Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
αυτος μου χωθηκε για ορθογραφια, ξεχνα που καποτε γραφαμε ολο σε γκρικλις στον υπολογιστη η ορθογραφια τον μαρανε, δεν βρηκε κατι αλλο να κατηγορησει
παιχτη γραφω μονο Ελληνικα απο το 91 που ηρθαν τα πισι στην Ελλαδα(δεν ξερω ποτε σας τα εφεραν στην Βουλγαρια)..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παιχτη γραφω μονο Ελληνικα απο το 91 που ηρθαν τα πισι στην Ελλαδα(δεν ξερω ποτε σας τα εφεραν στην Βουλγαρια)..
δεν εχω παει βουλγαρια,
εχω pc απο το 1987 (amstrad 1640) (αρα ηρθαν πολυ πριν απο οτι λες)
προτιμω τα γκρικλις με τα οποια μεγαλωσα στα chat rooms ως φοιτητης,
μισω την ορθογραφια στην οποια ημουν αριστος απο την τριτη δημοτικου μεχρι που εγινα καθηγητης και με αυτα που βλεπει το ματι μου μπερδευεται πλεον

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
δεν εχω παει βουλγαρια,
μισω την ορθογραφια στην οποια ημουν αριστος απο την τριτη δημοτικου μεχρι που εγινα καθηγητης και με αυτα που βλεπει το ματι μου μπερδευεται πλεον
Ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου άνοιξε τις πύλες των ιστοσελίδων στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 1991, με τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην ιστορία. Τότε που ο ήχος της dial up σύνδεσης ακουγόταν πρωτόγνωρος και συνάμα άκρως μελωδικός, το google δεν ήταν ακόμα ούτε σκέψη και ο σχεδιασμός των websites περιοριζόταν σε σταθερές εικόνες και κείμενα..
Ποια τσατ ρε τυπε το 87???
Της νασα?
χτυπα μια μπουγατσα με τυρι να στανιαρεις..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
χυμα στο κυμα!!!
ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ???
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απο την πολυ πουτσα εφτασες στο σημειο να γλεντας τον 1410 για την ορθογραφια του...χαχαχαχχα ρε συ, ο τυπος παει σε αρχαιοελληνικα μνημεια και γδυνεται και συ τον κραζεις γιατι δεν βαζει σωστα ω ???
παει ,χαζεψατε απο την πουτσα χιλιοτσιμπουκωμενοι γκει εφηβοι...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
ΑΔΕΡΦΙΑ 2 και Σήμερα!!! Δεν περνάνε οι πουτανες οι ώρες! :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
γιατι βιαζεσαι τοσο? περσι δε το πηρες? χαχαχαχαχα
έλα βρε τριμπουρδελο που ρωτούσαν οι παίχτες σου τον νιάου " πρόεδρε το πήραμε? Να πανηγυρίσουμε?"

Το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο στο μπουρδελο σου θα είναι πιο γλυκό! :wanker: :wanker: :wanker:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
έλα βρε τριμπουρδελο που ρωτούσαν οι παίχτες σου τον νιάου " πρόεδρε το πήραμε? Να πανηγυρίσουμε?"

Το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο στο μπουρδελο σου θα είναι πιο γλυκό! :wanker: :wanker: :wanker:
θα προτιμουσα να τον κανουν στην τουμπα και να καταστραφει μετα απο αυτο το ματς... να σας γαμησουμε το σπιτι και επειτα να σας το ριξουμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου άνοιξε τις πύλες των ιστοσελίδων στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 1991, με τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην ιστορία. Τότε που ο ήχος της dial up σύνδεσης ακουγόταν πρωτόγνωρος και συνάμα άκρως μελωδικός, το google δεν ήταν ακόμα ούτε σκέψη και ο σχεδιασμός των websites περιοριζόταν σε σταθερές εικόνες και κείμενα..
Ποια τσατ ρε τυπε το 87???
Της νασα?
χτυπα μια μπουγατσα με τυρι να στανιαρεις..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι σχέση έχει το πότε ήρθε το πισι στην Ελλάδα, με το ιντερνετ; Δηλαδή πριν το ιντερνετ δεν υπήρχαν πισι;

:huh: :huh: :huh: :huh:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Τι σχέση έχει το πότε ήρθε το πισι στην Ελλάδα, με το ιντερνετ; Δηλαδή πριν το ιντερνετ δεν υπήρχαν πισι;

Αφού μας είπε ο άλλος οτι έγραφε σε τσατ από το 1987 ρε τύπε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αφού μας είπε ο άλλος οτι έγραφε σε τσατ από το 1987 ρε τύπε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καμία σχέση

δεν εχω παει βουλγαρια,
Σε άλλη πρόταση πάει το 1987 με τον αμστραντ, και σε άλλη πρόταση (αλλάζει γραμμή άρα και πρόταση) αυτό με το τσατ ρουμ. Αλλά σε καταλαβαίνω, από τη μία ο πρόεδρος σου να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ότι πρωταθλημα πήρες επί Κοκκαλη ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΚΑΣ (και άρα ανάρχιδο, πέτσινο κτλπ) από την άλλη στη μπουζού ένας ακόμα ΝΔμοκράτης, πόσο να αντέξεις ο καημένος; Έχεις ζαλιστεί.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
ΜΠΟΥΧΕ -ΑΦΥΔΑΤΩΣΟΥ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
[move][size=60pt] :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αλλο ενα ερυθρολευκο κλαρινο......ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ ΕΦΗΒΟ!!![/size][/move]

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

ΟΧΙ ΖΩΟΝ..
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ..
Κ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ(ΕΤΑΙΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ)& ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
ΟΧΙ ΖΩΟΝ..
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ..
Κ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ(ΕΤΑΙΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ)& ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ..
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΣΟΥ ΠΑΤΟ!!![/size][/move]

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
[move][size=30pt]ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΡΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑ  :orchestra:[/size][/move]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ........ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΠΗΚΕΡ........ :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom