Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τεράστι 2πλό αποδεικνύει πόσο μεγάλη ομάδα γινόμαστε. Κερδίσαμε μια πολύ καλή και συμπαθητική ομάδα καθώς και τα πάμπολλα διαιτητικά λάθη. ΑΛήθεια μάξιμε θα μου πεις πότε σκατά θα ξεφουσκώσουμε ;;;;;;  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
οταν ειναι υπερ σου η διαιτησια δεν λες οτι νικησες και τα διαιτητικα λαθη,αλλα οτι νικησες [size=30pt]με[/size] τα διαιτητικα λαθη

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παοκαρα γαυρος ειμαι και ειμαι μαζι σου

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πέναλτυ στον Μπαλάφα(απλά πάσαρε και μετά τον κλάδεψε,οπότε δικαιολογείται λίγο το κοράκι),χέρι το γκολ του πανιωνίου,κόψιμο Μουσλίμοβιτς πριν από σίγουρο γκολ με ανύπαρκτο οφσάιντ.
Αλλά αφήνουμε τα παράπονα για την γειτονιά της Παπαναστασίου,και να χάναμε δεν θα λέγαμε τίποτα

Είδαμε και τον δαφνομπουκωμένο ψευτοπρωταθλητή,εναντίον 10 όπως πάντα και σερνότανε,δεν έκανε φάση και γλύτωσε την ήττα από τύχη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πέναλτυ στον Μπαλάφα(απλά πάσαρε και μετά τον κλάδεψε,οπότε δικαιολογείται λίγο το κοράκι),χέρι το γκολ του πανιωνίου,κόψιμο Μουσλίμοβιτς πριν από σίγουρο γκολ με ανύπαρκτο οφσάιντ.
Αλλά αφήνουμε τα παράπονα για την γειτονιά της Παπαναστασίου,και να χάναμε δεν θα λέγαμε τίποτα

Είδαμε και τον δαφνομπουκωμένο ψευτοπρωταθλητή,εναντίον 10 όπως πάντα και σερνότανε,δεν έκανε φάση και γλύτωσε την ήττα από τύχη.
ας μου εβγαζε και μενα τον τζολε ρε στοκε,ο σαριεγκι ηταν ο καλυτερος παικτης μου,φασεις δεν εκανε κανεις η τυχη ειναι μαζι σου που εχουν απαγορευτει οι μετακινησεις και δεν εφαγες ξυλο σε τουμπα και πειραια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ελα πε παοκαρα να σε δουμε με το αφεντικο σου τι θα κανεις εμεις μαζι σου
ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΟΚ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν ειναι υπερ σου η διαιτησια δεν λες οτι νικησες και τα διαιτητικα λαθη,αλλα οτι νικησες [size=30pt]με[/size] τα διαιτητικα λαθη

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Λοιπόν χωρίς να κλαίγομαι σαν οπαδόυς άλλων ομάδων σήμερα δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτνι στον Μπαλάφα, ένα πεντακάθαρο πεναλντι στον Μούσλι, ενώ έκοψε και με ανύπαρκτο φάουλ τον Βιερίνια σε τετατετ που ο πανιώνιος έκανε και χέρι. Για το οφσάιντ δεν μιλάω.Μπορεί ο ΜΟύσλι να το έχανε  :2funny: :2funny: Δεν νομίζω ότι έγιναν εσκεμμένα τα παραπάνω "λαθάκια". Νομίζω όμως ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ έκανε ένα διπλό που ούτε οι χαιδεμένες νίτσες του πειραια δεν θα έκαναν απέναντι στον Πανιώνιο και με τέτοια διαιτητικά λάθη.

Πουστογαυράκια ηνεγκεν η ώρα, πάλι πούτσα έχει για τα αχόρταγα κωλαράκια σας  :birdman: :birdman: :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Λοιπόν χωρίς να κλαίγομαι σαν οπαδόυς άλλων ομάδων σήμερα δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτνι στον Μπαλάφα, ένα πεντακάθαρο πεναλντι στον Μούσλι, ενώ έκοψε και με ανύπαρκτο φάουλ τον Βιερίνια σε τετατετ που ο πανιώνιος έκανε και χέρι. Για το οφσάιντ δεν μιλάω.Μπορεί ο ΜΟύσλι να το έχανε  :2funny: :2funny: Δεν νομίζω ότι έγιναν εσκεμμένα τα παραπάνω "λαθάκια". Νομίζω όμως ότι το παοκακι έκανε ένα διπλό που ούτε οι ψωλαραδες του πειραια δεν θα έκαναν απέναντι στον Πανιώνιο και με τέτοια διαιτητικά λάθη.

Πουστογαυράκια ηνεγκεν η ώρα, πάλι πούτσα έχει για τα αχόρταγα κωλαράκια σας  :birdman: :birdman: :birdman:
χαιρομαι μου με εχεις προτυπο για μεγαλες νικες και με κοντρα διαιτησια
κλαψεεεεεεεεεεεεεε ερχεται ο βιαστης σου

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαιρομαι μου με εχεις προτυπο για μεγαλες νικες και με κοντρα διαιτησια
κλαψεεεεεεεεεεεεεε ερχεται ο βιαστης σου

Χαίρομαι που όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και εδω πέρα μόνο να διαστρεβλώνετε την αλήθεια μπορείτε. Οι νίτσες δεν έχουν ψωλή αλλά απλά είναι ψώλες

Με τον κώλο δεν βίασε κανείς.... :birdman: :birdman: :birdman:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Λοιπόν χωρίς να κλαίγομαι σαν οπαδόυς άλλων ομάδων σήμερα δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτνι στον Μπαλάφα, ένα πεντακάθαρο πεναλντι στον Μούσλι, ενώ έκοψε και με ανύπαρκτο φάουλ τον Βιερίνια σε τετατετ που ο πανιώνιος έκανε και χέρι. Για το οφσάιντ δεν μιλάω.Μπορεί ο ΜΟύσλι να το έχανε  :2funny: :2funny: Δεν νομίζω ότι έγιναν εσκεμμένα τα παραπάνω "λαθάκια". Νομίζω όμως ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ έκανε ένα διπλό που ούτε οι χαιδεμένες νίτσες του πειραια δεν θα έκαναν απέναντι στον Πανιώνιο και με τέτοια διαιτητικά λάθη.

ηνεγκεν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γουσταρω παοκ με ταφεντικα σας να δουμε τι θα κανετε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Χαίρομαι που όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και εδω πέρα μόνο να διαστρεβλώνετε την αλήθεια μπορείτε. Οι νίτσες δεν έχουν ψωλή αλλά απλά είναι ψώλες

Με τον κώλο δεν βίασε κανείς.... :birdman: :birdman: :birdman:
ουτε με τα λογια και τα ψεμματα
για αυτο να θυμαστε παντα την αλαμανα,το ποσειδωνιο,το λιμανι κτλ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ουτε με τα λογια και τα ψεμματα
για αυτο να θυμαστε παντα την αλαμανα,το ποσειδωνιο,το λιμανι κτλ

Για Αλαμάνα δε χρειάζεται να πω τίποτα.Τα γεγονότα έγραψαν μόνα τους διαστρεβλωτές. Για το ποσειδώνιο απλά να σου υπενθυμίσω την πουστιά ότι οι περισσότεροι δικοί σας ήταν "φουσκωτοί" που αμφιβάλλω αν ήταν καν γαύροι. Απλά πληρωμένοι.Αααααα και οι δικοί μας ήταν λιγότεροι. Για το λιμάνι θυμάμαι τότε που μπήκαμε με ντου στο κωλογήπεδό σας 2500 άτομα χωρίς εισητήριο. Και μετά είχε ολυμπιακα αθλήματα (πάλη, πυγμαχία, κατοστάρια) τότε που ζητήσατε βοήθεια από αεκτσήδες για να αντιμετωπίσετε τους βούλγαρους όπως λέγατε. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας. Αλήθεια εσείς θα έρθετε ποτέ εδω πάνω χωρίς εισητήριο;;;;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Για Αλαμάνα δε χρειάζεται να πω τίποτα.Τα γεγονότα έγραψαν μόνα τους διαστρεβλωτές. Για το ποσειδώνιο απλά να σου υπενθυμίσω την πουστιά ότι οι περισσότεροι δικοί σας ήταν "φουσκωτοί" που αμφιβάλλω αν ήταν καν γαύροι. Απλά πληρωμένοι.Αααααα και οι δικοί μας ήταν λιγότεροι. Για το λιμάνι θυμάμαι τότε που μπήκαμε με ντου στο κωλογήπεδό σας 2500 άτομα χωρίς εισητήριο. Και μετά είχε ολυμπιακα αθλήματα (πάλη, πυγμαχία, κατοστάρια) τότε που ζητήσατε βοήθεια από αεκτσήδες για να αντιμετωπίσετε τους βούλγαρους όπως λέγατε. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας. Αλήθεια εσείς θα έρθετε ποτέ εδω πάνω χωρίς εισητήριο;;;;
εδω ερχομαστε χωρις διαβατηρια και μιλας?
αυτο που λες με τους αεκτζηδες γινοταν αναποδα και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αεκτζηδες
αυτο με τους φουσκωτους ειναι μεγαλη μαλακια που λες και δειχνει τι παραμυθι φαγατε για να καλυψετε την ντροπη
οσο για αλαμανα ακολουθει ποστ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω ερχομαστε χωρις διαβατηρια και μιλας?
αυτο που λες με τους αεκτζηδες γινοταν αναποδα και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αεκτζηδες
αυτο με τους φουσκωτους ειναι μεγαλη μαλακια που λες και δειχνει τι παραμυθι φαγατε για να καλυψετε την ντροπη
οσο για αλαμανα ακολουθει ποστ

Έτυχε στο ποσειδώνιο να είναι ένας φίλος μου (σκουληκαντέρα) που εκείνη την ώρα έπαιζε μπασκετάκι ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι άλλο να παίζει)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παπάρα δοριτή ο σπάθας σου δωσε το x στο 91 .. 1 μέτρο πίσω ο κλέιτον και έρχεσαι να μιλήσεις για διαιτησία εδω??
Η κερκίδα μας σου άρεσε... μέτρησες και πόσοι είμασταν ?? Βλέπε να μαθαίνεις  :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η Αλαμάνα για τους ΠΑΟΚτζηδες είναι κάτι σαν το Πολυτεχνείο του '73. Όλοι ήταν εκεί Όπως δηλαδή μετά την μεταπολίτευση όποιον γνώριζες σου έλεγε πως ήμουν κι εγώ μέσα στο "Αιδώ Πωλείται - χνειο", έτσι και οι 9 στους 10 ΠΑΟΚτζήδες ήταν στην Αλαμάνα. Η Αλαμάνα σύντροφοι είναι ταυτισμένη με το περίφημοχαλασμένο τηλέφωνο. Η Αλαμάνα είναι κάτι σαν την κωλοτρυπίδα, όπως όλοι έχουν από μια, για την Αλαμάνα όλοι έχουν μια γνώμη

Τεράστιες υλικές ζημίες και τραυματίες είθε και εκείθεν και παρακείθεν. Νοσοκομείο, συλλήψεις και πολλοί ΠΑΟΚτζήδες στα παρακείμενα βουνά να έχουνχάσει το δρόμο και να μαζεύουν χόρτα.τι λεει ομως το επίσημο χαρτί του Νοσοκομείο Λαμίας? ένα χαρτί που ζήτησε η Αστυνομία για τους δικούς της λόγους. Τραυματισμοί 160, ΠΑΟΚτζήδες 125, Ολυμπιακοί 35.Από αυτούς αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνελήφθησαν οι 42.

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παπάρα δοριτή ο σπάθας σου δωσε το x στο 91 .. 1 μέτρο πίσω ο κλέιτον και έρχεσαι να μιλήσεις για διαιτησία εδω??
Η κερκίδα μας σου άρεσε... μέτρησες και πόσοι είμασταν ?? Βλέπε να μαθαίνεις  :birdman:

η μεγαλύετρη και πιο μακρινή εκδρομή τους ήταν στη Νίκαια,400 άτομα,τότε με το ανύπαρκτο πέναλτυ του Γιαννακόπουλου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ακομα περιμενω να μου πειτε ποσοι κατεβηκατε λιβαδεια,κατι για 1500 ειχα ακουσει αλλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom