίσει..![]()
εκλαμψεις..δεν ξερω παραγοντικα αλλα επιχειρηματικα ο μαρινακης ειναι ανωτερος του πρακτορα
ο πρακτορας ηρθε απο την ανατολικη γερμανια κι εκανε κινησεις ακαλυπτου, αγορα ομαδας ασπιδας, κονε με πολιτικους, διαφθορα, γιγαντωμα με δημοσιες συμβασεις ως εθνικος προμηθευτης
ο αλλος δεν εγινε με τον ολυμπιακο, ηταν πριν παρει τον ολυμπιακο
εχει κανει κατι κουφες παραγγελιες βαποριων και συνεργαζεται με διεθνεις παιχτες χωρις 1 ευρω απο το δημοσιο
ο κοκκαλης ηταν λουμπεν επιχειρηματιας
ο χοντρος ειναι κεκες και αγραμματος αλλα επιχειρηματικα εχει μεγαλυτερα αρχιδια