Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ναι οκ δύσκολα αλλά δε μπορεί να κουβαλάτε την τύχη συνέχεια και να κερδατε ορισμένα παιχνίδια που ούτε για Χ δεν ήσασταν..θα τα δούμε..
το μονο παιχνιδι που δεν το πηραμε γιατι το αξιζαμε ητανε το μεταξυ μας στο καραισκακης ολα τα αλλα ειναι ο προλογος των μμε τυπε. εκτος κ αν εσυ αξιζες ολα τα ματς τα οποια πηρες αλλα (4-5) στο 90φευγα (αλλα εγω ειμαι ο τυχερος) και αλλα με γκολ οφσαιντ (καποιες ειναι οντως δυσοκλες φασεις για να μην λες οτι μιλαμε μονο για στησιματα) και κατι ακυρωθεντα γκολ του μασουρα και κατι οφσαιντ πισω απο το κεντρο με τον απολλωνα.. να τα λες ολα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
είναι τόσο μλκες αυτοί που το πιστεύουν ακόμη!  :2funny:  :2funny:
ειναι τοσο μαλακες αυτοι που πιστευουν ακομα οτι ειμαστε εκει που ειμαστε και αυτοι εκει που ειναι λογω τυχης. τι να πεις.. αν σου πιπιλανε τα αυτια και τα μυαλια ολη μερα με αυτο το σανοπρολογο θα τον καταπιεις τελικα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ειναι τοσο μαλακες αυτοι που πιστευουν ακομα οτι ειμαστε εκει που ειμαστε και αυτοι εκει που ειναι λογω τυχης. τι να πεις.. αν σου πιπιλανε τα αυτια και τα μυαλια ολη μερα με αυτο το σανοπρολογο θα τον καταπιεις τελικα
στο 2 γυρο θα ταραχτουν στο ποδοσφαιρο απο τον ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΟ ΠΑΟΚ! :wanker:

demon14

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Like
120
Πόντοι
1
Ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ σας γλενταει?την χολη που βγαζετε να την μαζεψετε ολοι σας τον απριλιο να κανετε μια αλοιφη για τον πρωκτο σας.αιντε μας τα εχετε πρηξει ολοι εσεις που καταστρεψατε το ποδοσφαιρο και εχετε το θρασσος και μιλατε.στο δε βολλευ 100 νικες να κανετε γαυροι εκει που πρεπει να νικησουμε για να το παρουμε θα τις κανουμε ξερετε καλα τι σημαινει αυτο εχετε εμπειρια......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
δεν βιαζομαι καθολου εγω..χαλλλλλλλαρα παμε 3 ηττες δεν θα κανω παντως :)

Είσαι τόσο σίγουρος για την αρμάδα σου ή αν χρειαστεί θα καλύπτουμε όλοι τον Πελκίνιο και θα έχουμε πέναρτυ τιναφτορε πάλι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ σας γλενταει?την χολη που βγαζετε να την μαζεψετε ολοι σας τον απριλιο να κανετε μια αλοιφη για τον πρωκτο σας.αιντε μας τα εχετε πρηξει ολοι εσεις που καταστρεψατε το ποδοσφαιρο και εχετε το θρασσος και μιλατε.στο δε βολλευ 100 νικες να κανετε γαυροι εκει που πρεπει να νικησουμε για να το παρουμε θα τις κανουμε ξερετε καλα τι σημαινει αυτο εχετε εμπειρια......

Τύπε θα φτάσεις επιτέλους στα πρωταθλήματα τον μεγάλο Αρούλη;  :happy: :happy: :happy:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Είσαι τόσο σίγουρος για την αρμάδα σου ή αν χρειαστεί θα καλύπτουμε όλοι τον Πελκίνιο και θα έχουμε πέναρτυ τιναφτορε πάλι;
ναι ειμαι. και οταν θα λαβεις υποψιν σου ολες τις φασεις και υπερ και κατα μου (που ειναι πολλαπλασιες) οπως π.χ. το πεναλτυ στον ελ καντουρι στο μονο ματς που εχασα βαθμους, ακυρωθεντα γκολ ως οφσαιντ κοκκινες κλπ απο την φετινη χρονια και οχι να μου αναφερεις ενα οφσαιντ γκολ του πελκα απο περσι, και φυσικα οταν αναφερεις τα σπρωξιματα που πηρε ο 2ος στην καταταξη του πρωταθληματος, τοτε θα σε παρουμε στα σοβαρα και θα σου απαντησουμε αναλογως. μεχρι τοτε θα ακουγεσαι σαν τον κυρ σαββα, τον τακη καιτ ον καραπαππαρα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μλκ παίζει να μην ξέρεις το οφσάιντ! :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ναι ειμαι. και οταν θα λαβεις υποψιν σου ολες τις φασεις και υπερ και κατα μου (που ειναι πολλαπλασιες) οπως π.χ. το πεναλτυ στον ελ καντουρι στο μονο ματς που εχασα βαθμους, ακυρωθεντα γκολ ως οφσαιντ κοκκινες κλπ απο την φετινη χρονια και οχι να μου αναφερεις ενα οφσαιντ γκολ του πελκα απο περσι, και φυσικα οταν αναφερεις τα σπρωξιματα που πηρε ο 2ος στην καταταξη του πρωταθληματος, τοτε θα σε παρουμε στα σοβαρα και θα σου απαντησουμε αναλογως. μεχρι τοτε θα ακουγεσαι σαν τον κυρ σαββα, τον τακη καιτ ον καραπαππαρα

Άρα είσαι 1000% σίγουρος οτι το φετινό έχει τελειώσει;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άρα είσαι 1000% σίγουρος οτι το φετινό έχει τελειώσει;
μετα τα περσινα προφανως κ δεν ειμαι 1000%. ειμαι σιγουρος ομως οτι δυσκολα να κανουμε 3 ηττες και ταυτοχρονα ο γαυρος τον οποιο εχω στην τουμπα δεν θα κανει αλλη μια δυο γκελες. επισης ειμαι σιγουρος οτι στον 2ο γυρο δεν θα χασω σε παραπανω απο ενα ματς. αλλα γενικως οχι δεν εχει τελειωσει μπαλα ειναι (και ειμαστε κ στην ελλαδα)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μετα τα περσινα προφανως κ δεν ειμαι 1000%. ειμαι σιγουρος ομως οτι δυσκολα να κανουμε 3 ηττες και ταυτοχρονα ο γαυρος τον οποιο εχω στην τουμπα δεν θα κανει αλλη μια δυο γκελες. επισης ειμαι σιγουρος οτι στον 2ο γυρο δεν θα χασω σε παραπανω απο ενα ματς. αλλα γενικως οχι δεν εχει τελειωσει μπαλα ειναι (και ειμαστε κ στην ελλαδα)

Ευτυχώς μέσα στο παραλήρημα έγραψες και ένα "μπάλα είναι".

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ευτυχώς μέσα στο παραλήρημα έγραψες και ένα "μπάλα είναι".
ποιο ειναι το παραληρημα ρε τυπε? μαλλον εκτος απο το οφσαιντ ουτε την εννοια του παραληρηματος την ξερεις. αυτο που ειπα εγω πιο πανω ειναι η αποψη/προβλεψη μου για το υπολοιπο του πρωταθληματος. σε παραληρημα και πολυ πονεμενο κιολας φερνει το "Είσαι τόσο σίγουρος για την αρμάδα σου ή αν χρειαστεί θα καλύπτουμε όλοι τον Πελκίνιο και θα έχουμε πέναρτυ τιναφτορε πάλι;" πασπαλισμενο με ειρωνιες, προπαγανδες και παραλειψεις. μην ξεφτιλιζεσαι αλλο τυπε μου και το πηγαινες ωραια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
....AN η χοντρη κουραδα, που κανει τον υπουργο ,ειχε θεσει το βαρ ως απολυτη προτεραιοτητα και ειχε τοποθετηθει αυτο απο φετος στα γηπεδα......το πολικο ψυχος απο την κορυφη θα ηταν σε θερμοκρασιες νοβοσιμπιρσκ μηνα γεναρη...τουαχιστον -15βαθμους....

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
....AN η χοντρη κουραδα, που κανει τον υπουργο ,ειχε θεσει το βαρ ως απολυτη προτεραιοτητα και ειχε τοποθετηθει αυτο απο φετος στα γηπεδα......το πολικο ψυχος απο την κορυφη θα ηταν σε θερμοκρασιες νοβοσιμπιρσκ μηνα γεναρη...τουαχιστον -15βαθμους....
θα υπαρχει απο του χρονου λογικα γιαυτο καποιοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι φετος και φαινεται δια γυμνου οφθαλμου. οπως το οφσαιντ πισω απο το κεντρο σε ενα ματς πρωταθληματος φετος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom