Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ποιο ειναι το παραληρημα ρε τυπε? μαλλον εκτος απο το οφσαιντ ουτε την εννοια του παραληρηματος την ξερεις. αυτο που ειπα εγω πιο πανω ειναι η αποψη/προβλεψη μου για το υπολοιπο του πρωταθληματος. σε παραληρημα και πολυ πονεμενο κιολας φερνει το "Είσαι τόσο σίγουρος για την αρμάδα σου ή αν χρειαστεί θα καλύπτουμε όλοι τον Πελκίνιο και θα έχουμε πέναρτυ τιναφτορε πάλι;" πασπαλισμενο με ειρωνιες, προπαγανδες και παραλειψεις. μην ξεφτιλιζεσαι αλλο τυπε μου και το πηγαινες ωραια

Παραλήρημα εννοώ, "μετά τα περσινά", "δεν κάνω πάνω από μια ήττα" "(και είμαστε και στην Ελλάδα)".

Αν δεν είστε ακόμα και τώρα σίγουροι οτι δεν το χάνετε, 1000% κλάφτε τα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
....AN η χοντρη κουραδα, που κανει τον υπουργο ,ειχε θεσει το βαρ ως απολυτη προτεραιοτητα και ειχε τοποθετηθει αυτο απο φετος στα γηπεδα......το πολικο ψυχος απο την κορυφη θα ηταν σε θερμοκρασιες νοβοσιμπιρσκ μηνα γεναρη...τουαχιστον -15βαθμους....

αν μαζι με το βαρ ανοιγε και ο υπερκοριος της ευπ, εκει να δεις γελια τυπε... :wanker: :wanker: :wanker:
αλλα μαλλον πρεπει να χαλασε..ουτε μια συνομιλια τα τελευταια χρονια... :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
....AN η χοντρη κουραδα, που κανει τον υπουργο ,ειχε θεσει το βαρ ως απολυτη προτεραιοτητα και ειχε τοποθετηθει αυτο απο φετος στα γηπεδα......το πολικο ψυχος απο την κορυφη θα ηταν σε θερμοκρασιες νοβοσιμπιρσκ μηνα γεναρη...τουαχιστον -15βαθμους....

Γιατί δε ζητάτε var και στην Ευρώπη ρε τύπε; Ή έστω Έλληνες διαιτητάς;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αν μαζι με το βαρ ανοιγε και ο υπερκοριος της ευπ, εκει να δεις γελια τυπε... :wanker: :wanker: :wanker:
αλλα μαλλον πρεπει να χαλασε..ουτε μια συνομιλια τα τελευταια χρονια... :S
ειδαμε και που ανοιξε και ακουγαμε τον βαγγελακη τον περπινιαδη και κατι για ταγμενους που ζητουσανε κατι σαββες τι εγινε ρε τυπε μου. αλλα ξερω ψεματα και προπαγανδες ητανε αυτα που σου λεω. μας γελουσανε τα αυτια μας..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
ειδαμε και που ανοιξε και ακουγαμε τον βαγγελακη τον περπινιαδη και κατι για ταγμενους που ζητουσανε κατι σαββες τι εγινε ρε τυπε μου. αλλα ξερω ψεματα και προπαγανδες ητανε αυτα που σου λεω. μας γελουσανε τα αυτια μας..

όχι τυπε, αληθεια λες...απλα τοτε ηταν και η τελευταια φορα που λειτουργησε ο υπερκοριος...τα τελευταια χρονια ουτε μια συνομιλια ρε πουστη μου..πρεπει να τελειωσαν τα στημενα παιχνίδια στο ποδοσφαιρο.. :rolleyes:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Γιατί δε ζητάτε var και στην Ευρώπη ρε τύπε; Ή έστω Έλληνες διαιτητάς;
βαρ εχουνε βαλει ηδη στα 2/3 των σοβαρων πρωταθληματων και ακουγεται οτι θα μπει στο τσαμπιονς λιγκ ηδη απο τον επομενο γυρο. τερμα ανενημερωτος. ελληνες διαιτητας μεχρι στιγμης ζητουσε η αεκ και ο ολυμπιακος, φετος το γυρισε το τροπαριο κ αυτος και ζηταει ξενους με τους οποιους εχει 1 βαθμο. το λες και μαζοχισμο παντως

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
όχι τυπε, αληθεια λες...απλα τοτε ηταν και η τελευταια φορα που λειτουργησε ο υπερκοριος...τα τελευταια χρονια ουτε μια συνομιλια ρε πουστη μου..πρεπει να τελειωσαν τα στημενα παιχνίδια στο ποδοσφαιρο.. :rolleyes:

Τώρα τα πρωταθλήματα είναι πεντακαθαρίδης και όλα τα παιχνίδια, γι αυτό δε λειτουργεί ο υπερκοριός και κοντεύει να βγει σύνταξη ο Θωμαίδης. Τώρα γιατί γκρινιάζουν τα παόκια, μάλλον από συνήθεια.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι λιγο αργα στην ελλαδ και στην δικαιοσυνη λες και δεν τα ξερεις. κατσε να τελειωσουνε με την 1η υποθεση που προηγειται και μετα βλεπουμε κ τα αλλα. τωρα εσυ τι περιμενεις να ακουσεις δεν ξερω μαλλον φανταζεσαι διαφορα. το θεμα ειναι ομως τι εχουμε ηδη ακουσει. και μαλιστα ο υπερκοριος αποσο μας εχουνε πει δηλαδη, αραζει και ακουει για μηνες τουλαχιστον και για την περιπτωση που μιλαμε η παρακολουθησεις γινοτανε επι ν.δ. οχι απο συριζα γιατι σε βλεπω οτι εκει κοιτας να το πας...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
βαρ εχουνε βαλει ηδη στα 2/3 των σοβαρων πρωταθληματων και ακουγεται οτι θα μπει στο τσαμπιονς λιγκ ηδη απο τον επομενο γυρο. τερμα ανενημερωτος. ελληνες διαιτητας μεχρι στιγμης ζητουσε η αεκ και ο ολυμπιακος, φετος το γυρισε το τροπαριο κ αυτος και ζηταει ξενους με τους οποιους εχει 1 βαθμο. το λες και μαζοχισμο παντως

Ακούγεται οτι ΘΑ;

Kαι με απαξιώνεις έτσι ρε τύπε.

Και στην τελική, μπάς και παίζετε τζαμπιολί;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τώρα τα πρωταθλήματα είναι πεντακαθαρίδης και όλα τα παιχνίδια, γι αυτό δε λειτουργεί ο υπερκοριός και κοντεύει να βγει σύνταξη ο Θωμαίδης. Τώρα γιατί γκρινιάζουν τα παόκια, μάλλον από συνήθεια.
τυπε τοσα χρονια λεγαμε οτι ειναι βρωμικο και με απτες αποδειξεις π.χ. οι συνομιλιες του υπερκοριου που ειπε ο ραο και εσεις τσινουσατε και λεγατε τα λεμε γιατι ειμαστε κομπλεξικοι μαλακες. τωρα που εισαι 2 χρονιες απο κατω τι εγινε ? βρωμισε το πεντακαθαρο κατ'εσε πρωταθλημα ? αν ο ολυπμιακος ειναι απο πανω φανταζομαι εσυ τα βλεπεις ολα κρυσταλλινα ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
τα πραγματα ειναι λιγο αργα στην ελλαδ και στην δικαιοσυνη λες και δεν τα ξερεις. κατσε να τελειωσουνε με την 1η υποθεση που προηγειται και μετα βλεπουμε κ τα αλλα. τωρα εσυ τι περιμενεις να ακουσεις δεν ξερω μαλλον φανταζεσαι διαφορα. το θεμα ειναι ομως τι εχουμε ηδη ακουσει. και μαλιστα ο υπερκοριος αποσο μας εχουνε πει δηλαδη, αραζει και ακουει για μηνες τουλαχιστον και για την περιπτωση που μιλαμε η παρακολουθησεις γινοτανε επι ν.δ. οχι απο συριζα γιατι σε βλεπω οτι εκει κοιτας να το πας...

ε πως τυπε..ολο και κατι θα ακούγεται παλι..καμια συνομιλια του θωμα...καμια συνομιλια του ιβαν με το γιαννενο..γενικα υπαρχουν πραγματα...απλως ο κοριος βρίσκεται στη συντηρηση αυτή την περιοδο...από του χρονου και βλέπουμε.. :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Πάντως με την πρώτη υπόθεση δεν έχει εμπλοκή αυτός που εννοείς και θα ήθελες.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ακούγεται οτι ΘΑ;

Kαι με απαξιώνεις έτσι ρε τύπε.

Και στην τελική, μπάς και παίζετε τζαμπιολί;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστο τυπε μου δεν εχω αδικο οταν σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα. καλυτερα να κανεις σπεκουλες υπερ νδ και κουλη που τοχεις κιολας.. για μπαλα καλυτερα να μασας εσυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
τυπε τοσα χρονια λεγαμε οτι ειναι βρωμικο και με απτες αποδειξεις π.χ. οι συνομιλιες του υπερκοριου που ειπε ο ραο και εσεις τσινουσατε και λεγατε τα λεμε γιατι ειμαστε κομπλεξικοι μαλακες. τωρα που εισαι 2 χρονιες απο κατω τι εγινε ? βρωμισε το πεντακαθαρο κατ'εσε πρωταθλημα ? αν ο ολυπμιακος ειναι απο πανω φανταζομαι εσυ τα βλεπεις ολα κρυσταλλινα ?

Άρα μπορεί το βρώμικο να παρέμεινε βρώμικο; Πέφτω από τα σύννεφα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ε πως τυπε..ολο και κατι θα ακούγεται παλι..καμια συνομιλια του θωμα...καμια συνομιλια του ιβαν με το γιαννενο..γενικα υπαρχουν πραγματα...απλως ο κοριος βρίσκεται στη συντηρηση αυτή την περιοδο...από του χρονου και βλέπουμε.. :rockon:
λες οι τσεοι της ευπ να ξερουν ρωσσικα τυπε μου ?!?!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006

ρε τυπε, εχεις ακουσει πολλους ολυμπιακους να μιλανε για εξυγιανση και καθαρση???εσεις κανατε σημαια την εξυγιανση!!!!
και από τοτε που ηρθε η εξυγιανση, επέστρεψαν ο θωμας και ο μπεος..κριμα που δεν ζει ο ψωμιαδης για να επιστρεψει και αυτος... :'(

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

αστο τυπε μου δεν εχω αδικο οταν σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα. καλυτερα να κανεις σπεκουλες υπερ νδ και κουλη που τοχεις κιολας.. για μπαλα καλυτερα να μασας εσυ

Ναι ρε τύπε, αδιάβαστος είμαι, αλλά εσύ δε μου είπες, που παίζεις πλέον στο τζαμπιολί ή στο γιουροπαλί;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πάντως με την πρώτη υπόθεση δεν έχει εμπλοκή αυτός που εννοείς και θα ήθελες.
κ εσυ που ξερεις ποιος εχει εμπλοκη? της ευπ εισαι κ εσυ ? η ευχεσαι να εχεις δικιο? γιατι αυτος ο μεγαλος ρεμπετης περπινιαδης σαν πολυ μεγαλο κουμαντο ακουγοτανε απο τις συνομιλιες και με τον τροπο που του μιλουσανε αλλοι. και μεγαλος φαρμακοποιος επισης ο περπινιαδης, τονους φαρμακο λενε καποιοι της δικαιοσυνης παλι οτι εφερνε με κατι καραβια απο την περσια. αυθεντικος ρεμπετης ο πουστης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ρε τυπε, εχεις ακουσει πολλους ολυμπιακους να μιλανε για εξυγιανση και καθαρση???εσεις κανατε σημαια την εξυγιανση!!!!
και από τοτε που ηρθε η εξυγιανση, επέστρεψαν ο θωμας και ο μπεος..κριμα που δεν ζει ο ψωμιαδης για να επιστρεψει και αυτος... :'(

Υποτιμάς τον Μελισσαν ρε Τάκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom