Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ περιμενα 20 χρονια δυο πραγματα:
1)να βγει ενας πρωθυπουργος και να πει δημοσια οτι ο προεδρος του Ολυμπιακου στηνει παιχνιδια,
2) Να βαλει ενας πρωθυπουργος την αστυνομια στις καταληψεις των Εξαρχειων.
Το 2019 εκανε και τα δυο ο Τσιπρας.

Μηπως τον ψηφισω τελικα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Και τον Θεο τον ιδιο να εχει κουμπαρο ο Μαρινακης, ειναι τελειωμενος
α χα χα χα..
ποσο μαλακας εισαι ρε καραγκιοζη???
ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ίδιο λέμε, ο Κόκκαλης τα μάζεψε και έφυγε. Αυτός είναι ακόμα εδώ και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Μόνο που πέρασε 1 χρόνος από αυτά που γράφατε πέρσι. Και τα 3 τελευταία χρόνια έχετε από τους 6 τίτλους που ήταν διεκδικήσιμοι (βάζω και τους 2 φετινούς) έχετε τσιμπήσει έναν μόνο. Οι άλλοι 5 έχουν πάει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κάτι δε πάει καλά με την "εκδίκησή" σας....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
α χα χα χα..
ποσο μαλακας εισαι ρε καραγκιοζη???
ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ..
Μπα? Εγω μαλλον πανικοβλητο τον βλεπω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Καλά. Εγώ είπα ότι η πιάτσα ψιθυρίζει, καλώς ή κακώς παλιότερα είχα νταραβέρια με Καλιθέα και Μοσχάτο και ξέρω και 5-10 εργάτες που δούλευαν όταν έφτιαχναν τα καινούργια κεντρικά της ΝΔ
Επίσης ο Μαρινάκης ο ΙΔΙΟΣ διάβασε ότι ήταν 2 πισι και 2 κλιματιστικά (ή 2 και 3) και τα οποία κόστισαν 1000 ευρώ. Εσύ τώρα λες 2000. Εγώ θα πιστέψω αυτόν που τα πλήρωσε
και οι εργατες που ξερεις εσυ ηξεραν απο ποιον προερχονταν τα λεφτα που πληρωνονταν για την ανακαινιση;
π.χ. τους ειχαν πει να πανε να πληρωθουνε απο την capital η τους εδιναν μετρητα και τους ελεγαν "παιδια αυτα ειναι απο δωρεες του μαρινακη στη ΝΔ αλλα μεταξυ μας";
φημες υπαρχουν πολλες
εμενα ενας ταξιτζης μου ειχε πει οτι ολη η παρνηθα ειναι σκαμμενη απο κατω και εκει υπαρχει ενα μυστικο οπλο λειζερ του καθηγητη λιαντινη που αν μας την πεσουν οι τουρκοι θα τους ριξουμε ολα τα αεροπλανα σε 5 λεπτα

τελος ο μαρινακης ειπε "ουτε 1000 ευρω δωρεα" προς τον χατζινικολαου χαριτολογωντας, για να δειξει το ευτελες ποσο που στοιχισε
τα 2000 τα λεω εγω υπολογιζοντας οτι 2 κλιματιστικα και 2 πισια εχουν περιπου 2000 ευρω στην αγορα
ουτε εγω ειδα τιμολογια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εννοειται οτι ειναι πιο χαζός απο  το κουμμούνιακομα και οι αγνοι οπαδοι σαν τον αλεξ ξερουν οτι ο χοντρος ειναι αλλος ενας αναλωσιμος για το μητσοτακεικο,ειπαμε,ο Καραμανλής ο νεώτερος εκανε το κονε με τη Ρωσια πρωτα για να αποδεσμευσει την ελληνικη δεξια απο τη σάπια Δυση και μετά να σωσει την Ελλάδα,ο Μαρινάκης ειναι ο πρωτος που θα το καταλαβει αυθτο πικρα οταν η Μερκελ θα επιτρέπει στους εαμαβουλγαρους να τον καταστρεφουν και το Μητσοτακεικο θα κανει οτι δεν τον γνωριζει αφου θα εχει τσιμπησει σα ξεφτιλισμενα λιγουρια που ειναι μερικα υπουργειακια της συγκυβερνησης
Στείλε πμ με το τηλέφωνο του ντιλερά σου που σου δίνει το σταφ. Πρέπει να είναι πρώτο πράγμα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ξερω παραγοντικα αλλα επιχειρηματικα ο μαρινακης ειναι ανωτερος του πρακτορα
ο πρακτορας ηρθε απο την ανατολικη γερμανια κι εκανε κινησεις ακαλυπτου, αγορα ομαδας ασπιδας, κονε με πολιτικους, διαφθορα, γιγαντωμα με δημοσιες συμβασεις ως εθνικος προμηθευτης
ο αλλος δεν εγινε με τον ολυμπιακο, ηταν πριν παρει τον ολυμπιακο
εχει κανει κατι κουφες παραγγελιες βαποριων και συνεργαζεται με διεθνεις παιχτες χωρις 1 ευρω απο το δημοσιο
ο κοκκαλης ηταν λουμπεν επιχειρηματιας
ο χοντρος ειναι κεκες και αγραμματος αλλα επιχειρηματικα εχει μεγαλυτερα αρχιδια
Πριν γράψεις τι έφτασε ΤΩΡΑ να κάνει, καλό είναι να μάθεις και τι έκανε για να φτάσει τα 5 πλοία να τα κάνει 70. Γιατί και τώρα ο Κόκκαλής έκανε κάτι κουφές συνεργασίες σε χώρες του εξωτερικού....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Μόνο που πέρασε 1 χρόνος από αυτά που γράφατε πέρσι. Και τα 3 τελευταία χρόνια έχετε από τους 6 τίτλους που ήταν διεκδικήσιμοι (βάζω και τους 2 φετινούς) έχετε τσιμπήσει έναν μόνο. Οι άλλοι 5 έχουν πάει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κάτι δε πάει καλά με την "εκδίκησή" σας....
ελα ρε ταραμα..
εχουμε ζησει τα πετρινα κ ξερεις τι πουτσα φαγατε..
Τι να μου πουν οι 2 χρονιες που γραφεις???
ζησε στην νιρβανα σου κ κοιτα πως θα το πας παρακατω το μπουρδελακι σου μηπως καταφερεις να ξανασηκωσεις τεντζερη σε λιγοτερο απο 34 χρονια κ μην ασχολεισαι με τον γαμια σου..
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ..
ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΙΣ..
ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ ΘΑ Σ ΕΧΩ Κ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω οτι Γερμανοί-Αμερικανοί του έχουν κουνήσει ήδη μαντήλι, τα υπόλοιπα ισχύουν.
Νομίζεις. Η ΗΒ είχε χθες ολόκληρο άρθρο για τις στενές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, από τότε που η Τουρκία έχει αγκαλιάσει τη Ρωσσία, μάλιστα κάπου γράφει ότι είναι παράδοξο που οι σχέσει ΗΠΑ και Ελλάδας έχουν φτάσει τόσο πολύ κοντά όσο ήταν τη δεκαετία του 60, και μάλιστα με έναν πρωθυπουργό που μερικά χρόνια πριν είχε το προφίλ του σκληρού αντι-αμερικάνικου ιμπερεαλισμού.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εν τω μεταξυ περιμενα 20 χρονια δυο πραγματα:
1)να βγει ενας πρωθυπουργος και να πει δημοσια οτι ο προεδρος του Ολυμπιακου στηνει παιχνιδια,
2) Να βαλει ενας πρωθυπουργος την αστυνομια στις καταληψεις των Εξαρχειων.
Το 2019 εκανε και τα δυο ο Τσιπρας.

Μηπως τον ψηφισω τελικα
:grouphug:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και οι εργατες που ξερεις εσυ ηξεραν απο ποιον προερχονταν τα λεφτα που πληρωνονταν για την ανακαινιση;
π.χ. τους ειχαν πει να πανε να πληρωθουνε απο την capital η τους εδιναν μετρητα και τους ελεγαν "παιδια αυτα ειναι απο δωρεες του μαρινακη στη ΝΔ αλλα μεταξυ μας";
φημες υπαρχουν πολλες
εμενα ενας ταξιτζης μου ειχε πει οτι ολη η παρνηθα ειναι σκαμμενη απο κατω και εκει υπαρχει ενα μυστικο οπλο λειζερ του καθηγητη λιαντινη που αν μας την πεσουν οι τουρκοι θα τους ριξουμε ολα τα αεροπλανα σε 5 λεπτα

τελος ο μαρινακης ειπε "ουτε 1000 ευρω δωρεα" προς τον χατζινικολαου χαριτολογωντας, για να δειξει το ευτελες ποσο που στοιχισε
τα 2000 τα λεω εγω υπολογιζοντας οτι 2 κλιματιστικα και 2 πισια εχουν περιπου 2000 ευρω στην αγορα
ουτε εγω ειδα τιμολογια
Αααααααααααααα χαριτολογώντας. Μάλλον θα διάβασε εκτός κειμένου.
Τύπε εγώ σου λέω τι ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ η πιάτσα. ΑΝ θέλεις το πιστεύεις, δικαίωμά σου, αν όχι, πάλι δικαιωμά σου...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αααααααααααααα χαριτολογώντας. Μάλλον θα διάβασε εκτός κειμένου.
Τύπε εγώ σου λέω τι ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ η πιάτσα. ΑΝ θέλεις το πιστεύεις, δικαίωμά σου, αν όχι, πάλι δικαιωμά σου...
δεν το ψιθυριζει η πιατσα
το ψιθυριζει ο συριζα που βλεπει το καυλι να ερχεται

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ελα ρε ταραμα..
εχουμε ζησει τα πετρινα κ ξερεις τι πουτσα φαγατε..
Τι να μου πουν οι 2 χρονιες που γραφεις???
ζησε στην νιρβανα σου κ κοιτα πως θα το πας παρακατω το μπουρδελακι σου μηπως καταφερεις να ξανασηκωσεις τεντζερη σε λιγοτερο απο 34 χρονια κ μην ασχολεισαι με τον γαμια σου..
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ..
ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΙΣ..
ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ ΘΑ Σ ΕΧΩ Κ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..
Όσο δεν αλλάζει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα τρως πούτσα. Το πολύ πολύ να σηκώσεις κανένα κύπελο, άντε να πάρεις και μετά από 3-4 χρόνια ένα πρωτάθλημα (όπως έκανε ο ΠΑΟ) και τέλος. ΌΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπως θέλεις πες το) θα βαρεθείς να βλέπεις φιέστες άλλων. Και όσο δε βγαίνουν τα κουκιά στο ταμία τόσο θα μειώνονται και τα συμβόλαια των παικτών (ήδη από του χρόνου εκτός από 3-4 περιπτώσεις παικτών όλοι οι άλλοι θα έχουν ΜΑΞ 700χιλιάρικα καθαρά συμβόλαιο). Ξαναλέω. ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΦΠ. 20 χρόνια πριονοκορδέλα είχες τις άλλες ομάδες, θα φάει τέτοιο μπουκάκε ο δαφνοστεφανομένος πούστης που δε θα προλαβαίνει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν το ψιθυριζει η πιατσα
το ψιθυριζει ο συριζα που βλεπει το καυλι να ερχεται
Να υποθέσω ότι στηρίζεσαι γι αυτό που λες στις δημοσκοπήσεις. Στις ίδιες δημοσκοπήσεις που στο δημοψήφισμα έφαγαν πούτσα. Που στις εκλογές του Γενάρη όταν βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα τραύλιζαν και στις δημοσκοπήσεις που όταν βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτέμβρη έκλαιγαν. ΟΚ. Πάσο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Να υποθέσω ότι στηρίζεσαι γι αυτό που λες στις δημοσκοπήσεις. Στις ίδιες δημοσκοπήσεις που στο δημοψήφισμα έφαγαν πούτσα. Που στις εκλογές του Γενάρη όταν βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα τραύλιζαν και στις δημοσκοπήσεις που όταν βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτέμβρη έκλαιγαν. ΟΚ. Πάσο
η πουτσα που θα φαει ο συριζα θα ειναι πρωτοφανης στη μεταπολιτευση
σου κανω προβλεψη και εαν θελεις σε παω και στοιχημα
ευρωεκλογες διαφορα πανω απο 8 μοναδες
εθνικες εκλογες πανω απο 10 μοναδες
περιφερειακες εκλογες ΟΛΕΣ οι περιφερειες ΝΔ
μεγαλοι δημοι ολοι ΝΔ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom