Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η μεγαλύετρη και πιο μακρινή εκδρομή τους ήταν στη Νίκαια,400 άτομα,τότε με το ανύπαρκτο πέναλτυ του Γιαννακόπουλου
ναι οντως τις 11000 στο καυταντζογριο τις ξεχασες
καποτε ειχαμε δηλωσει τουμπα σε ευρωπαικο ματς μηπως θυμασαι τι κοσμο ειχε μεσα?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ακομα περιμενω να μου πειτε ποσοι κατεβηκατε λιβαδεια,κατι για 1500 ειχα ακουσει αλλα.....

Ρε μαλάκα είσαι λειβαδιώτης και μας έχεις ζαλίσει τα @@ με την λειβαδιά?? ναι 1500 είμασταν...
Και σήμερα 1500 είμασταν πως σου φανήκαμε σου αρέσαμε ? σε έτσουξε ? Μια ζωη θα βλέπεις τον λαό και θα σε τσούζει.  :birdman:
Για την αλαμάνα τα είπαμε εδω μου λεγες οτι δείρατε τους γάλλους και ολα τα σαιτ λέγανε οτι μπήκανε μέσα και σας κάνανε πουτάνα... το άσπρο μαύρο κάνεις.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα είσαι λειβαδιώτης και μας έχεις ζαλίσει τα @@ με την λειβαδιά?? ναι 1500 είμασταν...
Και σήμερα 1500 είμασταν πως σου φανήκαμε σου αρέσαμε ? σε έτσουξε ? Μια ζωη θα βλέπεις τον λαό και θα σε τσούζει.  :birdman:
Για την αλαμάνα τα είπαμε εδω μου λεγες οτι δείρατε τους γάλλους και ολα τα σαιτ λέγανε οτι μπήκανε μέσα και σας κάνανε πουτάνα... το άσπρο μαύρο κάνεις.
απο κωλοτουμπες ξερεις!!!!! κανει πολλες :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν βλεπεις την αληθεια,ολα τα σαιτ ανεφεραν 12 γαλλους στο νοσοκομειο και ενα μαχαιρωμενο
αν μπεις στο θρεντ μας θα δεις κατι σουβενιρ που αφησαν τα γαλλακια στο ναο και τι παθανε μετα στην εθνικη ρωτα τους φιλους σου τους γαλλους να στα πουνε
το μονο που κανανε ηταν να σκισουν το καινουριο πανο του αργους σε ενα αδειο καραισκακη εκεινη την ωρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στη λιβαδεια ησασταν 800 ατομα
περαιωτης ειμαι και γαμω την μπαουκ ναουμε

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλά αφου το λές εσύ ο αντικειμενικός... η φωνή της αλήθειας  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα σαιτ εγώ τα διάβασα μπήκαν μέσα και σας κατέβασαν τα πανό φάγατε ντου.... αλλα είπαμε εσυ ο αντικειμενικός γράφεις την ιστορία... έτσι και στην αλαμάνα την έγραψες... οπως σου καβλώσει δηλαδη.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
στη λιβαδεια ησασταν 800 ατομα
περαιωτης ειμαι και γαμω την μπαουκ ναουμε

Επειδή μας ζάλισες τα @@ με την λειβαδιά και επειδή ξέρω οτι καβλώνεις και ταυτόχρονα σε τσούζει ο λαός του ΠΑΟΚ στις αφιερώνω  :-* :birdman:

090214levadiakospaok07.jpg

090214levadiakospaok19.jpg

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Για Αλαμάνα δε χρειάζεται να πω τίποτα.Τα γεγονότα έγραψαν μόνα τους διαστρεβλωτές. Για το ποσειδώνιο απλά να σου υπενθυμίσω την πουστιά ότι οι περισσότεροι δικοί σας ήταν "φουσκωτοί" που αμφιβάλλω αν ήταν καν γαύροι. Απλά πληρωμένοι.Αααααα και οι δικοί μας ήταν λιγότεροι. Για το λιμάνι θυμάμαι τότε που μπήκαμε με ντου στο κωλογήπεδό σας 2500 άτομα χωρίς εισητήριο. Και μετά είχε ολυμπιακα αθλήματα (πάλη, πυγμαχία, κατοστάρια) τότε που ζητήσατε βοήθεια από αεκτσήδες για να αντιμετωπίσετε τους βούλγαρους όπως λέγατε. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας. Αλήθεια εσείς θα έρθετε ποτέ εδω πάνω χωρίς εισητήριο;;;;
Ετσι ειναι,εαν η ομαδα που υποστηριζεις σερνεται τοτε θυμασε το ξυλο που εχεις δωσει σαν "οπαδος".Εσεις την αλαμνα εμεις το ντου στην θυρα 3 στο χαριλαου και το σχηματαρι κτλκτλ
Αντι να ασχολησε με το δουλεμα που τρως 8 χρονια απο τον προεδρο σου, το ριχνεις στο δηθεν οπαδιλικη του κωλου.Χαχα πηρα κασκολ,χαχα πηρα πανο.Τον μπουλο παιρνεις στην Ευρωπη μονιμα ,παρολο που εχεις πολυ καλυτερες προοπτικες απο λ.χ Πορτο και Ζενιτη.
Αλλα ξεχασα το Μαι θα ειναι ωραια μπλα μπλα μπλα
Ζωα ε Ζωα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ετσι ειναι,εαν η ομαδα που υποστηριζεις σερνεται τοτε θυμασε το ξυλο που εχεις δωσει σαν "οπαδος".Εσεις την αλαμνα εμεις το ντου στην θυρα 3 στο χαριλαου και το σχηματαρι κτλκτλ
Αντι να ασχολησε με το δουλεμα που τρως 8 χρονια απο τον προεδρο σου, το ριχνεις στο δηθεν οπαδιλικη του κωλου.Χαχα πηρα κασκολ,χαχα πηρα πανο.Τον μπουλο παιρνεις στην Ευρωπη μονιμα ,παρολο που εχεις πολυ καλυτερες προοπτικες απο λ.χ Πορτο και Ζενιτη.
Ζωα ε Ζωα
κλαψεεεεεεεεεεεε και μαθε μπανιο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κλαψεεεεεεεεεεεε και μαθε μπανιο
χουλιγκαν του πληκτρολογιου μου εσυ!!!
Αληθεια τι ζορι τραβας και ασχολησε συνεχεια με μας?
Καποιο αποθημενο θα ειναι αλλα μην σε παρει απο κατω για ολους εχει ο θεος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χουλιγκαν του πληκτρολογιου μου εσυ!!!
Αληθεια τι ζορι τραβας και ασχολησε συνεχεια με μας?
Καποιο αποθημενο θα ειναι αλλα μην σε παρει απο κατω για ολους εχει ο θεος
ειχατε εξαφανιστει τοσο καιρο,μου λειψατε και προσπαθω να σας μαζεψω στο θρεντ :rockon: :rockon:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η Αλαμάνα για τους ΠΑΟΚτζηδες είναι κάτι σαν το Πολυτεχνείο του '73. Όλοι ήταν εκεί Όπως δηλαδή μετά την μεταπολίτευση όποιον γνώριζες σου έλεγε πως ήμουν κι εγώ μέσα στο "Αιδώ Πωλείται - χνειο", έτσι και οι 9 στους 10 ΠΑΟΚτζήδες ήταν στην Αλαμάνα. Η Αλαμάνα σύντροφοι είναι ταυτισμένη με το περίφημοχαλασμένο τηλέφωνο. Η Αλαμάνα είναι κάτι σαν την κωλοτρυπίδα, όπως όλοι έχουν από μια, για την Αλαμάνα όλοι έχουν μια γνώμη

Τεράστιες υλικές ζημίες και τραυματίες είθε και εκείθεν και παρακείθεν. Νοσοκομείο, συλλήψεις και πολλοί ΠΑΟΚτζήδες στα παρακείμενα βουνά να έχουνχάσει το δρόμο και να μαζεύουν χόρτα.τι λεει ομως το επίσημο χαρτί του Νοσοκομείο Λαμίας? ένα χαρτί που ζήτησε η Αστυνομία για τους δικούς της λόγους. Τραυματισμοί 160, ΠΑΟΚτζήδες 125, Ολυμπιακοί 35.Από αυτούς αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνελήφθησαν οι 42.
φανταζομαι δεν εβαλες την πηγη επειδη ξες οτι σε θεωρουμε αξιοπιστο ατομο.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ζωα ε Ζωα
Ποιο ντου??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο το εμετικο, δηθεν μαγκικο, που ειναι γνωρισμα καφρων, να την πεφτουν 10-20 μαντραχαλοι σε πιτσιρικια για να παρουν κασκολ και πανο και καλα σαν λαφυρο ειναι οτι ποιο πουστικο υπαρχει.
Αλλα για τα σκουλικια αυτο ειναι μαγκια.
Οταν δεν εχεις λαο, δεν εχεις ομαδα,οταν δεν εχεις μελλον προσπαθεις με μαγκιες του κωλου να εντυπωσιαζεις πιτσιρικια
Οπως φετος σε Σ.Φ.ΠΑΟΚ στην Θερμη νομιζω που 20 μαγκες σπασανε στο ξυλο 3 16χρονα παρουσιαζοντας το σαν αθλος οπαδικης μαγκιας του αρουλη.
Εγω μια καταρα θα δωσω στους φιλους μας τους ραβινους,να μεινει ο απεριγραπτος Σκορδας για παντα προεδρος σας για να σας μικραινει καθε χρονο σαν ομαδα

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Θελω να ενημερωσω τους φιλους ΠΑΟΚτσηδες ότι στο παρακατω Link μπορουν να «κατεβασουν» videakia με τις καλυτερες φασεις,γκολ,Δηλωσεις Σαντος και παιχτων του ΠΑΟΚ απ’τους αγωνες της Super League της φετινης περιοδου(2008-2009) και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom