Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Βλακόστρωτε και βλακόδρομε το πρώτο μου ΠΙΣΙ είχε intel 20286 (ή πιο απλά 286) το αγόρασα το 1989 και κόστισε ΤΟΤΕ 200000 Ελληνικές δραχμές. Το αγόρασα από το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ μαγαζί του Πλαισίου. ΜΑΛΑΚΑ. Ηλίθιε. Βλακόστρωτε. Αφού δεν είσαι ρε μαλάκα πάνω από 25 χρονών τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις. Στην Ελλάδα ΠΙΣΙ πουλιούνται ΜΑΖΙΚΑ από το 1983-84 (και δεν εννοώ αμίγκα, κόμοντρο, Αμστραντ, Σπρέκτρουμ κτλπ). ΠΙΣΙ. Που τα πρώτα είχαν δισκέτεσ 5 & 1/4. Άιντε βλακόδρομε
εισαι μεγαλο νουμερο τυπε..ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ Κ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εισαι μεγαλο νουμερο τυπε..ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ Κ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ???
ο δικος μου ειχε δισκετες 5 1/4
ετρεχε dos
και εκανε οτι κανει και ο συχρονος pc με τις δυνατοτητες τις εποχης, πχ ειχε ασπρομαυρη οθονη.

γραφαμε πραγραμματακια σε basic και μια αλλη γλωσσα προγραμματισμου  που μου διαφευγει το ονομα.

και παιζαμε και παιχνιδια ασπρομαυρα βεβαια πακμαν, τετρις, golden axe, td1 ραλλακι με φερραρι και λαμποργκινι, f1
με mclaren ferrari williams και κατι ποδοσφαιρακια και μπασκετακια οπως το nba lakers vs celtics που ηταν πολυ ικανοποιητικα και ακομη και τωρα τα παιζω σε εξομοιωτες.

pc εγραφε και pc ηταν,

προγραμμα μς γραφικο περιβαλλον αναλογο των windows ειχε το gem με ζωγραφικες, κειμενογραφους κλπ.

εγω 38 ειμαι αλλα το ειχαμε παρει για τον 8 χρονια μεγαλυτερο αδερφο μου αλλα εγω εξοικειωθηκα πολυ γρηγοροτερα.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980-1990 ΕΙΧΑΜΕ PC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο θαυμαστός κόσμος του διαδικτύου άνοιξε τις πύλες των ιστοσελίδων στο ευρύ κοινό τον Αύγουστο του 1991, με τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην ιστορία. Τότε που ο ήχος της dial up σύνδεσης ακουγόταν πρωτόγνωρος και συνάμα άκρως μελωδικός, το google δεν ήταν ακόμα ούτε σκέψη και ο σχεδιασμός των websites περιοριζόταν σε σταθερές εικόνες και κείμενα..
Ποια τσατ ρε τυπε το 87???
Της νασα?
χτυπα μια μπουγατσα με τυρι να στανιαρεις..
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟ PC ME TO INTERNET KAI TO CHAT.

pc ειχα απο το 1987.

ιντερνετ και chat εκανα το 1998 ως φοιτητης.

οφειλεις συγγνωμη και για τους χαρακτηρισμους σου και γιατι δεν ηξερες οτι αλλο pc και αλλο internet

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αφού μας είπε ο άλλος οτι έγραφε σε τσατ από το 1987 ρε τύπε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μπουφιδη pc εγραψα οτι ειχα απο το 1987.

chat δουλευα 10 χρονια μετα.

τι στο διαολο πως τα συγχεεται αλλα γραφω αλλα διαβαζεταε????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εχω παει βουλγαρια,
εχω pc απο το 1987 (amstrad 1640) (αρα ηρθαν πολυ πριν απο οτι λες)
προτιμω τα γκρικλις με τα οποια μεγαλωσα στα chat rooms ως φοιτητης,
μισω την ορθογραφια στην οποια ημουν αριστος απο την τριτη δημοτικου μεχρι που εγινα καθηγητης και με αυτα που βλεπει το ματι μου μπερδευεται πλεον

το ξαναπαοσταρω λοιπον ηλιθιοι.

1987 pc

chat rooms εμπαινα ως ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ CHAT ΤΟΤΕ?
38 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ, 7 ΧΡΟΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΦΟΙ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είσαι ντιπ για ντιπ μαλάκας. Τράβα ψόφα.
O κολλητός μου είχε πάρει τον προηγουμενο χρόνο ή τον ιδιο χρόνο (1988 ή 1989) πιο ντούρο υπολογιστή ο οποίος έτρεχε τα windows 2.11. Τι είχαν τα 2.11 εκείνη την εποχή; Ότι έχουν ΟΛΑ ΤΑ windows από τότε. Word (που έτρεχε σε περιβάλλον DOS) και ήταν για τον πούτσο καβάλα (από τότε), paint κτλπ. Μέχρι και παιχνίδια ΠΑΠΑΡΑ. Το λεγόμενο Pirates! το 1988 έκανε θραύση.
Αλλά εσύ είσαι ΤΟΣΟ μαλάκας που θεωρείς ότι οι Προσωπικοί Υπολογιστές έσκασαν μύτη το 1992 στην Ελλάδα. ΜΑΛΑΚΑ. Βλακένδυτε ακόμα και ο Spectrum ZX80 που έβγαλε ο "θείος" Sinclair το 1980 (ο πρώτος μου υπολογιστής που τον αγόρασα το 1982) θεωρείται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Για να ξεχωρίζουν βέβαια τότε τους μεν (Σπέκτρουμ, Αμστραντ, κομοντορ, Αμιγκα κτλπ) τους έλεγαν Home Computers και τους άλλους Personal Computers

Αλλά για να δεις ΠΟΣΟ παπάρας και μαλάκας και βλακόστρωτος είσαι δεν ξέρεις ΚΑΝ ότι εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας που είχε ο 286 τόσο η intel κυρίως αλλά και οι ανταγωνιστές της έριξαν πολλά λεφτά για να έχεις εσύ σήμερα βλάκα επεξεργαστές χρονισμένους στα 3.5GHz. Βλακένδυτε. Το γεγονός ότι εσύ βλέπεις τσόντες και τον παίζεις από το 1992 μέσα από το νετ, πράγμα που σε κάνει να πιστεύεις ότι πιο πριν δεν υπήρχαν ΠΙΣΙ στα σπίτια δε σημαίνει ότι είναι και έτσι. ΜΑΛΑΚΑ. ΒΛΑΚΟΓΕΝΝΗΤΕ. ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΣ ΤΟ ΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Υ.Γ Την εποχή εκείνη υπήρχαν στην αγορά για τους γκέημερς παιχνίδια με τρελές και πρωτότυπες ιδέες. Ειδικά για τους αντβετιουράδερς τα τέλη του 80 με αρχές του 90 είναι η χρυσή εποχή. Παιχνίδια σα το Maniac Mansion δύσκολα θα βρει κανείς στις μέρες μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ωραια strategy υπηρχαν.
αργοτερα κατεβασα τα genghis khan
και
nobunaga abition
φοβερο gameplay κολλημα να παρεις τους αδυναμους βυζαντινους που ειχα ελληνικα ονοματα κα να προσπαθεις να καταλαβεις ολοκληρη την ευρασια, μαχες και σε πεδιο και πολλες διαφορετικες μοναδες με διαφορετικες ιδιοτητες.
το ιδο εθιστικα με την σειρα total war αλλα με ζωγραφιστα γραφικα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ο δικος μου ειχε δισκετες 5 1/4
ετρεχε dos
και εκανε οτι κανει και ο συχρονος pc με τις δυνατοτητες τις εποχης, πχ ειχε ασπρομαυρη οθονη.

γραφαμε πραγραμματακια σε basic και μια αλλη γλωσσα προγραμματισμου  που μου διαφευγει το ονομα.

και παιζαμε και παιχνιδια ασπρομαυρα βεβαια πακμαν, τετρις, golden axe, td1 ραλλακι με φερραρι και λαμποργκινι, f1
με mclaren ferrari williams και κατι ποδοσφαιρακια και μπασκετακια οπως το nba lakers vs celtics που ηταν πολυ ικανοποιητικα και ακομη και τωρα τα παιζω σε εξομοιωτες.

pc εγραφε και pc ηταν,

προγραμμα μς γραφικο περιβαλλον αναλογο των windows ειχε το gem με ζωγραφικες, κειμενογραφους κλπ.

εγω 38 ειμαι αλλα το ειχαμε παρει για τον 8 χρονια μεγαλυτερο αδερφο μου αλλα εγω εξοικειωθηκα πολυ γρηγοροτερα.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980-1990 ΕΙΧΑΜΕ PC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
σε cobol εγραφες ταραμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και ωραια strategy υπηρχαν.
αργοτερα κατεβασα τα genghis khan
και
nobunaga abition
φοβερο gameplay κολλημα να παρεις τους αδυναμους βυζαντινους που ειχα ελληνικα ονοματα κα να προσπαθεις να καταλαβεις ολοκληρη την ευρασια, μαχες και σε πεδιο και πολλες διαφορετικες μοναδες με διαφορετικες ιδιοτητες.
το ιδο εθιστικα με την σειρα total war αλλα με ζωγραφιστα γραφικα
Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής που αγόρασα (το Pirates! το είχα πειρατικό  :grin: :grin: :grin: ) ήταν το Sword Of the Samurai. Το παιχνίδι ΓΑΜΟΥΣΕ. Ξεκινούσες από απλώς σαμουράι που ήλεγχες μια περιοχή της φατριάς που ανήκες και σιγά σιγά ανέβαινες. Μπορούσες να ανέβεις στην ιεραρχία ή μέσω γάμου ή κάνοντας χάρες στον άρχοντα που ανήκες. Έφτανες να γίνεις άρχοντας όλης της φατριάς και μετά προσπαθούσες να γίνεις όλης της Ιαπωνίας. Όταν βγήκε το πρώτο TOTAL WAR SHOGUN είχε πάρει πολλά πράγματα από αυτό. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι που αγόρασα ήταν το North and South. Εκείνη την εποχή ότι έβγαζε η Microprose και η Infogrames γαμούσε και έσπερνε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• pc1640amstrad.jpg
    pc1640amstrad.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 15
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να και το εγχειριδιο , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΡΟΜΠΑ PC ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ PC ειναι, δεν ειναι καμμια παιχνιδομηχανη ασχετη

Συνημμένα

• egxeiridio.jpg
    egxeiridio.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 24

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
να και το εγχειριδιο , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΡΟΜΠΑ PC ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ PC ειναι, δεν ειναι καμμια παιχνιδομηχανη ασχετη

Ενταξει, μεταξυ μας τωρα, μια μπαχατελα και μιση ειναι. Αν δεν ειχες μια Amiga 1000αρα ησουν αμπαλος τον καιρο εκεινο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ενταξει, μεταξυ μας τωρα, μια μπαχατελα και μιση ειναι. Αν δεν ειχες μια Amiga 1000αρα ησουν αμπαλος τον καιρο εκεινο.
τα ιδια παιχνιδια ειχαν
defender of the crown
golden axe
το nba lakers vs celtics το ειχε η amiga?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η παρελαση ξεκινησε με σημαια του gayρου

Συνημμένα

• IMG_20190421_151658.jpg
    IMG_20190421_151658.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom