barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
εσενα σε κραταω μπιζυ για να κλεισει ο αλλος το 2ωρο
εδω εσυ !!!
Του αφησα ησυχο το νημα 2 ωρες, λες αυτο να εννοουσε 2ωρο;
εδω εσυ !!!
εδω εσυ !!!
παλι καλα που δεν ειπε οντας τιποτα 2ος και καλογαμημενος απο τον 1ο οτι παιζει και την καλυτερη μπαλα στην χωρα και αλλα τετοια αστεια τυπε. τοτε θα ειχε οντως προβλημαΡε το κλεφτοκοταρουμανο
παλι καλα που δεν ειπε οντας τιποτα 2ος και καλογαμημενος απο τον 1ο οτι παιζει και την καλυτερη μπαλα στην χωρα και αλλα τετοια αστεια τυπε. τοτε θα ειχε οντως προβλημα
Ο Ραζβάν είναι σοβαρός τύπος, μιλάει για το 2ο σερί πρωτάθλημα με 397492834018 βαθμούς παραπάνω και 34324 παιχνίδια λιγότερα.
σοβαρος μπορει να μην ειναι αλλα δεν ειπε και κατι που δεν ειδαμε και το επιβεβαιωσε ο υπουργος αθλητισμου βλακακο μου. περσυ 1οι στο χορταρι 2οι στα δικαστηρια, απλα τα πραματα, τωρα αν θελετε να κρυφτειτε πισω απο το δαχτυλο σας μπορειτε να το κανετε μεταξυ σας. αλλα εναν ταβερνιαρη (και το λαο του) που το 1/3 των ματς τα εχει παρει στο 90+ με ταμισα γκολ οφσαιντ, εχει χασει απο τον βασικο του ανταγωνιστη για πλακα και ανετα (στο do or die ματς αποδειξεων ηταανε 2-0 στο 15' απαλα) που μιλανε ακομα για καλυτερο ποδοσφαιρο και καλυτερη ομαδα , οταν ο ανταγωνιστης τους εχει χασει 1 ματσ σε 1 χρονο και 5 μηνες, πως ακριβως τους λες εκτος απο ασοβαρους? σχιζοφρενεις? διπολικους? ψυχασθενεις σε μονιμες παραισθησεις?Ο Ραζβάν είναι σοβαρός τύπος, μιλάει για το 2ο σερί πρωτάθλημα με 397492834018 βαθμούς παραπάνω και 34324 παιχνίδια λιγότερα.
σοβαρος μπορει να μην ειναι αλλα δεν ειπε και κατι που δεν ειδαμε και το επιβεβαιωσε ο υπουργος αθλητισμου βλακακο μου. περσυ 1οι στο χορταρι 2οι στα δικαστηρια, απλα τα πραματα, τωρα αν θελετε να κρυφτειτε πισω απο το δαχτυλο σας μπορειτε να το κανετε μεταξυ σας. αλλα εναν ταβερνιαρη (και το λαο του) που το 1/3 των ματς τα εχει παρει στο 90+ με ταμισα γκολ οφσαιντ, εχει χασει απο τον βασικο του ανταγωνιστη για πλακα και ανετα (στο do or die ματς αποδειξεων ηταανε 2-0 στο 15' απαλα) που μιλανε ακομα για καλυτερο ποδοσφαιρο και καλυτερη ομαδα , οταν ο ανταγωνιστης τους εχει χασει 1 ματσ σε 1 χρονο και 5 μηνες, πως ακριβως τους λες εκτος απο ασοβαρους? σχιζοφρενεις? διπολικους? ψυχασθενεις σε μονιμες παραισθησεις?
μπραβο μπαροκ εισαι ο νουμερο ενα πεταω μπαλα στην εξεδρα οταν δεν εχω να πω κατι. μυαλο 0. αν εγω κλεβω τον διπλανο σου για χρονια αλλα οχι εσενα (σε κλεβω δηλαδη αλλα που κ που κατι λιγα) εσυ μη με λες κλεφτη γιατι εχω κλεψει παραπανω τον διπλανο σου. η λογικη του αρχιφελλου...Ότι και αυτούς που επι 30 χρόνια τερμάτιζαν μεταξύ 4-12 και μιλούσαν κάθε χρόνο για κλεμμένα πρωταθλήματα. Ακριβώς το ίδιο.
μπραβο μπαροκ εισαι ο νουμερο ενα πεταω μπαλα στην εξεδρα οταν δεν εχω να πω κατι. μυαλο 0. αν εγω κλεβω τον διπλανο σου για χρονια αλλα οχι εσενα (σε κλεβω δηλαδη αλλα που κ που κατι λιγα) εσυ μη με λες κλεφτη γιατι εχω κλεψει παραπανω τον διπλανο σου. η λογικη του αρχιφελλου...
Ναι αλλά ο σημερινός πρόεδρός σου σήμερα παραδέχτηκε ότι τα πρωταθλήματα που πήρε ο ΟΣΦΠ όταν είχε τον Θωμά στο πλευρό του τα ΕΚΛΕΨΕ. Τώρα έχει σημασία αν τα εκλεψε από την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ; Ο κλέφτης είναι κλέφτης.Ποιά μπάλα στην εξέδρα ρε φελέκη, 30 χρόνια μας έπρηξες το συκώτι που δικαιούσαι 20 πρωταθλήματα και 15 κύπελλα και σου τα έκλεψε ο Κόκκαλης.
Ναι αλλά ο σημερινός πρόεδρός σου σήμερα παραδέχτηκε ότι τα πρωταθλήματα που πήρε ο ΟΣΦΠ όταν είχε τον Θωμά στο πλευρό του τα ΕΚΛΕΨΕ. Τώρα έχει σημασία αν τα εκλεψε από την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ; Ο κλέφτης είναι κλέφτης.
1. Είχες την ΚΕΔ, ΕΠΟ κτλπ πράγμα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣΕίπαμε, στο Ελληνικό "ποδόσφαιρο" για να είσαι πρώτος, για να βγεις Ευρώπη, να μην υποβιβαστείς πρέπει να έχεις κατά σειρά τα ακόλουθα....
1. Τις διασυνδέσεις σε ΕΠΟ, ΚΕΔ κλπ κλπ
2. Ανάλογα χρήματα
3. Ανάλογους ποδοσφαιριστάς
4. Αρκετή τύχη.
Ακριβώς με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
1. Είχες την ΚΕΔ, ΕΠΟ κτλπ πράγμα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
2. Ο Βαρδινογιάννης είχε τ ανάλογα χρήματα (άρα τα λεφτά τα είχε ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ)
3. Όχι ανάλογους ποδοσφαιριστές. Ανάλογη ομάδα εννοείς. Και ανάλογη ομάδα είχε ΚΑΙ ο ΠΑΟ ΚΑΙ η ΑΕΚ (τη χρονιά που έκανε 6 ισοπαλίες με τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ρεαλ, Ρομά κτλο)
4. ΑΝ τώρα εσύ θεωρείς ΤΥΧΗ το να πέφτει ο Αλεξανδρής (που ναι ήταν παίκτης της ΑΕΚ και έκανε το ίδιο) από τον αέρα ή να κλαδεύει παίκτης του ΟΣΦΠ αντίπαλο παίκτη και να του δίνει τα πόδια στο χέρι και να τη γλιτώνει ΜΟΝΟ με παρατήρηση ή να έχεις 2 χρόνια να φας ΜΙΑ κόκκινη όταν ο δευτερος είχε καμία 20αριά, τότε αυτή ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ και κανένας άλλος. Και αυτή η "τύχη" είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συνδεδεμένη με το(1).
Από τα παραπάνω καταλήγουμε ότι πρέπει να έχεις ΜΟΝΟ το (1) (στην Ελλάδα) το οποίο το ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. όπερ έδει δείξαι ότι ότι πήρες τα πήρες ΜΟΝΟ λόγο του (1) δηλαδή ΤΑ ΕΚΛΕΨΕΣ.
Στο εξήγησα ωραία;
2. Και ο αμπράμοβιτς έχει πολλά λεφτά.
Να ξέρεις ότι σταμάτησα να διαβάζω όταν έγραψες αυτό.