whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
βαριεμαι τυπε μου,αλλα γνωριζω μεχρι κ περισπωμενες να βαζω..οταν γραφεις δακτυλογραφοντας σου φευγουν πολλα.
οξειες εσυ γιατι δεν βαζεις?
βαριεμαι τυπε μου,αλλα γνωριζω μεχρι κ περισπωμενες να βαζω..οταν γραφεις δακτυλογραφοντας σου φευγουν πολλα.
οξειες εσυ γιατι δεν βαζεις?
παιχτη γραφω μονο Ελληνικα απο το 91 που ηρθαν τα πισι στην Ελλαδα(δεν ξερω ποτε σας τα εφεραν στην Βουλγαρια)..αυτος μου χωθηκε για ορθογραφια, ξεχνα που καποτε γραφαμε ολο σε γκρικλις στον υπολογιστη η ορθογραφια τον μαρανε, δεν βρηκε κατι αλλο να κατηγορησει
δεν εχω παει βουλγαρια,παιχτη γραφω μονο Ελληνικα απο το 91 που ηρθαν τα πισι στην Ελλαδα(δεν ξερω ποτε σας τα εφεραν στην Βουλγαρια)..
παιχτη γραφω μονο Ελληνικα απο το 91 που ηρθαν τα πισι στην Ελλαδα(δεν ξερω ποτε σας τα εφεραν στην Βουλγαρια)..
Ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου άνοιξε τις πύλες των ιστοσελίδων στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 1991, με τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην ιστορία. Τότε που ο ήχος της dial up σύνδεσης ακουγόταν πρωτόγνωρος και συνάμα άκρως μελωδικός, το google δεν ήταν ακόμα ούτε σκέψη και ο σχεδιασμός των websites περιοριζόταν σε σταθερές εικόνες και κείμενα..δεν εχω παει βουλγαρια,
εχω pc απο το 1987 (amstrad 1640) (αρα ηρθαν πολυ πριν απο οτι λες)
προτιμω τα γκρικλις με τα οποια μεγαλωσα στα chat rooms ως φοιτητης,
μισω την ορθογραφια στην οποια ημουν αριστος απο την τριτη δημοτικου μεχρι που εγινα καθηγητης και με αυτα που βλεπει το ματι μου μπερδευεται πλεον
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απο την πολυ πουτσα εφτασες στο σημειο να γλεντας τον 1410 για την ορθογραφια του...χαχαχαχχα ρε συ, ο τυπος παει σε αρχαιοελληνικα μνημεια και γδυνεται και συ τον κραζεις γιατι δεν βαζει σωστα ω ???χυμα στο κυμα!!!
ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ???
γιατι βιαζεσαι τοσο? περσι δε το πηρες? χαχαχαχαχαΑΔΕΡΦΙΑ 2 και Σήμερα!!! Δεν περνάνε οι πουτανες οι ώρες!
έλα βρε τριμπουρδελο που ρωτούσαν οι παίχτες σου τον νιάου " πρόεδρε το πήραμε? Να πανηγυρίσουμε?"γιατι βιαζεσαι τοσο? περσι δε το πηρες? χαχαχαχαχα
θα προτιμουσα να τον κανουν στην τουμπα και να καταστραφει μετα απο αυτο το ματς... να σας γαμησουμε το σπιτι και επειτα να σας το ριξουμεέλα βρε τριμπουρδελο που ρωτούσαν οι παίχτες σου τον νιάου " πρόεδρε το πήραμε? Να πανηγυρίσουμε?"
Το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο στο μπουρδελο σου θα είναι πιο γλυκό!
Ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου άνοιξε τις πύλες των ιστοσελίδων στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 1991, με τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην ιστορία. Τότε που ο ήχος της dial up σύνδεσης ακουγόταν πρωτόγνωρος και συνάμα άκρως μελωδικός, το google δεν ήταν ακόμα ούτε σκέψη και ο σχεδιασμός των websites περιοριζόταν σε σταθερές εικόνες και κείμενα..
Ποια τσατ ρε τυπε το 87???
Της νασα?
χτυπα μια μπουγατσα με τυρι να στανιαρεις..
Τι σχέση έχει το πότε ήρθε το πισι στην Ελλάδα, με το ιντερνετ; Δηλαδή πριν το ιντερνετ δεν υπήρχαν πισι;
Αφού μας είπε ο άλλος οτι έγραφε σε τσατ από το 1987 ρε τύπε.
Αφού μας είπε ο άλλος οτι έγραφε σε τσατ από το 1987 ρε τύπε.
Σε άλλη πρόταση πάει το 1987 με τον αμστραντ, και σε άλλη πρόταση (αλλάζει γραμμή άρα και πρόταση) αυτό με το τσατ ρουμ. Αλλά σε καταλαβαίνω, από τη μία ο πρόεδρος σου να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ότι πρωταθλημα πήρες επί Κοκκαλη ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΚΑΣ (και άρα ανάρχιδο, πέτσινο κτλπ) από την άλλη στη μπουζού ένας ακόμα ΝΔμοκράτης, πόσο να αντέξεις ο καημένος; Έχεις ζαλιστεί.δεν εχω παει βουλγαρια,
εχω pc απο το 1987 (amstrad 1640) (αρα ηρθαν πολυ πριν απο οτι λες)
προτιμω τα γκρικλις με τα οποια μεγαλωσα στα chat rooms ως φοιτητης,
μισω την ορθογραφια στην οποια ημουν αριστος απο την τριτη δημοτικου μεχρι που εγινα καθηγητης και με αυτα που βλεπει το ματι μου μπερδευεται πλεον
ΟΧΙ ΖΩΟΝ..
Τι σχέση έχει το πότε ήρθε το πισι στην Ελλάδα, με το ιντερνετ; Δηλαδή πριν το ιντερνετ δεν υπήρχαν πισι;
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΥ ΣΟΥ ΠΑΤΟ!!![/size][/move]ΟΧΙ ΖΩΟΝ..
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ..
Κ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ(ΕΤΑΙΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ)& ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ..