Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε σήμερα το πρωί ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος, ένας απ' τους κορυφαίους στη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε σχεδόν έξω απ' το σπίτι του, στη Λάρισα, και ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο δράστης ήταν ένας ή περισσότεροι.

Ο κ. Τζήλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο διεθνής διαιτητής που έχει σφυρίξει απ' τα περισσότερα ματς στο περσινό και στο φετινό πρωτάθλημα, βρέθηκε στο επίκεντρο την 13η αγωνιστική λόγω των διαμαρτυριών του Ολυμπιακού για τα σφυρίγματά του στο ματς με τη Ξάνθη.

Για την επίθεση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.

«Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας. Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει τη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του Αθανάσιου Τζήλου και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δυστυχώς τέτοιους είδους επιθέσεις τείνουν να γίνουν συνηθισμένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει πρόσφατο προηγούμενο ξυλοδαρμού εν ενεργεία διαιτητή και μάλιστα διεθνή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: OXI RE MALAKES..............ΔΕΝ το πιστευω,ΔΕΝ το χωραει το μυαλο ,Η ομαδα ασανσερ της πολης δεν θα παιξει ημιτελικο κυπελλου τελικα μαζι μας.........μας αποχαιρετησε ηρωικα στην  κρητη σημερα....χαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα  [size=30pt]ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ[/size]...υπαρχετε μονο για το μεταξυ μας ματς!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε σεις ,που ειναι αυτος ο μπαγλαμας ο αζαζου?.........Νιωθω τεραστια αναγκη να δω ποσταρισμα του με κλαρινα,λεμονη με ασπρομαυρη φανελα και αλλες τετοιες γραφικες αρες μαρες...........ελα ρε αζαζου,ποσταρε κατι μωρη τρομπετα η εστω τηλεφωνα.....δωσε σημεια ζωης....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε σεις ,που ειναι αυτος ο μπαγλαμας ο αζαζου?.........Νιωθω τεραστια αναγκη να δω ποσταρισμα του με κλαρινα,λεμονη με ασπρομαυρη φανελα και αλλες τετοιες γραφικες αρες μαρες...........ελα ρε αζαζου,ποσταρε κατι μωρη τρομπετα η εστω τηλεφωνα.....δωσε σημεια ζωης....
θα χωνεύει πουτσες!!! :tooth: :tooth: :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
θα χωνεύει πουτσες!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Ρε μπινέδες μπουγάτσες, μπορεί να βριζόμαστε όλη μέρα αλλά μπράβο στα αλάνια και τους υπεύθυνους. Μισή χαρά να πάρει το παλληκαράκι είναι αξία ζωής.

Η ιδιαίτερη παρουσία του Αντώνη και η ξεχωριστή στιγμή δίπλα στον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Αμρ Ουάρντα, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αγκαλιάζουν τον φίλο της ομάδας. 

Ο Αντώνης, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, είναι ένα παιδί που δίνει εδώ και χρόνια το δικό του αγώνα, ωστόσο αψήφησε το κινητικό πρόβλημα και βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, η ΠΑΕ και το PAOK Action υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα του και στην επόμενη γιορτή της ομάδας να πάει περπατώντας, με τους Βιεϊρίνια και Ουάρντα να τον αγκαλιάζουν και να φωτογραφίζονται μαζί του.

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-12/48894078_10156778082004687_2007505282229338112_n.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-12/48414314_10156778082109687_2931909684598145024_n.jpg[/img[/URL]]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ρε μπινέδες μπουγάτσες, μπορεί να βριζόμαστε όλη μέρα αλλά μπράβο στα αλάνια και τους υπεύθυνους. Μισή χαρά να πάρει το παλληκαράκι είναι αξία ζωής.

Η ιδιαίτερη παρουσία του Αντώνη και η ξεχωριστή στιγμή δίπλα στον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Αμρ Ουάρντα, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αγκαλιάζουν τον φίλο της ομάδας. 

Ο Αντώνης, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, είναι ένα παιδί που δίνει εδώ και χρόνια το δικό του αγώνα, ωστόσο αψήφησε το κινητικό πρόβλημα και βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, η ΠΑΕ και το PAOK Action υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα του και στην επόμενη γιορτή της ομάδας να πάει περπατώντας, με τους Βιεϊρίνια και Ουάρντα να τον αγκαλιάζουν και να φωτογραφίζονται μαζί του.

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-12/48894078_10156778082004687_2007505282229338112_n.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-12/48414314_10156778082109687_2931909684598145024_n.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :respect: :respect:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.578
Πόντοι
1.706

[/quote]
Αν και υποστηριζει λαθος συλλογο ο Αντωνακης, να ειναι καλα αυτος  αλλα κ ο τιναφτορες κ ο μελαχρινακης που εδωσαν πολυ χαρα σε αυτην τη ψυχή

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΡΕ σεις αλανια,εχει δει κανεις τον αζαζου?ζει το παιχτρονι? εχει καιρο να μας γραψει εδωμεσα αρλουμπες....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
ΡΕ σεις αλανια,εχει δει κανεις τον αζαζου?ζει το παιχτρονι? εχει καιρο να μας γραψει εδωμεσα αρλουμπες....

Τουρκοσπορε η μετάφραση του Google δεν σου τα βγάζει όπως πρέπει,τι ακριβώς ψαχνεις,το λε ζαζου η κατι άλλο?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.476
Πόντοι
5.006
Την πρώτη του μεταγραφή με τον νέο προπονητή Σάκη Ψάρρα στον πάγκο της ομάδας ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ.ΡΕ ΜΠΟΥΧΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΨΑΡΑ :2funny: :2funny: :2funny: :piss: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

Τουρκοσπορε η μετάφραση του Google δεν σου τα βγάζει όπως πρέπει,τι ακριβώς ψαχνεις,το λε ζαζου η κατι άλλο?
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα που σαι ρε μουλικο του γιαχβε?εμφανιστηκες μετα απο εναν τονο πουτσες και χεις και μουτρα να με λες τουρκοσπορο?χαχαχχαχαχαχαχαχαχα...ισα ρε πουθενα ανυπαρκτε αζαζου...απο δεκεβρη μηνα μαλακα με τα κομπιουτερακια στο χερι εισαι,καρφι για τη β...μονο για τα μεταξυ μας ματς υπαρχεις!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ποτέ δεν εξαφανιστηκα σε αντίθεση με τη φυλή σου,το ότι είστε τουρκόσποροι το ξέρει όλος ο ντουνιάς και δεν είναι του παρόντος για σχολιασμό...
Είδες πουθενά να γράφω ότι πάω να διεκδικήσω πρωτάθλημα η τίποτα άλλο και μου αναφέρεις τα κομπιουτεράκια?

Βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου γιατί γράφεις μπαρούφες,όπως τις περισσότερες φορές...

Υ.γ ασχολησου με αυτούς που σου δίνουν σημασία και άσε εμένα να ασχολουμε με τα φιλαράκια μου,είναι η δεύτερη φορά που στο λέω...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ποτέ δεν εξαφανιστηκα σε αντίθεση με τη φυλή σου,το ότι είστε τουρκόσποροι το ξέρει όλος ο ντουνιάς και δεν είναι του παρόντος για σχολιασμό...
Είδες πουθενά να γράφω ότι πάω να διεκδικήσω πρωτάθλημα η τίποτα άλλο και μου αναφέρεις τα κομπιουτεράκια?

Βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου γιατί γράφεις μπαρούφες,όπως τις περισσότερες φορές...

Υ.γ ασχολησου με αυτούς που σου δίνουν σημασία και άσε εμένα να ασχολουμε με τα φιλαράκια μου,είναι η δεύτερη φορά που στο λέω...
το φανταστηκα ρε χασομερη αζαζου οτι καπου εδω θα γυρνας γι αυτο σου απαντησα.....λοιπον ,με τη σειρα....αντε γαμησου,οταν εισαι στο νημα του μεγαλου ΠΑΟΚ τουμπεκι,σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου,γαμαω και σενα και τον ιαχωβα σου,αν δε θες καζουρα που αναλογως τη συμπεριφορα σου μπορει να καταληξει σε γαλλικη φιλολογια,ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,τα φιλαρακια σου τα στελνεις και μμς...γκεκε ρε νιμου?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
το φανταστηκα ρε χασομερη αζαζου οτι καπου εδω θα γυρνας γι αυτο σου απαντησα.....λοιπον ,με τη σειρα....αντε γαμησου,οταν εισαι στο νημα του μεγαλου ΠΑΟΚ τουμπεκι,σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου,γαμαω και σενα και τον ιαχωβα σου,αν δε θες καζουρα που αναλογως τη συμπεριφορα σου μπορει να καταληξει σε γαλλικη φιλολογια,ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,τα φιλαρακια σου τα στελνεις και μμς...γκεκε ρε νιμου?

Είσαι ένα από τα πολλά μέλη παράσιτα σε λάθος σάιτ,έκανες εγγραφή σε σάιτ με πουτανες για να μας ζαλίζεις τα παπαρια για την μπαουγκ η ποακ (δεν έχω καταλάβει ακόμα πως πραγματικά λέγεται)και στο φιναλε και σενα και την κωλομαδα σου σας γραφω στα παπαρια μου(ο καθενας θα παρει απο ενα,μη στεναχωριέσαι)καζούρα κάνουν αυτοί που τους κάνω καζούρα,με σένα δεν ασχολήθηκα ποτέ μου,οπότε σαλτα και γαμησου...
Το τι θα γράφω εδώ μέσα και σε κάθε νήμα είναι δημοκρατικό δικαίωμα μου αλλά και κανόνας τους σάιτ,οπότε σαλτα και γαμησου στο τετράγωνο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Είσαι ένα από τα πολλά μέλη παράσιτα σε λάθος σάιτ,έκανες εγγραφή σε σάιτ με πουτανες για να μας ζαλίζεις τα παπαρια για την μπαουγκ η ποακ (δεν έχω καταλάβει ακόμα πως πραγματικά λέγεται)και στο φιναλε και σενα και την κωλομαδα σου σας γραφω στα παπαρια μου(ο καθενας θα παρει απο ενα,μη στεναχωριέσαι)καζούρα κάνουν αυτοί που τους κάνω καζούρα,με σένα δεν ασχολήθηκα ποτέ μου,οπότε σαλτα και γαμησου...
Το τι θα γράφω εδώ μέσα και σε κάθε νήμα είναι δημοκρατικό δικαίωμα μου αλλά και κανόνας τους σάιτ,οπότε σαλτα και γαμησου στο τετράγωνο...
οταν καποιος σε χει γαμησει εκατονταδες φορες ,τοτε σιγουρα ξερεις και το ονομα του....κατι εχεις μπερδεψει βρωμορουφιανε....παρασιτο εισαι εσυ στο νημα του ΠΑΟΚ ....δεν εχω γραψει ποτε σε ΝΗΜΑ για πουτανες ,ουτε εχω γνωμη για τιμες συμπεριφορες,αν ιδρωνουν τη φανελα,αν ειναι κομοδινα κ.α..με λιγα λογια ποτε δεν εγινα παρασιτο σε νημα που δεν με αφορα....οπως γραφεις ΚΑΙ ΣΥ γκαζοντεκε, το τι θα γραψω σε καθε νημα που με ενδιαφερει ομως ,ειναι δικαιωμα μου,οποτε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.....δεν ξερω αν εγινε κατανοητο μαλακα ιαχωβα ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ....απο τη στιγμη που γραφεις και ανεβαζεις κλαρινα και κανεις καζουρα στο νημα ΤΟΥ ΠΑΟΚ  δημοσιως,θα δεχεσαι τα ιδια,αλλιως ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.....δεν θυμαμαι ποτε να σου εστειλα πμ,ουτε και θυμαμαι ποτε να σου ειπα να μη μιλας με τα φιλαρακια σου ,αλλα αν το κανεις στο νημα του ΠΑΟΚ,θα τρως μπουλινγκ μαλακα κεφτε.......ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΙΝΕ οσο για το τουρκοσπορε,πουτανακι,στα αρχιδια μου,αυτα που κοιτας απο ΚΑΤΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Επιτέλους...μηνύματα μέσα στο πνεύμα των ημερών,όλο αγάπη!!! Καλή χρονιά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom