Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντως μαγκες αν και γουσταρω τρελα το γηπεδο στη τουμπα και πιο πολυ τη 4 οπου παω απο μικρος ,πρεπει να γινει καινουρειο γηπεδο με 60 η 70 χιλιαδες θεσεις ,για να χωραμε ολοι,καθε φορα στα καλα ματς που πανε 40 χιλιαδες δυσκολευομαστε να χωρεσουμε και πολλοι δε πανε στο γηπεδο για αυτο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως μαγκες αν και γουσταρω τρελα το γηπεδο στη τουμπα και πιο πολυ τη 4 οπου παω απο μικρος ,πρεπει να γινει καινουρειο γηπεδο με 60 η 70 χιλιαδες θεσεις ,για να χωραμε ολοι,καθε φορα στα καλα ματς που πανε 40 χιλιαδες δυσκολευομαστε να χωρεσουμε και πολλοι δε πανε στο γηπεδο για αυτο
που θα παει ρε πουστη,θα μαθω τι ναρκωτικα παιρνεις και θα τα παρω και εγω
εχετε καβατζωθει θεσσαλονικη και εμεις εδω [size=20pt]χαμου[/size] τιποτα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γριες καημενες καταραμενες

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παλι φαγατε ξυλο απο τις γριες και βγαζετε χολη?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ξυλο δεν ξερω αν φαγανε, συνηθως φορανε τα κρανη τους και βαρανε, αλλα οτι τους εβγαλαν τη ψυχη οι γριες σημερα ειναι το μονο σιγουρο!!! Και εκτος που ο χασογκολης ο αγριτης δεν τους εκανε την κηδεια, σα να αρχισε να εμφανιζεται ενα καινουριο "κολυμβητικο τμημα" εκει προς την τουμπα μερια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλη η βουτια και σημερα!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ξυλο δεν ξερω αν φαγανε, συνηθως φορανε τα κρανη τους και βαρανε, αλλα οτι τους εβγαλαν τη ψυχη οι γριες σημερα ειναι το μονο σιγουρο!!! Και εκτος που ο χασογκολης ο αγριτης δεν τους εκανε την κηδεια, σα να αρχισε να εμφανιζεται ενα καινουριο "κολυμβητικο τμημα" εκει προς την τουμπα μερια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολλη η βουτια και σημερα!!!!!!
προπονουντε γιατι θα ερθουν καραισκακη
πρεπει να ξερουν μπανακι

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αύριο καπαρώνουν την 6η θέση,με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο στους 2 βαθμούς,δηλαδή άνετα μπορούν να βρεθούν 7-8οι.Η ομάδα με τις πιο πολλές...ευκαιρίες στην Ελλάδα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δωρητή στο άβατάρ σου βλέπω λείπουν οι ρόδες από το ποδήλατο...
Τουλάχιστον η σέλα υπάρχει ?
Γιατί σαν πολύ χαρούμενη τη βλέπω την κορασίδα  :bounce-glasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δωρητή στο άβατάρ σου βλέπω λείπουν οι ρόδες από το ποδήλατο...
Τουλάχιστον η σέλα υπάρχει ?
Γιατί σαν πολύ χαρούμενη τη βλέπω την κορασίδα  :bounce-glasses:
υπαρχει σελα αλλα και να μην υπηρχε της εχει φυγει το μουνι απο το πεταλι οποτε......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ενώ εσύ το καθάρισες εύκολα απο την αρχή!
Στο 185΄δεν το βάλατε? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν κυνηγαω champions league, διηπειρωτικο και παγκοσμιο, ασε που δεν εχω και την εδρα φοβητρο :jerking:, που οποιος παει προσκυναει, την υπερομαδα που εχει σφιχτη αμυνα και παικτες ηγετες, τα "χαλια" μου εχω φετος, sold out δεν κανω, για τη βου ειμαι.... ΑΛΛΑ.... αν και δεν πολυμετρανε αυτα..... μεχρι το 195' που τους εβαλα γκολ στο Βικελιδης, τους εκανα και 5-6 φασεις ματια και παιχτηκε λιγη μπαλιτσα........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο κονσεισαος και χουτος καλα ειναι???? Παλι με τα βατραχοπεδιλα και τους αναπνευστηρες κυκλοφορουσαν στο χορταρι και οποτε βρηκαν ευκαιρια..... τσουπ..... μπλουμ..... κολπο γκροσσο αλα πανιωνιος παιξανε, αλλα, τι κριμα, δεν επιανε.......

"Φταει η υποπτη αλλαγη αρχιδιαιτητη, για την οποια ο παοκ ο παοκ ο παοκ του θοδωρη ζαγορακη, δε ρωτηθηκε και αυτος ο καινουριος εβαλε γυαλια στους διαιτητες,για να βλεπουν....." Για την Ετ3, Γιωργος Μινος!!!!!!

Επισκέπτης
Εγω δεν κυνηγαω champions league, διηπειρωτικο και παγκοσμιο, ασε που δεν εχω και την εδρα φοβητρο :jerking:, που οποιος παει προσκυναει, την υπερομαδα που εχει σφιχτη αμυνα και παικτες ηγετες, τα "χαλια" μου εχω φετος, sold out δεν κανω, για τη βου ειμαι.... ΑΛΛΑ.... αν και δεν πολυμετρανε αυτα..... μεχρι το 195' που τους εβαλα γκολ στο Βικελιδης, τους εκανα και 5-6 φασεις ματια και παιχτηκε λιγη μπαλιτσα........
Δεν με νοιάζει η γνώμη σου για το τι κυνηγάει η ομάδα σου όπως δεν θα με ένοιαζε τι λέω εγώ για το τι κυνηγάει η ομάδα μου!
Τους στόχους τους θέτει η διοίκηση και η διοίκηση σου έβαλε πριμ πρωταθλήματος στον κανονισμό της ομάδος και ο τεχνικός σου διεθυντής μιλούσε για 30 στα 30 φέτος!
Ότι και να λέει ο κάθε οπαδός είναι α-δ-ι-α-φ-ο-ρ-ο, λογικό είναι να λεμε τέτοια όταν είμαστε μπουκωμένοι και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε κάπου!

Τουλάχιστον θα βγεις πρωταθλητής χαμένων ευκαιριών μετά τα 2 κύπελλα δοκάρι! :2funny: :2funny:

Υ.Γ 1 Σε παρακαλώ μην κάνεις πάλι κήρυγμα για τον μεγαλείο του Άρεως και την καθαρότητα της ομάδας που μαγεύει την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Υ.Γ 2 Προς θεού απαντήστε στον Σουηδό! :helpplea:

Επισκέπτης
Ο κονσεισαος και χουτος καλα ειναι???? Παλι με τα βατραχοπεδιλα και τους αναπνευστηρες κυκλοφορουσαν στο χορταρι και οποτε βρηκαν ευκαιρια..... τσουπ..... μπλουμ..... κολπο γκροσσο αλα πανιωνιος παιξανε, αλλα, τι κριμα, δεν επιανε.......

"Φταει η υποπτη αλλαγη αρχιδιαιτητη, για την οποια ο παοκ ο παοκ ο παοκ του θοδωρη ζαγορακη, δε ρωτηθηκε και αυτος ο καινουριος εβαλε γυαλια στους διαιτητες,για να βλεπουν....." Για την Ετ3, Γιωργος Μινος!!!!!!
Ο Βιτόλο καλά είναι?
Στο τελευταίο παιχνίδι στο Χαριλάου δεν έκανε απλή βουτιά, έκανε σαν να τον χτύπησε τυφώνας!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Stories

Νέο!